lai nav jāmaksā par nākamo,Katz @ 21.04.2020 09:01Aiziet nesamaksājot īri - tas ir par to, kuru nodzīvoji vai nākamo? Pēc kādas naudas jāskien ir pakaļ?
Var pārvakties arī pēc nedēļas, tikai neesi zebiekste un pabrīdini tagad.
es varu aiziet uz tiesu par interneta veiktiem draudiem, no Tevis, domāju IP adresi viegli būtu uzzināt atrast tevj un tad redzēt cik liela mute būs īsta dZiveBjork @ 21.04.2020 14:29Ja pabridinasi laicigi, tad gan jau nevajadzes maksat. Ja nepabridinasi, tad bus.
A, ko tu gribeji, lai palidzam, naudu tev sametam???
Es varu tikai iziretajam palidzet ka likumigi pa tiesam izvazat tevi, ja glevule esi.
jūs vispār izlasāt tekstu vai jau uzreiz automātiski apsūdzat? Ka jau teicu, runa jr tikai par sekojošo mēnesi kas man arī būtu pēdējais dzīvokli šā vai tā, gribu nedzīvo to mēnesi un iet prom jau pēc nedēļas. Maksāju par iepriekšējo mēnesi katru reizi tad nu maija pienāktu rēķins par aprīli ko arī samaksātu, es vienkārši negribu maksāt ne dzīvot maija mēnesi tur vairs. Un ka redzat vēl nedēļa ir līdz maijam.rizha_anna @ 21.04.2020 14:40Parejie cilveki noteikti rekjinas ar saviem lidzekljiem. Tas butu loti nesmuki no Tavas puses ta vnk aizlaisties un nesamaksat par to, ko esi izlietojusi - udens/elektriba utt.
tu vispirms izlasi par draudiem, muhahaha, kaut ko padzirdejusi pa ausu galam, policija pareks par Tavu stulbumu, aljo. Vispar zini, kados gadijumos ir draudi? par smagu miesas bojajumu vai slepkavibas nodarisanu. Draudiem jabut realiem, un IP adreses noteiksanai vajag prokurora atlauju, kuru var izdarit tikai kriminalprocesa ietvaros. Gribi vel padiskutet par likumu normam, davai! Ja vien juties gana gudra saja joma. Muhahahah, cilveks, kas nav turejis roka nevienu likumu, tagad izdomaja te spridzit.usurper @ 21.04.2020 14:52es varu aiziet uz tiesu par interneta veiktiem draudiem, no Tevis, domāju IP adresi viegli būtu uzzināt atrast tevj un tad redzēt cik liela mute būs īsta dZive
jūs vispār izlasāt tekstu vai jau uzreiz automātiski apsūdzat?