SLEPENĀS KĀZAS UN COVID 19

Reitings 174
Reģ: 26.11.2015
Sveikas!
Vai kāda ir precējusies šī gada laikā? Kā tas ir skāris vai tieši otrādāk uzlabojis jūsu svarīgāko dzīves dienu?
Mēs ar puisi vēlamies precēties tikai ar lieciniekiem, pa kluso to nezinot ne draugiem ne ģimenei, bet mums ir plānota visa diena iesaistotbarī fotogrāfu skaistām bildēm .Un par visām pārējām kāzu tradīcijām vedēji uzņēmās vadību. Principā DIENA TIKAI MUMS ❤️ Varbūt vēl kāda ir precējusies pa kluso un kā to pēctam uztvēra pārējie, kad visiem paziņojāt, ka esat nu jau precēts pāris? Cik jums apruveni viss izmaksāja? Kā noritēja jūsu diena?
Interesētu jūsu pieredze :)
12.10.2020 23:45 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
Kā Jūs rīkotos situācijā, ja vēlaties uz kāzām uzaicināt tikai mammu, taču tēti nē (abi ir šķīrušies un ar viņu nav labas attiecības). Tomēr aicinātu abus, vai tādā gadījumā nevienu (sarakstītos tikai ar lieciniekiem). Kāzas neplānoju, bet par to esmu domājusi - tētis apvainotos, ja tiktu uzaicināta tikai mamma, bet viņš manā dzīvē nekad nav bijis un šādā dienā viņu redzēt arī negribētu.
07.01.2021 08:14 |

Reitings 940
Reģ: 06.01.2021
Kā Jūs rīkotos situācijā, ja vēlaties uz kāzām uzaicināt tikai mammu, taču tēti nē (abi ir šķīrušies un ar viņu nav labas attiecības). Tomēr aicinātu abus, vai tādā gadījumā nevienu (sarakstītos tikai ar lieciniekiem). Kāzas neplānoju, bet par to esmu domājusi - tētis apvainotos, ja tiktu uzaicināta tikai mamma, bet viņš manā dzīvē nekad nav bijis un šādā dienā viņu redzēt arī negribētu.

Ja jums tā jau attiecības ar tēti nav bijušas labas, tad neredzu iemeslu viņu aicināt uz kāzām.
07.01.2021 09:24 |

Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
Elisa_M @ 07.01.2021 08:14

Man ir līdzīgi, vecāki šķirušies jau no bērnības un es skaidri zinu,ka ja kādu dienu precēšos mans tēvs noteikti nebūs kāzu viesu sarakstā, lai apvainojas ja grib. Pagājuša vasarā mana māsīca precējās un arī savu tēvu neaicināja. Tā kā domāju,ka mierīgi vari neaicināt, ja pati ta vēlies:)
07.01.2021 09:34 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Elisa_M @ 07.01.2021 08:14

Es tad aicinātu tikai mammu. Tu arī dzīvē 10x būtu varējusi apvainoties uz viņu. Tajai ir jābūt tavai dienai ar tiem, kurus patiesi gribi sev blakus.
07.01.2021 10:02 |

Reitings 103
Reģ: 02.03.2020
Un kā būtu jāreaģē!?
Tas ir jūsu lēmums ,jūsu dzīve.
Mēs aprecējāmies slepus ,nu cik nu slepus vnk gribējām tikkai mēs.
Abiem jau bijušas lielas kāzas reiz,tapēc vēlvienas tādas dzivē negribējām un neredzējām jēgu!
Kad pateicām apsveica un tas ari viss .
07.01.2021 10:46 |

Reitings 809
Reģ: 14.05.2019
Čau, visām! :) Ja kāda ir kāzu fotogrāfe meklējumos, tad es priecāšos iemūžināt arī tavu dienu.
👉 Draudzīga cena.
👉 Viegla, ērta, patīkama komunikāciju pirms kāzām un kāzu dienā. Ieteikšu idejas, vietas, pozas jaunā pāra fotosesijai. Ja nepieciešams, labprāt sadarbošos un sniegšu padomus vedējiem.
👉 Tavas īpašās dienas emocijas skaistās bildēs. Ir daudz ideju interesantiem kāzu foto, ko vēlētos īstenot.
Droši sūti ziņu un sazinies ar mani. Nosūtīšu portfolio un atbildēšu uz visiem jautājumiem. :)
20.01.2021 22:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)