TimeToDream2 @ 15.07.2020 12:00bulta, nepļāpā niekus, nav tik traki.
Kechaa, ja nav noslēpums, kas bija šķiršanās iemesls? Nav formulas, kura ar klikšķa palīdzību liktu aizmirst šķiršanos. Vadies pēc sajūtām - ja vēlies viņu nobloķēt visur - dari to; vēlies raudāt - raudi. Nešausti sevi par to, ka tu esi vainīgs - šaubos, ka tā ir. Atceries sliktos momentus, kas bija attiecībās, tas liks aizdomāties, ka nemaz tik labi nebija.
Katz @ 15.07.2020 12:32Viens tips mums šeit ir bezgalīgs romantiķis. Būs laikam pa daudz pavasara puķes saelpojies?
bulta @ 15.07.2020 15:46
Bet viņš kā labradors skrēja pa sniegu
Tik pārlieku baltu un liegu
Lai zem lavīnām meklētu viņu
Savas mīļotās sirdsapziņu
:)
bulta @ 16.07.2020 01:08Es ļoti lieliski zinu, ko es vēlos.
Gan ko es vēlos attiecībās, gan biznesā, gan vaļaspriekā, kas, vispār, citiem ir darbs, tikai es to tā uztveru. Mans vaļasprieks man šovakar lika ar dakšiņu pēc pusnakts mūķēt vaļā vannasistabas durvis un risināt pazudušas elektrības problēmas ar lampiņu telefonā, kurā bija vien pāris procenti. Es nesūdzos, man patīk.
Nevarēju saprast, vai galvā skan A-Team vai Makgaivera intro dziesmiņa.
Romantika jau ir laba lieta, puķes, šokolādītes, sveču gaisma, puķītes uz asfalta zem viņas logiem, bet zini, tas viss ir fufelis.
Viņas ieiet tinderī, viņām uzraksta kāds nogribējies vecis un tur viss notiek.
Un Tu, tikmēr, klausies Prāta Vētras - She's my love braucot mājup, un panelī deg airbaga gaismiņa. Nē, nē, auto ar airbagiem viss ir vislabākajā kārtībā, vienkārši airbaga gaismiņa deg, jo pasažiera airbags ir izslēgts, ja blakus neviens nesēž. Un blakus, jā. Neviena nesēž.
Gan ko es vēlos attiecībās, gan biznesā, gan vaļaspriekā, kas, vispār, citiem ir darbs, tikai es to tā uztveru. Mans vaļasprieks man šovakar lika ar dakšiņu pēc pusnakts mūķēt vaļā vannasistabas durvis un risināt pazudušas elektrības problēmas ar lampiņu telefonā, kurā bija vien pāris procenti. Es nesūdzos, man patīk.
Romantika jau ir laba lieta, puķes, šokolādītes, sveču gaisma, puķītes uz asfalta zem viņas logiem, bet zini, tas viss ir fufelis.
Un Tu, tikmēr, klausies Prāta Vētras - She's my love braucot mājup, un panelī deg airbaga gaismiņa. Nē, nē, auto ar airbagiem viss ir vislabākajā kārtībā, vienkārši airbaga gaismiņa deg, jo pasažiera airbags ir izslēgts, ja blakus neviens nesēž. Un blakus, jā. Neviena nesēž.