Es neesmu tas veselīgākais ēdājs, tā vismaz šķiet, ēdu to,kas man garšo, ar svaru problēmu nav, jo ikdiena ir ļoti aktīva un tiek pavadīta kustībā. Brokastis varu gan ēst, gan neēst, brīvdienās tas notikti būs vēlak, parasti pusdienlaikā, darba dienā kā kuru reizi šodien ikko esmu uztaisījusi brokastis, kukurūzas galetes ar krēmsieru, sieru un vārītu olu pa virsu, kad ir mājās tomāts, citreiz uzlieku tomātu. Maizes vietā esmu izvēlējusies kukurūzas un griķu galetes, jo no maizes man sāp vēders. Man ļoti garšo griķi, tos bieži iekļauju ēdienkartē, tā kā esmu liels siera fans tad bieži cepu tādus kā plāceņus ar sieru + dārzeņi, visu sarīvēju, sajaucu ar olu,miltiem un garšvielām un cepu uz pannas. Salāti man ļoti garšo, bet šobrīd esmu no tiem atteikusies, jo kā jau te tika pieminēts, vasarā salāti un lociņi garšo citādāk, kad viss no savas siltumnīcas sagriezts uz galda, tad rimi salātlapas pēc tam vairs nestāv klāt. Vakaros kā kuru reizi, varu aizbraukt uz makdonaldu un apēst kādu burgeru, varu mājās ko vienkāršu pagatavot. Bieži sūtam siltos sušī, tie man ļoti garšo, patīk arī mājās tādus vienkāršos wokus taisīt ar dārzeņiem, vistiņu un nūdelēm. Vakaros gar tā ir sanācis, ka pat speciāli nepiedomājot, bet vēlāk par kādiem 20.00 neko neēdu.