Cik te visi komentāru sadaļā nopietni! :D Man gribētos zināt par kādu vecuma grupu iet runa. Protams, ja viens trīsdesmitgadnieks tiekas ar otru trīsdesmitgadnieku, un bez maz vai jau plāno kopīgu ģimeni, jā, varētu likties mazliet savādi, ka vienam nav ne jausmas kāds vispār ir viņu attiecību statuss, kā arī par šo tēmu nav runāts savā starpā. Taču, ja runa iet par diviem divdesmitgadniekiem (un izklausās, ka tēmas autore varētu būt tajā vecumā), tā ir pilnīgi cita situācija. Es tajā vecumā vispār nedomāju par kaut kādām attiecībām. Jā, bija gan īslaicīgas aizraušanās, gan mazliet nopietnākas attiecības (ja tās vispār skaitījās attiecības), taču man tolaik vispār nebija aktuāli tas, kāds ir mūsu attiecību statuss, kur nu vēl domāt par to, kas viens otram skaitāmies. Tajā laikā tas bez maz vai skaitījās pašsaprotami, ka, ja divi cilvēki ir kopā jau ilgāku laiku, viņi ir attiecībās. Nu, un ko dos tā statusa noskaidrošana? Daži te runā tā it kā viņa ar viņu jau precēties taisītos.
No savas puses tēmas autorei varu ieteikt vienkārši baudīt tās attiecības, kādas jums ir tagad. Nu, ne visi cilvēki ir atvērti sarunām. Daudzi savas jūtas izrāda ar darbībām un izklausās, ka šajā gadījumā puisis ir tieši šis cilvēku tips. Vēl jo vairāk, ja jūsu starpā nekas nebūtu, neticu, ka otram būtu interese tikties 10 mēnešus un šo 10 mēnešu garumā spert soļus uz priekšu šo attiecību veidošanā. Nenoslogi prātu ar liekām domām, bet vienkārši baudi to, kas ir. Ies laiks, varbūt arī nonāksiet pie konkrētās sarunas. Bet līdz tam necepies un nemeklē problēmas tur, kur tās nav. Tas tā, mazs, draudzīgs ieteikums no manas puses. :)