Ir dienas, kad uz darbu eju pilnīgi neitrāli, pat ar prieku. Bet 70% tomēr ir dienas, kad prātā nāk domas, ka gribas darīt kaut ko, kas mazāk ēd manus nervus. Es pat būtu gatava saņemt mazāk.
Jā, strādāju savā profesijā. Arī to, ko mācījos, nožēloju. Vienkārši... uz to laiku bija tā, ka tas bija tas, kas man padevās vislabāk un šķita, ka visu dzīvi gāju tikai pa to vienu taciņu, tāpēc būtu muļķīgi noiet no taciņas citā virzienā. Bet tagad saprotu, ka muļķīgi bija NEnoiet no takas?
Bet par pašu darbu...ir tā...it kā interesanti un citiem no malas liekas, ka viss ir forši un es bez maz vai te uz kūrortu nāku. Bet realitātē ir tā, ka papildus maniem tiešajiem pienākumiem, ikdienā ir jādara darbi, kuri man nebūtu jādara. Taču, ja es tos nedarīšu, man ātri vien parādīs ceļu uz izeju? Kā arī katru minūti tiek meklēti veidi no augstāk stāvošiem cilvēkiem, kur pie manis piekasīties, ko varētu man aizrādīt, ko vēl varētu man iedot darīt, lai es izgāztos. Darba laiks gan ir parastais-no pirmdienas līdz piektdienai. Bet bieži ir jāstrādā arī vakaros un brīvdienās.
Kādēļ neesmu aizgājusi projām? Jo nav, kur iet. Nav manā pilsētā tādu darba iespēju, lai varētu atļauties lēkāt no vienas vietas uz otru. Te ir jāpriecājas par to, ka tev vispār ir darbs? Ieskatam..pirms tiku pieņemta esošajā darbā, nevarēju atrast darbu gadu. Neskatoties uz to, ka meklēju to ļoti aktīvi. Bija pat indivīdi, kuri mani pasauca uz pārrunām, lai pateiktu, ka es nevarēšu pie viņiem strādāt, jo esmu pārāk laba. Līdz ar to, es pie pirmās iespējas aiziešot projām uz labāku vietu. Tāpēc viņiem tas neesot izdevīgi???