Amii @ 21.11.2020 17:44Manam draugam pabeigtas ir tikai 7 klases. Man savukārt ir 2 augstākās. Bet pelna viņš daudz vairāk par mani. Tāpēc izglītība galīgi nav svarīga.
Man pašai nav augstākās izglītības un nav svarīgi, lai partnerim būtu. Ar tādu, kam nav vidējās, gan nesaietos. Ja cilvēks nevar vidusskolu pabeigt, tas par viņu daudz ko pasaka un ne to labāko.
Vidējo izglītību būtu pabeidzis, ja apstākļi nespiestu strādāt jau agrā vecumā.
Amii @ 21.11.2020 17:44Manam draugam pabeigtas ir tikai 7 klases. Man savukārt ir 2 augstākās. Bet pelna viņš daudz vairāk par mani. Tāpēc izglītība galīgi nav svarīga.
Dannii @ 21.11.2020 19:27Augstākās izglītības esamība nav svarīga, taču gribētos, lai tomēr būtu vidusskolas izglītība. Bet, ja tā padomā, man laikam vissvarīgākais ir tas, kāds ir vīrieša vārdu krājums un, jo īpaši, tas, kā vīrietis raksta. To ievēroju vienmēr. Pati neesmu gramatikas un pareizrakstības guru, taču iespēju robežās cenšos rakstīt un runāt pareizi, līdz ar to man ļoti, ļoti nepatīk vīrieši, kuri raksta bez garumzīmēm, pieturzīmēm, izmanto slenga vārdus, barbarismus. Un, diemžēl, ir nācies novērot, ka pat labu izglītību ieguvušie dažreiz raksta "cau ka iet ko dari", jo uzskata, ka internetā nav svarīgi rakstīt pareizi. Man tas daudz pasaka par cilvēku. Tā ka laikam var teikt, ka spēja runāt un rakstīt pareizi, manās acīs vīrieti ceļ augstāk kā tas, kāda šim cilvēkam ir izglītība.
Katrinens @ 21.11.2020 19:31
ja galvenais ir vidusskolas, tad vai ir nozīme vakarskola vai valsts ģimnāzija. Jo zinu ka vakarskolu var arī pabeit nespējot uzrakstīt gramatiski pareizi teikumu latviski.