No kā izvairīties kosmētikā?

Reitings 610
Reģ: 24.07.2012
Sveikas!Vakar noskatījos raidījumu “Toksiskais skaistums” un tas manī raisīja lielas pārdomas par to,kas patiesībā ir mūsu kosmētiskajos līdzekļos un ko tas mums spēj nodarīt.Un tad sapratu,cik patiesībā sarežģīti būtu visiem produktiem atrast alternatīvas bez šiem kaitīgajiem ķīmiskajiem savienojumiem.Jo to ir tik daudz un es pat nespēju visus atcerēties,kam būtu jāpievērš uzmanība.
No kādu ķīmisko vielu klātbūtnes jūs izvairāties?
18.02.2020 08:37 |

Reitings 3
Reģ: 17.05.2023
Es vēlos dalīties pieredzē par Crystal Cosmetics e-veikalu, ko atklāju pirms vairākiem mēnešiem, kad internetā meklēju labu piedāvājumu ikdienas kosmētikas līdzekļiem. Esmu cilvēks, kurš lielu uzmanību pievērš pareizai ādas kopšanai līdz ar to gadu gaitā esmu izmēģinājusi daudz dažādu produktu. Vairums no šiem ekperimentiem beigās mani neatstāja apmierinātu, jo reti kad bija iespējams iegādāties labas kvalitātes produktus par maciņam draudzīgām cenām un piedzīvot vēl labu piegādes servisu. Crystal Cosmetics ir e-veikals, kas man nekad nav licis vilties, lai arī kādu viņu pārstāvēto zīmolu es būtu nolēmusi izmēģināt. Tagad jau zinu, varu no viņiem pirkt jebkuru produktu un būs labs!
Esmu ļoti apmierināta ar viņu klientu apkalpošanu un ātro, ērto piegādi. Ja esat kā es un dzīvojat LV, piegāde ir tikai dažu dienu jautājums.
Kopumā es ieteiktu Crystal Cosmetics kā e-veikalu, kuram var uzticēties. Ja jums ir svarīga produktu kvalitāte, regulāras atlaides un modernākie produkti par zemākajām cenām vienuviet, tad Crystal Cosmetics patiks arī jums! Paldies!
17.05.2023 16:47 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Viena lieta ko der atcerēties ir tas, ka, ja filma, ko skatījies ir taisīta ārpus Eiropas, piemëram, ASV, tad ļoti daudzas no šīm lietām, kas filmā - neattiecas (pati konkrēto filmu neesmu redzējusi), jo visam, gan pārtikai gan kosmētikai atļautās vielas, kas drīkst būt sastāvā ir atšķirīgas. ASV, piemēram ir daudz zemāki standarti nekā tam, ko drīkst pārdot Eiropā. Viens piemērs - zobu baltinošie produkti. Eiropā nedrīkst baltinošajos produktos, kas nav zobārsta parakstīti, būt vairāk kā 0.1% peroksīda. Šāds procents ir drošs lietot mājās, bet realitātē tam nav nekāda efekta un neko nebalina. ASV, augstākais ir 6.0%, kas reāli baltina zobus un var izraisìt kaitējumu, ja lieto mājās nepareizi, sabojāt smaganas. Tas pats ir ar kosmētiku un citām precēm. Tāpēc kola Amerikā garšo citādi un fantai cita krāsa - jo Eiropā fantai ir klāt īstas sulas koncentrāts, Amerikā - krāsvielas.
18.05.2023 00:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits