Sveiki! Vai varat ieteikt kaut kādus bezrecepšu nomierinošus līdzekļus? 🤔 Lieta tāda, ka man trīc rokas. Ne visu laiku, bet atbildīgos brīžos (kad, piemēram, ir jāuzstājas utt.). Es mēģināju dzert Lipton piparmētru tēju, kurai it kā jābūt nomierinošai (vismaz uz kārbiņas bija rakstīts Relaxing), bet tā vispār nekādi nepalīdz, kaut gan es reizē izdzeru trīs tādus maisiņus. Beigu beigās nonācu pie domas, ka man vajag kaut kādu nomierinošo līdzekli – tikai tādu, kas neizraisītu miegainību. Tas man nekādā gadījuma nav vajadzīgs.
Lieta vēl tāda, ka tās rokas man trīc arī darbā (tur es arī dažreiz dikti tā uztraucos), kur viņam nevajadzētu trīcēt, jo pārsvarā es strādāju tieši ar rokām – respektīvi, ja es taisu kļūdas, man pēc tam sanāk krietni mazāka alga (un tas man nepatīk). Vai varat kaut ko ieteikt man? Es saprotu, ka viss nāk no galvas, un es pat mēģināju kaut kā sevi pārprogrammēt, nedomāt par slikto, novērst uzmanību no tā, ko es baidos (publiska uzstāšanas, kļūdas darbā utt.) tajā brīdi kad man ir jāsaņemas un jāpārvar savas bailes, bet galu galā tā pozitīva domāšana ir tikpat efektīva, ka Lipton relaksējoša tēja 🙈