Un, vai šiem nesimpātiskajiem vīriešiem ir skaistas otrās pusītes?Protams, ka ir. Zinu dažus, kuri ir uz neglīto pusi, kuriem ir skaistas draudzenes, bet vieņiem visiem ir kaut kas kopīgs - viņi ir turīgi. Jāpiebilst arī tas, ka pirms nebija turīgi, sieviešu viņiem nebija.
Es nevaru iemīlēties nesmukā meitenē, esmu pat ticies, mēģinājis, bet nevar.Tas ir pilnīgi normāli, ka tev tā ir, tikai attceries, ka sievietēm ir tā pat, vismaz lielākajai daļai. Lai kā mēs to negriobētu atdzīt, cilvēkiem patik lietas, kas ir acīm tīkamas.
Maxxxiii @ 23.06.2020 02:39Tev noteikti ļoti nepatiks mans komentārs, bet viedoklis paliek viedoklis. Izlasīju visu rakstīto, un vismaz MAN tu neiepatikies(piedod) ?Un te nu galīgi nav sakars ar izskatu, jo man nav ne jausmas kāds izskaties. Laikam tavs domu gājiens ļoti atgādina kādus konkrētus cilvēkus. Man nepatīk cilvēki, kas apgalvo, jā es esmu tāds tikai tāpēc ka citi tā vēlas.
Jebkuram cilvēkam ir vajadziga personība, viedoklis un humora izjūta.Kādreiz daudz laika pavadīju sarakstoties Ineta un jaa bija tādi, kam pat nebija profila bildes, bet mums par ko sarakstīties bija dienu pēc dienas. Toties ar citiem(glitajiem) sarunas nesanāca, jo īsti nebija par ko diskutēt.
Ievēroju, ka sarakstes apdziest, tiklīdz notiek apmaiņa ar foto.
parunasimparlaiku @ 22.06.2020 17:28Es nevaru iemīlēties nesmukā meitenē, esmu pat ticies, mēģinājis, bet nevar. Vienmēr ieskatos "cacās" , papētot viņu FB, Ig kļūst redzams, ka arī viņām ir vai nu skaisti draugi vai bagāti. Es pašlaik ceļu bagātību, bet negribu mīlestību pirkt. Man bieži saka: "neesi manā gaumē".
Tiešām visu izlasīji?
Ievēroju, ka sarakstes apdziest, tiklīdz notiek apmaiņa ar foto.
Kaut arī veidojas draudzīgs kontakts gan ar meitenēm universitātē, gan paziņu paziņām, gan internetā, neviena nevēlas mani par savu puisi.
Hippie Chick @ 23.06.2020 07:50
Tieši pirms tam viņš raksta, ka nevienu nav arī dzīvē spējīgs ieinteresēt.
Kalme @ 23.06.2020 00:59Iespējams, tu tiešām skaties nepareizā virzienā. Saki, ka tev patīk `cacas` - tādas sievietes ļoti rūpējas par savu izskatu, līdz ar to viņām izskats visbiežāk ir ļoti svarīgs arī vīrietī. Nevajag jau kaut ko mēģināt ar `neglītajām`, bet vnk paskaties apkārt un pameklē vienkāršas, simpātiskas meitenes. Tādu ir pa pilnam.
GhostGG @ 23.06.2020 01:51Ja tu domā ka plastiskā operācija tiešam tev palielinās iespējas ar sievietēm (ticu ka tā būs), tad taisi, tikai tas pasākums nebūs lēts. Katrā ziņā es pats noteikti tā darītu, ja būtu neglīts. Otrs variants ir izveidot labu karjeru un kļūt bagātam, bet tad rēķinies ar to, ka lielākā daļa ar tevi būs kopā dēļ tā, kas tev pieder, nevis dēļ tevis, kas, protams, sagrauj ilūziju par patiesu mīlestību.
Par raksturu gan neiespringsti, pēc savas un citu pieredzes varu droši teikt, ka raksturam ir ļoti mazs sakars ar to, ka tev nav draudzenes. Patiesībā raksturs stipri pārvērtēta lieta. Kad sievietes ar acīm sāk flirtēt ar nepazīstamu vīrieti uz ielas, veikalā, klubā utt nedomāju, ka šim vīrietim uz pieres ir rakstīts, kāds viņam raksturs ir. Paskaties, kas notiek apkārt, ir pilns ar dzērājiem, krāpejiem, sievu / draudzeņu sitējiem, tādi, kas slikti izturās pret sievietēm utt, bet draudzenes tak tiem ir, dažiem pat vairākas vienlaikus. Diez vai šīs darbības atspoguļo labu raksturu.
Protams, ka ir. Zinu dažus, kuri ir uz neglīto pusi, kuriem ir skaistas draudzenes, bet vieņiem visiem ir kaut kas kopīgs - viņi ir turīgi. Jāpiebilst arī tas, ka pirms nebija turīgi, sieviešu viņiem nebija.
Tas ir pilnīgi normāli, ka tev tā ir, tikai attceries, ka sievietēm ir tā pat, vismaz lielākajai daļai. Lai kā mēs to negriobētu atdzīt, cilvēkiem patik lietas, kas ir acīm tīkamas.
aphoria @ 23.06.2020 07:34
Tiešām visu izlasīji?
aphoria @ 23.06.2020 08:08
Protams, ka dzīvē nevar - ir neglīts. Šeit bija runa par to, ka Maxxxiii saka, ka viņai ir izdevušās sarunas ar čaļiem internetā bez bildes, bet tēmas autors raksta, ka problēmas sākas, kad jāapmainās ar bildēm.
Vismaz es nebēgu no pēc izskata neglītiem cilvēkiem kā no uguns, iepazīstos, runāju un, ja cilvēks ir foršs, kaut arī neatbilst maniem skaistuma/pievilcības standartiem, viņš var mani ieinteresēt
Hippie Chick @ 23.06.2020 10:21
Nepiekrītu par to, ka dzīvē nevar iepatikties, jo neglīts. Sevišķi jau mācību un draugu/paziņu vidē. Vismaz es nebēgu no pēc izskata neglītiem cilvēkiem kā no uguns, iepazīstos, runāju un, ja cilvēks ir foršs, kaut arī neatbilst maniem skaistuma/pievilcības standartiem, viņš var mani ieinteresēt. Bet, ja cilvēks ir dumjš, neinteresants, iedomīgs un vēl neglīts, tad ar tādu pat sarunu uzturēt negribas.
Pirms laika viens draugs mēģināja mani savest kopā ar savu darba kolēģi, abi strādā zinātnes nozarē, abiem PhD, mans draugs ir ritīgi foršs, piekritu. Kompānijā aizgājām uz pasākumu, sasmējos par to, ka cilvēks, kas mani pazīst gadiem, grib mani savest kopā ar čali kas pēc izskata nu galīgi nav manā gaumē, bet domāju, ka čalis būs interesants, jo tomēr drauga draugs. Ak, kā es maldījos. Pēc izskata galīgi nekāds un raksturā pilnīgs kretīns, tik iedomīgs un visu zinošs, ka drīz vien ar viņu vairs pat runāt negribējās. Neko tālāk par savu laboratoriju un studijām nebija spējīgs runāt un nepārtraukti uzspieda savu viedokli. Nākamajā dienā manam draugam stāstīja cik mēs forši laiku esam pavadījuši un, ka grib mani atkal satikt. Paškritikas absolūti nemaz un pat nepamanīja, ka es neesmu viņā ieinteresēta.
Maxxxiii @ 23.06.2020 11:27
Vispār šo īpašību esmu novērojusi arī TV šovos. Lai cik riebīgi ir taa teikt, bet jo nesimpātiskaaks cilvēks, jo augstāks pašvērtējums. Domāju, ka ar vaiminashanos par sliktu izskatu novērš uzmanību no daudz lielākiem trūkumiem.
Maxxxiii @ 23.06.2020 11:27
Vispār šo īpašību esmu novērojusi arī TV šovos. Lai cik riebīgi ir taa teikt, bet jo nesimpātiskaaks cilvēks, jo augstāks pašvērtējums. Domāju, ka ar vaiminashanos par sliktu izskatu novērš uzmanību no daudz lielākiem trūkumiem.
Hippie Chick @ 23.06.2020 11:44
Jā, no sērijas ar mani neviena netiekas, jo esmu neglīts. Nē, ar tevi neviena netiekas, jo esi tizls un vēl piedavām neglīts.
aphoria @ 23.06.2020 11:17
Tad dalies ar veiksmes stāstiem.
aphoria @ 23.06.2020 12:00
Un kāpēc šie cilvēki ir tizli? Daudzos gadījumos šie cilvēki ir bijuši atstumtie skolā, neviens uz ballītēm neaicināja, utt. Mobings skolās ir ļoti reāla lieta.
Un kāpēc viņi ir bijuši atstumtie? Sava izskata dēļ (vai arī kādu citu trūkumu dēļ). Tad problēmas sakne tomēr ir izskats un tizlums ir tā rezultāts.
Hippie Chick @ 23.06.2020 12:09
Pieaugušiem cilvēkiem vajag ar sevi strādāt, ja nepieciešams pašizaugsmes procesā var un vajag iesaistīt speciālistus, lai tiktu pāri bērnības, pusaudžu gadu, jaunības traumām, kas nāk no ģimenes, skolas, vienaudžiem. Ja pieaudzis cilvēks ir man netīkams, tad ar tādu laiku nepavadīšu un man būs pilnīgi vienalga kādi ir iemesli kāpēc šis cilvēks ir citiem netīkams. Neesmu nekāda Māte Terēza, lai ar cilvēku glābšanu nodarbotos, tam ir psihologi un psihiatri.
Ja tev nav ne izskata, ne bagātības, ne patīkamas personības (šeit šķieti ļoti tukšs un garlaicīgs eksemplārs), tad nolaid latiņu un priecājies, ja kāda vispār tevi grib, nevis uzstādi nez kādas prasības pret otru, kamēr pats neesi ne tuvu tam, ko no otra sagaidi. Tādi kā tu vienmēr liekas smieklīgi, pašiem nav absolūti nekādas pievienotās vērtības, bet pretotru tādas prasības, ka maz neliekas.