Es pat, ja godīgi, nebiju drosmīga. Man tik daudz reižu bija iespēja aiziet, bet es baidījos. Tad tajā dienā satikos ar savu krustmāti, ar kuru man nebija baigi ciešs kontakts, bet kādas pāris pēdējās nedēļas es sāku pie viņas biežāk iet, runāties par to visu, kas man mājās notika.
Dienā, kad savācu mantas, viņa pateica - viss, es sarunāju Tev transportu, braucam pakaļ visam, kamēr viņš ir izbraucis. Jēziņ, kā es tajā dienā gaudoju :D Viņa man palīdzēja visu vienkārši samest maisos un ātri pazust, iegrūda atslēgas kaimiņam rokās un atā.
Es to dienu nosauktu par tiešām, nezinu, likteņa pirksts pat varbūt nebūtu īstie vārdi, drīzāk - man bija īstie cilvēki, pareizajā brīdī blakus. Vai es pati būtu spērusi tādu soli? Es nezinu... tādēļ es tiešām augsti vērtēju visus tos, kas mani no tā izvilka, jo pēc tam es nebiju savā labākajā stāvoklī, mūždien vainoju sevi pie kaut kā, tikai domāju - ak vai, ak vai, kā gan viņš bez manis tagad dzīvos... bet tam visam izejot cauri, sapratu, ka - ir jābūt mazliet egoistam, lai galīgi nepazustu, nepazaudētu sevi un nenogrimtu kādā bezdibenī pavisam.. :)