Amii @ 29.11.2020 21:33Man nepatīk, ka adventes vainagos liek parastās tējas sveces. Liekas , ka tik prasti, un prastāk nevar būt. Tā kā uz ātru roku taisīts, un sabāzts jebkas, kas pa rokai.
Un izskatās arī neglīti.
Nu nav grūti uztaisīt pašai😅 ja nav adventes vainaga, tad paņem kādu smuku stikla trauku izrotā to ar Ziemassvētku bumbiņām, kādu spožumiņu, sniedziņu (vati) un viss vēl lētāks variants un ieliec svecītiKarina Gara @ 29.11.2020 22:32bet man nemaz nav adventes vaigana :(
Silla @ 29.11.2020 22:36Nu nav grūti uztaisīt pašai? ja nav adventes vainaga, tad paņem kādu smuku stikla trauku izrotā to ar Ziemassvētku bumbiņām, kādu spožumiņu, sniedziņu (vati) un viss vēl lētāks variants un ieliec svecīti
nu tad turpini čīkstēt nevis rīkoties 😅🤣 vainags gan jau pats no sevis mājas pēkšņi parādīsies 👍🏼☺️Karina Gara @ 29.11.2020 22:38
man nav stikla trauku ir tikai sķīvji un stikla cepamtrauki, bet tos man vajadzēs. vates ma nav tikai vates plasnītes un tādi vainagi man nepatīk. :(
Silla @ 29.11.2020 22:42nu tad turpini čīkstēt nevis rīkoties ?? vainags gan jau pats no sevis mājas pēkšņi parādīsies ??☺️