Studijas covid-19 laikā

Reitings 422
Reģ: 07.07.2020
Labvakar!
Šovakar aizdomājos par tēmu “studijas covid-19 laikā”.
Ja kāds students/e te čillo, tad varbût pastāstiet ka ir jums? Patīk/nepatīk attālinātais režīms?
Es pati esmu sapratusi, ka esmu izbesījusies ar so attālināto studēšanu. Es noteikti esmu par klātieni!! Šobrīd studēju 2.kursā un šis jau ir otrais semestris, kas gandriz pilniba pavadīts studējot mājās, skatoties datora ekrānā. Izskatas, ka vismaz līdz martam klātienes studijas neatsāksies....
Man nenormali pietrukst ta studenta dzīve. Atceros kā vēl 1.kursa 1.sem, kad bija klātiene ar kursabiedriem reizem piektdienas gājām uz Tallinas kvartālu vai vienkarsi pie kada kursm bija dzīvoklis ciemos. Atceros kopīgo gatavosanos pirmajai sesijai biblioteka, ntās kafijas, kas izdzertās. Balles, kas rita stunda jamekle transports aizbraukt uz kojam.
Es noteikti varu teikt, ka studijas līdz pandēmijai bija labākais, piedzīvojumiem bagātākais laiks mana dzive un šodien palika ipasi skumji iedomājoties, ka sobrid viss tas nav iespējams. Laiks tik ātri iet, gribs baudīt studenta dzīvi gan ar visām nakts mācībām, gan tusiņiem un citie piedzīvojumiem :)
Protams, redzu arī plusus, piemeram, var pagulēt ilgak, nav jātērē laiks ceļā, salīdzinoši vieglak nokārtot pārbaudījumus utml, bet aj kā es gribētu klātieni!
18.01.2021 00:12 |

Reitings 438
Reģ: 21.01.2021
Sla vispār liekas cilvēks ar interesantu domāšanas veidu 😁
21.01.2021 14:04 |

Reitings 113
Reģ: 07.05.2020
Es studēšu tikai nākamgad un ļooti ceru, ka viss būs daudz maz nostabilizējies, un studijas notiks klātienē! Pirmkārt jau manas izvēlētās programmas dēļ, ko esmu šobrīd iecerējusi studēt. Bet otrkārt, tieši autores pieminētā iemesla dēļ. Studentu dzīve!! Cik man visi pazīstamie, arī ģimenes locekļi un draugi ir stāstījuši - studentu dzīve ir tieši tā jaunības garša un piedzīvojumi, pēc kā alkstu. Protams, to var izbaudīt arī tāpat, taču tā visa studēšana piedod tam klāt kaut ko extra. Jau tā nedaudz skumji, ka labākie gadi aiziet garām ar Covid...
24.01.2021 19:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits