arī no cenas , gribas zināt vai sanāk izdevīgi. Ja būtu tad ,protams, gribētos, lai mājās burciņās smuki stāv produkti, lai nav tie liekie iepakojumi.Katz @ 04.02.2021 00:09Vai skaties tikai no cenas viedokļa?
Katz @ 04.02.2021 00:26Beziepakojuma veikali ir forša lieta! kādreiz pati iepirkos tajos iepirkos, par cenām runājot - ieekonomēt šo to var! ne tikai ēdiena ziņā, bet arī ziepes, šampūni, veļas pulveris utt.
es gan īpaši ilgi neaizrāvos ar šo 2 veikalu apstaigāšanu, ērtāk tomēr sanāk iepirkties vienā veikalā, kur visu uzreiz var paķert. tiem, kam ir iekšā ķēpāties - tikai prieks!
katrā ziņā pamēģini un pati sapratīsi vai tas tev der :)
es jau arī tā nodomāju, ka Rimi uz akcijām ir makaroni un sanāks iespējams tā pati cena vai lētāk🙄 beziepakojuma veikali vairāk uz to zero waste iet , a es te tik pa izmaksām interesējos 😂👍🏼C00L Dzipsy @ 04.02.2021 00:32Es neiesaku. Tie sveramie produkti tur ir nekādi un cenas neatšķiras. Makaroni negaršīgi, rīsi briesmīgi. Tajā pašā Rimi tad labāk uz akciju nopirkt Barilla makaronus. Par dārzeņiem vispār neizteikšos, cik reizes biju iegājusi Turzas veikalā, dārzeņi neraisīja apetīti. Riekstus citur var lētāk nopirkt. Manā skatījumā zemē izmesta nauda par sliktas kvalitātes produktiem.
Tad labāk aizbrauz uz Cash&Carry, tirgu, būs lētāk un kvalitatīvāk.
Silla @ 04.02.2021 00:40es jau arī tā nodomāju, ka Rimi uz akcijām ir makaroni un sanāks iespējams tā pati cena vai lētāk? beziepakojuma veikali vairāk uz to zero waste iet , a es te tik pa izmaksām interesējos ???
mani vēl uzrunāja tie saldumi, cepumi un sukādes vai žāvētie augļi kas tur ir, jo pēc nosaukums izklausījās garšīgi un gribas ko jaunu nogaršot, bet varbūt ir kāds speciāls veikaliņš , kur pārdod kaut ko līdzīgu. Uzrunāja : meloņu , mango saldie gabaliņi, batoniņi no ābolā vai bietēm, dažādas ogas šokolāde un tā vel un vēlC00L Dzipsy @ 04.02.2021 00:46
Tur iet cilvēki, kuri tiešām vairāk par zero waste domā nevis par cenām un kvalitāti. Atceros, ka cukurs maksāja 80 centus, es Rimi pa 59 centiem pirku. Rieksti tur maksāja 14 eiro, Rimi zem 10 eiro pirku.
Paši zero waste cilvēki arī saka, ka tur nav tie labākie produkti, ko izvēlēties un vienalga daudz ko iet pirkt uz Rimi tā vai tā.
Silla @ 04.02.2021 01:06mani vēl uzrunāja tie saldumi, cepumi un sukādes vai žāvētie augļi kas tur ir, jo pēc nosaukums izklausījās garšīgi un gribas ko jaunu nogaršot, bet varbūt ir kāds speciāls veikaliņš , kur pārdod kaut ko līdzīgu. Uzrunāja : meloņu , mango saldie gabaliņi, batoniņi no ābolā vai bietēm, dažādas ogas šokolāde un tā vel un vēl
Silla @ 04.02.2021 01:07Tie laikam esot saldumi no visa kā dabīga , tikai neesmu redzejusi, ka kaut kur vèl ko tādu pardod ,
Silla @ 04.02.2021 01:07Tie laikam esot saldumi no visa kā dabīga , tikai neesmu redzejusi, ka kaut kur vèl ko tādu pardod ,