kritika nav aprunāšana. Vai dižie mākslas darbi, zinātniski tehniskie sasniegumi būtu radušies bez kritikas? vai var izveidot labu mīļāko no sievietes, ne reizi viņu nekritizējot?Blanche @ 09.08.2020 09:42Te palikušas tās, kuras tik aprunāt grib, tāpēc klusums
Labāk iemācies kādu jaunu recepti vai make up triku. Vismaz būsi labāka draudzene/sieva. Satura trula skatīšanās ir degradējoša.Kiskismau @ 09.08.2020 09:51Šeit vairs nav tā pati atmosfēra kas agrāk. Pilns ar troļļiem un cilvēkiem kuri reģistrēja tikai dēļ buberfluj.
Bet nu ja par dienu... Tad piecēlos sešos, biju paskriet, iestādīju puķes un tagad atpūta. Plāns skatīties twitch vai Netflix visu dienu sēžot pie ventilatora.
parunasimparlaiku @ 09.08.2020 09:54Labāk iemācies kādu jaunu recepti vai make up triku. Vismaz būsi labāka draudzene/sieva. Satura trula skatīšanās ir degradējoša.
ko es nepareizi pateicu????keegan @ 09.08.2020 10:12
Ak, jel. Tu vispār esi viens lieks joks.
Blanche @ 09.08.2020 09:42Te palikušas tās, kuras tik aprunāt grib, tāpēc klusums
Es tikai rakstu savu viedokli, egoistiskā meitenīt. Vnk Tev tas nepatīk.Kiskismau @ 09.08.2020 11:54parunasimparlaiku
Smieklīgi. Iedomājies ka vari citus mācīt foruma... Tiešām kaut kas nav labi, ja "vīrietis" šādi raksta.
Kiskismau @ 09.08.2020 11:54parunasimparlaiku
Smieklīgi. Iedomājies ka vari citus mācīt foruma... Tiešām kaut kas nav labi, ja "vīrietis" šādi raksta.
Man vnk trūkst komunikācijas ar sievietēm.Queen4u @ 09.08.2020 13:21
Vai tad tas ir vīrietis, kas sēž sieviešu forumos???
Vai tad tas ir vīrietis, kas sēž sieviešu forumos???
Man vnk trūkst komunikācijas ar sievietēm