Un visa mana slimība sākās ar problēmām darbā. Gan jau jūs strādājat :) Man pasliktinājās pašsajūta darbā, izlēmu mainīt darbu, bet visi mani lēmumu tik slikti izvērtās, ka darbu tā arī nenomainīju, vienkārši aizgāju no pašreizējā un sāku slimot ar šizofrēniju. Tur ir mēnešiem ilgs nenormālais stāsts, bet to varbūt kādu citu dienu izstāstīšu. Pirms tam likās, ka dzīvē viss ir lieliski. Tagad man pēc tādā atgadījuma ir maza ticība nākotnei, kurā viss notiks labi. Vairāk prieka par katru nodzīvoto dienu manī ir un domas vai pat tad, ja es izveseļošos varēs ticēt labai nākotnēi, jo viss bijis kā bijis :(
Man nav ko
Slimība ir viltīga un viss sākās ar vieglākiem simtomiem. Pamazām pieradu būt slima un slimība arī vairāk pārņēma mani. Ir manā dzīvē mēneši kuri kā murgs manā dzīvē ir. Visa realitāte tikai ap balsi manā galvā...
putns
Gads un četri mēneši kopš viss sākās. Es to vien daru, kā katru dienu sapņoju par laiku kurā man jādzer zāles, bet tāpat darbs un jaunas attiecības, jādomā par veselu sevi dzīvē. Pati sev esmu identificējusi ko nozīmē "Vesela es" un sekoju saviem norādījumiem. Darbs, izglītība, ģimene, draugi, ārsti, rūpes par sevi. Viss nozīmīgs manā dzīvē ir :)
Kiskismau
Ceru uz uzlabojumiem kurus jūtu. Es daudz palasu angļu valodā dažādas lietas, kas mani iedrošina cerēt. Ir cilvēki, kas tiek galā un es arī gribu būt viena no viņiem :)