šo zinu, bet pati neesmu mēģinājusi cik nu 3 dienas max pastaigājusi esmu ar taukainu galvu 😅, tad kļūst neērti un nepatīk tā sajūta , ka zini ka netīra galva. Tā jau varētu mazgāt pēc divām dienām vai vairāk, bet tā ka man ir plāni mati tad uzreiz izskatos dīvaini, ka liekas ka visi mati pielipuši pie galvas un, ka sasienu arī nekas labs nav😂Mazaa_saulite @ 26.10.2020 15:16Pēc iespējas mazgāt retāk matus. Agrāk mazgāju ik pa divām dienām, otrā diena vienmēr jau bija nu tādi...nesvaigi. Izmēģināju mazgāt ik pēc trīs un rezultāts ir acīmredzams, vairs tik ātri mati nepaliek netīri, un nu jau iztieku arī ar vairāk dienām nemazgātiem.
Protams tas ir variants , ja darbs to atļauj, jo man darbs nav ar cilvēkiem kur jāizskatās labi, tādēļ varēju eksperimentēt un mēģināt mazgāt matus retāk. ?
interesanti, par miltiem pirmā dzirdēšana, bet kaut kad jāizmēģina 👍🏼bigsister @ 26.10.2020 15:35Iesaku iedot matiem kārtīgu “restart” un nelietot kādu laiku vispār nekādus šampūnus.
Nepareiza šampūna lietošana padara matus plānus, taukainus, galvas ādu sausu.
Tas notiek, ja šampūnu lieto pārāk daudz, nesaputo pirms likšanas un kārtīgi neizskalo.
Šampūna vietā var izmantot rudzu miltus- paņem izsijā miltus un sajauc tādā kā putriņā un iemasē kārtīgi matu saknēs un izskalo.
Mati vairs nebūs jāmazgā bieži, pietiks ar 2x nedēļā.
Kad mati būs atkopušies, tad atkal vari sākt izmantot šampūnu, bet dari to pareizi, ļoti mazā daudzumā, saputo kārtīgi rokās un, tad tikai mazgā matus. Izmanto mitrinošos bez smaržvielām, lai nekairinātu galvas ādu.
kā labāk darīt ar tiem miltiem un matiem , likt viņus tad kad mati ir netīri un taukaini vai izmaZgāt ar šampūnu un tad kad izžuvušibigsister @ 26.10.2020 15:42Nezin kāpēc nepierakstījās- rudzu miltus sajauc ar ūdeni. Es izmantoju speciālo ūdens pudeli(priekš sporta) ar skrūvējamo vāku. Ielieku 3 ēdamkarotes miltu un attiecīgi ūdeni, lai nebūtu ne par šķidru un ne par biezu. Kārtīgi sakratu un var lietot.
Vienīgais mīnuss, kamēr slapji rudzu milti vēl atrodas matos, bet par to var neuztraukties, jo kad matu sausi viņi vienkārši izbirst ārā. Var pati ar rokām piepalīdzēt un izpurināt.
Otrajā dienā sausais šampūnsSilla @ 26.10.2020 15:00Sveikas meitenes , jautājums tāds kādus matu līdzekļus jûs lietojat taukainiem matiem? Vai ir kāds brīnum līdzeklis? Jo pašlaik lietoju un mainu šampūnus a mati tāpat otrajā dienā taukaini? kā cīnīties ar šo
Problēmu? Ko iesakāt? +
man ir ļoti plāni mati, kuri nav veselīgi un krīt ārā, ko šādā gadījumā iesakat? Priecāšos par jebkuru atbildi un noteikti izmēģināšu katru jūsu ieteikumu ❤️ lai jauka diena!
Rudzu milti, rudzu milti un pārējie "no poo shampoo"biju domājusi rudzu milti un rudzu maize.
Heyla tev ir plāni mati un patiešām palīdzēja un tagad viss ir forši un 2x nedēļā mazgā matus ar rudzu miltiem un viss? Šis nav uzbrauciens. Vienkārši prasu, jo pirms laiciņa izmēģināju visu, līdz sapratu, ka tās meitenēm, kas iesaka šādas metodes, mati bieži vien ir normāla biezuma, nevis patiešām plāni.
Man ir normāla biezuma, ne plāni, ne biezi, bet manai māsai ir patiesi plāni un viņai ļoti labi sanāk 1x nedēļa mazgāt matus. Ok nu pēdējas divas dienās viņa paņem copē, te 5cas dienas viņai ir ok, un reti mazgā jau pāris gadus.
Rudzu maize?? tas tā kā sarkasmā domāts?