Sveikas, Dāmas, par šo neko nezinu, bet gribu pamēģināt. Ko Jūs pēc pieredzes labāk rekomendētu - pierakstīties salonā, vai nopirkt fotoepilatoru, piemēram, to, ko piedāvā Philips. Esmu tumšmate. Priecāšos par ieteikumiem. Paula
Man ir Braun Silk Ekspert Pro5, iegadājos februārī, esmu ļoti apmierināta. Izvēlējos šo, jo pēc Topiem šim bija labākie rezultāti, man ir ļoti gaiši mati. Jūtami mazāk matu.
Kādam zonam izmantoji? Man ir baigi bail vispār ko sūtīt, es saprotu ka vienam var but ok un otram nē. Tomēr tā summa nav maza. ?
Man primārais bija bikini. Tur pēc pirmās reizes redzēju, ka matiņi it kā ataug kā parasti, bet ir mazi plankumiņi, kur tie matiņi neaug. Pēc otras reizes viņi atauga retāk. Tad izlēmu arī izmantot padusēm, tur gan tik ātri efektu neredzēju, iespējams tādēļ, jo izmantoju pirms tam epilatoru. Kājām šo neizmantoju, jo liekas pārāk ilgs process. 😀
Kāda var mani apgaismot!!! Kā viņu pareizi lietot? Es piemēram izeju pirmo preoceduru, nākamā ir pēc divām nedēļām, to divu nedēļu starplaikā es varu skūties vai man obligāti jāgaida tās divas nedelas?