Plastiskā ķirurģija vīrietim (izsaki savas domas, lai kādas tās nebūtu)

Reitings 588
Reģ: 22.06.2020
Labdien! esmu iereģistrējies sieviešu portālā, jo interesē tieši Jūsu domas. a) vai tiktos ar puisi, kas nešķiet pievilcīgs?; b) kā skaties uz mākslīgo skaistumu vīrietim?
Kaut arī veidojas draudzīgs kontakts gan ar meitenēm universitātē, gan paziņu paziņām, gan internetā, neviena nevēlas mani par savu puisi. Ievēroju, ka sarakstes apdziest, tiklīdz notiek apmaiņa ar foto. Turpināt kontaktu ir gatavas tikai sievietes, kurām jau ir bērni, un ļoti neglītās (jā, nav smuki tā runāt, bet nebūsim naivi, visi nav dzimuši vienlīdz pievilcīgi). To, cik var ar tievēšanu, uzturu, frizūru jau esmu izdarījis. Reāli mani iegāž sliktas sejas proporcijas. Dzīve ir viena un vēlos to nodzīvot mīlēts un patikt pats sev. PS. Negaidu žēlošanu vai to, ka būs nākotnē kaut kas. Man jau 25g tūlīt paliek un raudāt gribas.
22.06.2020 16:34 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
daudz +++ aphoria komentāriem. Var redzēt, ka saprot par ko runā un nedzīvo kaut kādā iedomu pasaulē, kā lielākā daļa cilvēku.
Tā tiešām ir, ka apkārējie pievilcīgus cilvēkus, neatkarīgi no tā, vai tā ir sieviete, vai vīrietis redz pilnīgi savādākā "gaismā". pirmajās pāris sekundēs jau galvā izveidojas priekštats par šiem cilvēkiem, kas, protams, dažreiz var būt maldinošs, bet fakts paliek fakts. Ir pat pētījumi par šo tēmu veikti. Tas pats arī attiecas uz vīrieša augumu (garumu).
Man vienmēr ir licies smieklīgi, kad cilvēki saka: "esi pašpārliecināts", sievietēm tādi vīrieši patik. Bet joks tajā visā ir tas, ka tad, kad sievietes runā par pašpārliecinātiem vīriešiem, viņas nerunā par kuru katru vīrieti, runa ir par vīriešiem, kuri jau ir "tikuši pāri" fiziskās pievilcības barjerai, no pretējā dzimuma. Turklāt, kā gan vīrietis var būt pārliecināts, ja visu laiku viņš dabū noraidošu attieksmi no pretējā dzimuma? Pašpārliecinātībai no kaut kā ir jārodas. Drīzāk nepievilcīgs cilvēks, kur mēģina izturēties pašpārliecināti apkārtējie uztver kā iedomīgus un lecīgus, nevis kā pāšpārliecinātus vīriešus. Tāda nu ir tā realitāte, diemžēl. Protams, vienmēr ir kaut kādi izņēmumi, bet es runāju par lielāko kopumu.
23.06.2020 13:51 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
parunasimparlaiku @ 22.06.2020 17:28
Es nevaru iemīlēties nesmukā meitenē, esmu pat ticies, mēģinājis, bet nevar. Vienmēr ieskatos "cacās" , papētot viņu FB, Ig kļūst redzams, ka arī viņām ir vai nu skaisti draugi vai bagāti. Es pašlaik ceļu bagātību, bet negribu mīlestību pirkt. Man bieži saka: "neesi manā gaumē".

Tavas problēmas. Ja neesi simpātisks, ko tu ceri ka dabūsi supermodeli? Nah, neliec sev augstus standartus. Tev pietiek ar neglītu sievieti, vai vidusmēra. Kas vainas? Vispirms iemīlies sievietes personalitātē.
23.06.2020 19:31 |

Reitings 2189
parunasimparlaiku @ 22.06.2020 17:58
Teiksim tā - man ir neizteiksmīga seja. Pat notievējot un sportojot, nevaru dabūt asas, vīrišķīgas formas. Es neesmu pārāk nopietns un pareizs ne pa visam, dzīvi uztveru kā spēli, kurā jāizdara pareizie gājieni, lai iegūtu pareizās trofijas....

Attaudzē bārdu un ūsas, un stilizē. Bārda ir vīriešu 'makeup'
23.06.2020 19:35 |

Reitings 2189
Labāk taisi plastisko operāciju, un atbrīvojies no kompleksiem. Tas ir pat labi uztaisīt sevi simpātiskāku, nekā mocīties visu mūžu.
23.06.2020 19:43 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Kā sieviešu kārtas pārstāve atzīšos, ka arī man viens no galvenajiem faktoriem ir izskats. Arī es nespētu veidot attiecības ar vīrieti, kurš manai acij nav simpātisks. BET, ir situācijas, kurās cilvēka personība absolūti kompensē acij ne īpaši tīkamo.
Principā tu vari novērst problēmu (ja tā to var nosaukt) divos veidos, kurus jau te dāmas nosauca. Strādājot pie savas personības vai arī mainot izskatu. Taču man kaut kā gribas domāt, ka esi par sevi ļoti nepārliecināts. Citādi nebūtu šāda diskusija.
24.06.2020 08:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits