Sāpîgas mr

Reitings 460
Reģ: 31.12.2018
Sveikas!
Kadi ir jūsu tips&tricks, lai atbrîvotos no sāpēm?
Man vienmēr ir bijusi sāpīga pirmā mr diena, tā, ka gribas gulēt, neko nedarīt un tiek izjusts visu laiku diskomforts, vēdersāpes.
Vasarā ir trakāk, īpaši, ja kaut kur jāiet un šitāds karstums..
Pārbaudīties biju. Viss kārtībā. Iespējams ģenētiski tas, jo mammai arī bija pirmā diena sāpīga, iespējams tādēļ, ka nav regulāra seksuālā dzīve.
Tāpēc priecāšos par jūsu ieteikumiem, jo to vienu dienu mēnesī gaidu ar šausmām + ja nevar palikt mājās tajā dienā, tad tīrākās mokas.
19.06.2020 11:49 |

Reitings 460
miss99 @ 19.06.2020 15:11
Agrāk arī bija šausmīgi sāpīgas pirmās dienas, arī hormoni trakoja, vienā brīdī varēju gan raudāt gan smieties. Visi teica,ka tas ir normāli,iedzer tik ibumetīnu un pāries,pacieties. Lai arī vairākas reizes taisīju analīzes,kas uzrādīja,ka viss kārtībā,man tomēr tas nelikās normāli. Nav sievietei tā jāmokās. Sakārtoju ēdienkarti, sāku lietot vairāk vitamīnus -D,K,A,E,cinku,B6,nedaudz arī sportu ieviesu. Un brīnumi notiek, normāli spēju funkcionēt visu mēnesi.

Paldies! Šis noteiki jāsāk, jo cik atceros sevi, kamēr bija universitāte, skraidīšana ikdienā pa pilsētu šurpu turpu u citas aktīvistes es - nebija tik traki.
Un D vitamīna man trūkst tiesam.lietoju pielieku veida tagad
20.06.2020 13:59 |

Reitings 460
Hippie Chick @ 19.06.2020 19:51

Es pat iedomāties nevaru kā tas ir, kad nesāp. ?
Man mēdz tā sāpēt, ka ģībstu. Bet ar diētu var šo to palabot, konkrēti pievēršot uzmanību kas tiek ēsts pirms mr - vairāk proteīna, samazināt ogļhidrātus, izslēgt cukuru un taukus.
No zālēm man vislabāk palīdz Nimesil kā arī esmu sajūsmā par savu Livia, bet tā darbojas tikai kamēr ir virsū, tikko izslēdz/noņem, tā sāpes ir atpakaļ.

Jaa! Man arī ir bijis līdz tam, ka gandrīz ģībstu. Tas ir šausmīgi, ja esi kādā sabiedriskā vieta un tad visi pārbīdītas, kas notiek, bet tās tikai mēnešreizes
20.06.2020 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)