Pagājušajā gadā ar draugu ievācāmies jaunā dzīvoklī un nācās visu pirkt, jo nebija pat šķīvju un karotīšu. Kur nu vēl gludekļa. Teicu, ka nevēlos to parasto gludekli, tikai un vienīgi tvaika gludināšanas sistēmu, lai, ja nu manis nav mājās, draugam nav jāčakarējas ar to parasto. Tā nu viens draugs, neilgi pēc mūsu ievākšanās, piedāvāja nopirkt tvaika gludināšanas sistēmu par puscenu tajā laikā (no 160€ uz 85€). Pilnīgi jaunu. Cik nopratu, tad vienkārši tika izņemts no skatloga un darbiniekiem piedāvāts par zemāku cenu.
Modelis: TEFAL PRO STYLE CARE IT8460
Uzsilst ļoti ātri (apmēram 45 sekunžu laikā), ir 5 gludināšanas režīmi. Man patīk, ka ja ilgāku laiku es negludinu (vai aizmirstu gludekli izslēgt), tam ir funkcija "auto-off". Ūdens tilpne 1.3l. Komplektā ir gan gludināšanas cimdiņš (neizmantoju, jo biju iepriekš darbā pieradusi gludināt bez), gan uz tās gludināšanas galviņas dažādiem materiāliem paredzēti uzgaļi. Tagad ir tā, ka drēbes pēc mazgāšanas negludinu vispār. Ja izdomāju vilkt kādu apģērba gabalu, kas skapī stāvējis kādu laiku un ir manāmi saburzīts, tas neprasa praktiski necik laika. Vienīgi, ja gludina uz pašu lielāko režīmu (vislielākais tvaiks), tad apģērbu es nevelku uzreiz (pagaidu kādas 10min.), jo tomēr jūtams, ka ir tāds samērā mitrs. Katrā ziņā, mūsu labākais pirkums, jo pat vīrietim prieks gludināt! ?