Sveikas, meitenes! Priecīgus svētkus! Par cik lielākā daļa no mums šeit ir anonīmas, gribēju uzdot jautājumu par to, ka dalāt finanses ar otro pusīti. Man ir draudzenes, kuras vispār nestrādā un draugi/vīri uztur, kamēr viņas glezno, dara savas lietas, tīra māju un taisa vakariņas vai arī vienkārši ir stāvoklī. Tad ir arī tādas draudzenes, kurām vīrietis pieprasa visu uz pusēm. Viena pat teica, ka draugs pēc makdonalda apmeklējuma nosauca viņai summu, kas jāatskaita. Un kad viņa nepiekrīt skaitīt pusi par veikala rēķinu, jo neēd tik daudz, tad viņai saka, ka tualetes papīru taču viņa lieto.. Jāatzīst, ka viņai tas puisis ir jauks cilvēks, arī diezgan turīgs, bet drausmīgi žēlo naudu. Man attiecības arī vairāk sliecas uz otro, maksājam rēķinus uz pusēm, man patīk tas, ka varu to apmaksāt, bet dažreiz liekas, ka kaut kas nav kārtībā, arī mēneša sākumā saņemu pieprasījumu par dzīvokli, viss cents centā. Kādi ir jūsu uzskati, pieredze, viedoklis par šo tēmu? Man šķiet, ka nauda vīriešiem piestāv un dod savā ziņā vīrišķīgumu, ka vari atļauties un parūpēties par savu otro pusi un vispār ģimeni, bet bieži redzu, ka mūsdienu vīrieši atšķiras. Vai esam kļuvušas pārāk vīrišķīgas? Vai arī 21.gs maksāt visu uz pusēm ir pilnīgi normāli, jo dzimumus vairs tā neatdalām?