Piekrītu tam, ka tā ir paša pāra izvēle- ko aicināt vai neaicināt. Tajā pašā laikā, ja ģimenē ir labas un tuvas attiecības, tad uzskatu, ka ir forši, ka vecākiem dod iespēju vismaz redzēt ceremoniju (it īpaši, ja ir tikai viens bērns)- par pārējiem radiem gan (ieskaitot māsas un brāļus)- whatever, nevienam nav tiesības apvainoties. Bet nu tas lēmums ir jāizdara pārim (pie tam ņemot vērā abas puses, es piemēram gribēju 2vatā, bet draugs gribēja lielu ballīti, nonācām pie kompromisa).
Mūsu gadijumā nevienu Plus es uzskatu, ka ja ir daudz viesu tad ne liju gava ne līgavainis nevar atslābt uz 100% izbaudīt dienu.
Un šim es nepiekritīšu (pirms neilga laika domāju citādāk :D). Šogad apprecējos un galīgi tā nebija. Ļoti par šo uztraucos, jo neesmu cilvēks, kam patīk būt uzmanības centrā utt, bet...Tiešām izbaudīju dienu, aprunājos ar visiem, ko vēlējos, paballējos un atpūtos (tiešām bija sajūta, ka daru to, ko es vēlos). Viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no uzstādījumiem un izvēlētā formāta, un tavas pašas attieksmes (ir līgavas, kas satraucas, ka viena matu šķipsna ne tā un kleitai netīra apakšā).. Man bija konkrēti noteikts, ko es nevēlos, viesus aicināju tikai tos, ko vēlējos. Plus paļāvos uz tiem, kas nodrošina servisu.
Par cenām runājot (gan lielām, gan mazām)- ļoti dažādi. Arī divatā viss jau atkarīgs, ko vēlaties. Jo arī divatā var aiziet "000 EUR.. Tie paši gredzeni- ja izvēlies tādus, kas maksā dārgāk, tad nekādos 200 EUR tu neiekļausies :) Pamata izmaksas: 14 EUR- salaulāšanās :)