Man ir tieshi taa 😅😅rachellpuff @ 28.09.2020 22:40Man vienīgajai ir tā, ka varu nogulēt pietiekami ( vismaz 8 h) vai nogulēt visu dienu un beigās tāpat nejusties labi un moži?? Un vēl- vai man vienīgajai ir tāds dīvains organisms, ka - jo mazāk guli, jo labāka un produktīvāka diena? piemērs - nedēļas vidū aizgāju uz mazu pasēdēšanu un pus 3 aizgāju gulēt. Nākamajā rītā 8 jāceļas. Protams, pats celšanās process ir smags, bet tiklīdz sāc dienu un dari lietas , vispār nejūties neizgulējies un vari visu dienu funkcionēt? Tajā pat laikā - paguļu 8 h vai vairāk un nākamo dienu visu laiku žāvājos, nogurums.. Tas tā tracina. Tādos brīžos nesaprotu- vai tiešām jāiet gulēt naktī , lai nākamajā dienā justos normāli? es šito nesaprotu???
Tu esi dīvains putns. 😁rachellpuff @ 28.09.2020 22:40Man vienīgajai ir tā, ka varu nogulēt pietiekami ( vismaz 8 h) vai nogulēt visu dienu un beigās tāpat nejusties labi un moži?? Un vēl- vai man vienīgajai ir tāds dīvains organisms, ka - jo mazāk guli, jo labāka un produktīvāka diena? piemērs - nedēļas vidū aizgāju uz mazu pasēdēšanu un pus 3 aizgāju gulēt. Nākamajā rītā 8 jāceļas. Protams, pats celšanās process ir smags, bet tiklīdz sāc dienu un dari lietas , vispār nejūties neizgulējies un vari visu dienu funkcionēt? Tajā pat laikā - paguļu 8 h vai vairāk un nākamo dienu visu laiku žāvājos, nogurums.. Tas tā tracina. Tādos brīžos nesaprotu- vai tiešām jāiet gulēt naktī , lai nākamajā dienā justos normāli? es šito nesaprotu???
Es zinu😄😄😄😄 Bet es to nevaru nekā izskaidrot , jo nu citreiz tiešām ir tā, ka 22:30 jau iet lūziens un nākamajā rītā ar grūtībām ceļos 8:00 , un tad arī visa diena tāda, ka jādomā, kad ātrāk uz gultu tiksi. nu tad cik man jāguļ?? jo esmu mēģinājusi vairāk un mazāk, tas pats rezultāts. Bet ja aizeju gulēt reāli naktī un ceļos agri, vot tad gan- diena var būt izdevusies. Bet nu nesēdēšu jau līdz 3 naktī katru dienu, jo esot mājās miegs nāk jau 23:00 😬😬😬😄😄😄😄Mocheato @ 29.09.2020 08:40Tu esi dīvains putns. ?