Interesantie IG profili

Reitings 167
Reģ: 15.10.2019
Šeit liekam,jūsuprāt , interesantākos IG profilus. Lūdzu bez butterfly Elīnas un pārējo jau zināmo influencerus apspriešanas
Tātad, vai kādam ir zināms vēl kādas meitenes profils, kurš būtu apskates vērts?
13.04.2020 15:10 |

Reitings 1030
Reģ: 16.12.2019
Old news :D
26.04.2020 09:21 |

Reitings 16
Reģ: 31.03.2020
Valdmaņu pāris!!!
Tas jau bija gaidāms, Gints izveidoja sievieti pēc visiem saviem paramtriem, lika krūtis, pumpēja lūpas utt.
Un pat kādu reizi es nodomāju, cik tā gumijas lelle varēs viņu noturēt???
Rupji sakot pa gultu izbraukāja un apnika.
Pirms 4 gadiem biju pie Jutas uz uzacīm, nekad neejiet man bija kā melnas ogles, bet pēc gada viss izplūdis apmēram man uzacis bija kā pildspalvas tinte tumši violeta, cita meistare 2 reizes laboja.
Pilnigi tas ir normāli ka viņi šķirās, jo Juta bērnus negrib, jo baidās iznesēt un sabojāt figūru.
26.04.2020 09:37 |

Reitings 16
Reģ: 31.03.2020
Un runājot par Sintiju!!!!
Lai Dievs viņu atpestī un dod gaišu galviņu, tas ko viņa dara ir vairāk kā murgs ar saviem kinder projektiem!!!
Viņa vsp saprot ko dara? Man liekas ka tur ir viss tālu.
26.04.2020 09:39 |

Reitings 60
Reģ: 19.04.2020
Veiksme96 @ 26.04.2020 09:37
Valdmaņu pāris!!!
Tas jau bija gaidāms, Gints izveidoja sievieti pēc visiem saviem paramtriem, lika krūtis, pumpēja lūpas utt.
Pirms 4 gadiem biju pie Jutas uz uzacīm, nekad neejiet man bija kā melnas ogles, bet pēc gada viss izplūdis apmēram man uzacis bija kā pildspalvas tinte tumši violeta, cita meistare 2 reizes laboja.
Pilnigi tas ir normāli ka viņi šķirās, jo Juta bērnus negrib, jo baidās iznesēt un sabojāt figūru.

Kā tu zini, ka viņa bērnus negrib ? Blakus gultai stāvēji un klausījies vai kā ?
26.04.2020 09:45 |

Reitings 3481
Reģ: 28.12.2018
Gan jau ka abi negrib bernus, man liekas, tur cits iemesls - krapsana.
26.04.2020 10:12 |

Reitings 218
Reģ: 17.11.2019
Valdmaņu pāris!!!
kā Tu zini, ka Jutas izskats ir Ginta, nevis pašas Jutas vēlme? Kā Tu zini, ka bērna nebūšanas iemesls ir Jutas nevēlēšanās?? Tak beidziet te glupi spriedelēt, īstos iemeslus zina tikai viņi paši.??‍♀️
26.04.2020 10:27 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Valdmaņu pāris!!!

Pec baiga dzejojuma un fantazijas savarstijuma izklausas. ?
Pati esmu bijusi veikt permanento pie vinas un nebija nekadu problemu. Pie tam krasa uz katru reage individuali. To jau nu gan butu jazin. Galigi neizklausas pec Jutas, kura izlema tava vieta, kadu krasu likt.
Lai pa gultu izbraukatu, tapec noteikti precejas, ja? ?
Sieviete ar tetovetam uzacim citu nosauca par gumijas lelli ???
Musdienas krusu palielinasana, filleri un botox vairs nav nekas wow un supernesasniedzams. Tam, kuram laikam joprojam nespid tomer tas, spej tik apsaukat citas un rakstit mulkinas?
26.04.2020 12:26 |

Reitings 3
Reģ: 26.04.2020
Ilgi domāju taisīt šeit profilu vai nē, bet redzot daudzu lielo sajūsmu par Zentu Apfelbaumu, nolēmu padalīties.
Dūšīga viņa ir bijusi vienmēr un nāk no ne visai labvēlīgas ģimenes, lai neteiktu vairāk. Skolā arī viņa nebija populāra ne klasesbiedru vidū, ne citu skolnieku lokā. Bieži tika apsmieta, tieši vai aiz muguras.
Saprotams, ka augot tādā vidē, cilvēkam psihē veidojas zināma trauma un tas noved pie dažādām sekām. Pieļauju, ka tieši tur dzima Zentas mīlestība pret ēdienu un mežonīga vēlme pēc atzinības un uzmanības no pretējā dzimuma.
Nebrīnos, ka tievēšanas mēğinājumi nav nesuši lielus panākumus, jo pirms kā tāda cilvēkam jātiek skaidrībā ar to, kas notiek viņa galvā. Stulbi cerēt, ka uzmanība un gadījuma sakari ar padibenēm, ļaus justies labāk. Jau sen novēroju, ka viņas mīlestība pret sevi ir tikai apmāns uz brīdi, kas regulāri apraujas un beidzas ar asarām, ko nu jau nekautrējas arī publiskot.
Draugi, kas ieteica jēdzīgus risinājumus un izteica vieglu kritiku ir nostumti malā un pa lielam, ir palikusi viena ar savu virtuālo fanu pulku, kuriem interesē tikai pāris viņas caurumi, jo būsim reāli, Zentai nav ne dabas dots skaistums, ne super ass prāts, kas atspulguļojas nemitīgā darbs vietu mainīšanā u.c. Nevarētu gan teikt, ka Zenta ir stulba. Apjukusi gan.
26.04.2020 14:26 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Prieks, ka Sintija beidzot "it kā" ir sākusi darboties ar savu bērnu, nevis tikai nogrūst tam mantas. Tik nez kāpēc ir aizdomas, ka tas tiek darīts īpaši, lai atrādītu "re, es darbojos". Skumji, ka māte divgadīgam bērnam iepriekš pat nebija aizdomājusies, ka ar bērnu var arī citādi.
26.04.2020 21:17 |

Reitings 326
Reģ: 12.04.2018
Man pirmais priekšstats, redzot Sintijas storijus, vairāk bija tāds, ka viņa tāpat kā Dzene vēlas, lai viņas dzīve izskatās perfekta - laimīga, harmoniska utt. Ja kaut kas nav tā, tad par to attaisnojas. Man arī likās muļķīgi, ka vienā no storijiem bērns nedaudz pačīkstēja un tad viņa tur ņēma skaidrot, kas par lietu, kāpēc tā. Man tas šķiet lieki, jo bērni tā dara, bet var redzēt, ka viņai svarīgi, "jo viņa nav slikta mamma, haštags dzīve ir lieliska".
26.04.2020 21:28 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Man arī likās muļķīgi, ka vienā no storijiem bērns nedaudz pačīkstēja un tad viņa tur ņēma skaidrot, kas par lietu, kāpēc tā. Man tas šķiet lieki, jo bērni tā dara, bet var redzēt, ka viņai svarīgi, "jo viņa nav slikta mamma, haštags dzīve ir lieliska".

Tas sākās pēc tam, kad šeit tika pievērsta uzmanība tam, ka viņas bērns visu laiku bļauj un viņa viņam nepievērš vērību + arī, laikam, ar bijušo vīru sākuši saskarsmes jautājumus risināt, tādēļ tagad jārāda tas, kas citām mammām ir normāli un pašsaprotami, bet viņai ne. Tā teikt - re, man viss kārtībā, bet, kas ir aiz tiem pāris pēdējo dienu radītiem spožajiem storijiem, ka viņa "it kā" pievērš bērnam uzmanību, lai paliek pašas ziņā. Apmānīt var instagram skatītājus, bet, ja viņai tā ērti, lai jau.
26.04.2020 21:41 |

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Sintija tāpat man neliekas ok. Viņa saka, ka nelasa forumu bet tieši pēc tā ko meitenes šeit rakstīja, uzreiz mainījās nedaudz. Ja viņai būtu lielāka pieredze par bērniem viņa varētu but coach māmiņām vai reklamēt kaut kādus produktus. Citās jomās, kā pupi vai lūpas viņa pat sakarīgi nevarēja pastāstīt. Nedomāju, ka viņa ir slikts cilvēks, bet viņa sevi ar savām darbībām vienkārši sevi pazemo.
26.04.2020 22:43 |

Reitings 326
Reģ: 12.04.2018
Slikta viņa nav. Viņai vienkārši nepiemīt harizma, lai storijus būtu patīkami skatīties. Tur nav ko redzēt un runāt arī īsti viņai nepadodas. Daudziem tā nav, man arī tā nepiemīt, bet tāpēc es to vienkārši nedaru. Varbūt tiešām nevajag tiekties uz to, kas īsti nesanāk. Kā IG mamma viņa neder. Īsti nezinu, kur jūs vispār viņu atradāt, jo nav nekas, kas uzrunātu no tā, ko viņa ikdienā dara. Lai arī Santa Nīmane neko sevišķu nedara un nerāda, viņas IG ir mans mīļākais, jo tā nesamākslotība ir vairāk baudāma un ir tiešām forša čiepa, tur vienkārši ir harizma. Sintija tas vienkārši nav šūpuli, jādara, kas cits.
26.04.2020 22:54 |

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Fifty es Tev piekritu! Ja nav tad nav! Visi nevar uzrunāt publiku, jo no viņas tiešām nāk tāds FAKE vibes. Ka viņa to visu vienkārši tēlo, tas nenāk no sirds viņai. Un viņu skatās tikai tāpēc jo cilvēkiem citreiz patīk paskatīties uz stulbiem cilvēkiem, tas viņus uzjautrina. Es arī viņu paskatījos.. bet tad kad viņa saka likt sarakstes ar berna tēvu.. sapratu, ka nav visi mājās meitenei, arī tad kad redzēju viņas story pie spoguļa kaut kāda salonā kur pusplika stāv un bērns fonā izmisīgi raud.. es izjūtu ĻOTI lielu KAUNU viņas vietā..
26.04.2020 23:08 |

Reitings 73
Reģ: 13.07.2019
Valdmaņu pāris!!!

"Gumijas lelle" ar uzpumpētām lūpām un krūtīm, bijusi derīga tikai "izbraukāšanai" pa gultu, uzacis krāsot nejēdz, bērnus negrib, tāpēc, izrādās, nabaga čalim no tādas jābēg kā pa gabalu... No šī visa nolasās baigā sāpe vai tieši pretēji - skaudība? Kāda cita "gumijas lelle" bez bērniem Tev vīru nocēlusi? Nezinu. Bet, lai vai kas tas arī būtu, iesaku no tā tikt vaļā, citādi izklausies pēc ar dzīvi neapmierinātas, aizspriedumu pilnas vecenes. Sorry.
26.04.2020 23:38 |

Reitings 292
Reģ: 26.01.2020
Palasījos to influenceru topu un, godīgi sakot, brīnos, ka Baiba Mellenberga tur pirmajās vietās. Tiešām nesaprotu - ko no turienes iedvesmoties. Visu laiku bildēs haoss, pati bieži vien pukst kā tantiņa, viņu 'bizness' - botu apgleznošana. Vīrs šķiet tāds liels bērns :D Interesanti, ka cilvēki seko un fano. Katram savs.
27.04.2020 09:26 |

Reitings 71
Reģ: 25.12.2019
Par Jutu un Gintu runājot..
Sekoju jau gadiem viņiem. Un redzēts daudz.. atceros dažādus viņu pašu izteikumus, kas ir veidojuši loģisku priekšstatu par to, ka viss tieši šādi arī beigsies.
Pavērojat Gintu.. viņš jau cauri gadiem bildējas pāra bildē kā Individualitāte - lai parādītu sevi ( ntie puskailie selfiji, šķebinošā ,pašapmierinātā seja). Juta ir dabiski skaista meitene, bet Gints ir viņas vīrieša ideāls ( sapņu vīrietis - un šie ir viņas pašas vārdi) . Pačekojat, kam G seko Ig. Visas meitenes ir pilnïgs pretstats Jutai - bad bitch tips. Viñš Jutu gadiem ir veidojis tieši tādu , kādai jābūt sievietei viņa fantāzijās ( un par šo arī Gints ir runājis savos storijos). Es vienmēr esmu domājusi skatoties uz Jutu, ka viņa nav tāda, kā viņa patiesībā ir.. ka viņai ir jātur tas tēls. Daudz zināms par Ginta krāpšanām, un jāatceras, ka Ig nav realitāte. Tur mēs redzam tikai to , ko citi grib, lai redzam.
Katrā ziņā, tagad būs interesanti vērot, kā mainīsies dinamika viņu profilos. Juta liek sad story , Gints happy ones ?.
27.04.2020 09:47 |

Reitings 191
Reģ: 27.01.2020
Velos piebilst par tiem fitness pāriem.
Lielaka dala savā starpa tiekas del SLAVAS un lai vinus kopa pamana. (Tiekas,jo abi divi ka fitness pāris gust slavu,laikus?skatijumus utt) rada cilveku interesi. Vienu vardu sakot-Del sporta . Bet ja iet runa par berniem,manuprat,logiski,ka virietis ka berna nesātāju izvelesies savadaku sievieti (piemeram,kas katru dienu nerij tabletes,pulverus, vai nepotē sev kaut kadus meslus)
Ka piemeru varu minēt Aleksandrs. Chistakovs un vina ex sieva K.Chistakova (laikam). Aleksandrs nenoliedza, ka ar K. Tiekas del sporta -lai kopa izsistos, bet patiesiba vins sev velas parastu sievieti. Bez 8 paku preses,parastu veseligu sievieti,kas lieto pareizu uzturu un protsms,ka piekopj veseligu dzivesveidu. Un ari rezultats- vini ir skirusies (nesen). Sasniedza kopa ko velejas un viss..Bet vai tad tas sen nav skaidrs,ka fitness womans nav prieks bernu radisanas? (Del organisma domaju)
27.04.2020 10:53 |

Reitings 71
Reģ: 25.12.2019
Es nedomāju, ka piem., Juta, ir fitnesa entuziaste. Viņa savos storijos ir stāstijusi, ka besī sportot, riebjas sporta zāle, bet jādara tāpat. Arī par bērniem ir runājusi, ka viņa grib 3 bērnus , un ļoti. Pirms Ginta viņa smēķēja ( pat satiekoties sākumā), bet tad pārtrauca, lai Gints to neuzzinātu. Manuprāt, Juta šajās attiecībās bija All in ( pat bildēs tas ir redzams, vairākās fotosesijās viņa ir tā, kas Gintu apķer no visām pusēm un viņš stāv tā pats par sevi. Ja kkur Jutu apķer, tad tā knapi).
Tuliņ redzēsim entos Ginta storijus un pusplikās bildes, lai visas zina , ka ērzelis ir back in the market.. ?
27.04.2020 11:09 |

Reitings 167
Reģ: 15.10.2019
Taa.. Juta man ļoti nepatīk, Gints ne tik ? un ne jau dēļ izskata, bet dēļ augsti paceltā deguna.. diemžēl. Arī vairākas reizes esmu Jutai jautājusi direct kaut ko- atbilde nekāda, tik zem mana tekstiņa “seen” ?
Santa Nīmane ļoooti patīk, vienmēr atbild, ja kaut ko pajautāju . Ir patiesa, no sevis neko netēlo, ļoti interesanta kā personība.
Vispār, ja reiz pieminēju influenceres, atļaušos pieminēt no Krievijas Geegun sievu :) Ļoti forša, bērni forši, IG ļoti baudāms pat storijos. Ļoti bēdīgi, ka ar Dzhiganu tur viss cauri
27.04.2020 11:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits