Arta* @ 29.01.2020 13:49Kaut kādiem saviem ienākumiem, manuprāt, vajadzētu būt katrai sievietei, pat tām, ko vīrs/draugs pamatā uztur. Lai vismaz sev paketes un dezodorantu un vīrietim dzimšanas dienas un Ziemassvētku dāvanas var nopirkt par savu naudu, ne prasīt vīrietim tādām lietām naudu.
To vai jebkurai sievietei obligāti ir jāstrādā pilnas slodzes darbs un pilnībā jāvar sev visu nodrošināt, tas vēl ir diskutabls jautājums.
elii666 @ 29.01.2020 13:54Man ir grūti aptvert, kā pieaudzis, veselīgs cilvēks var aizvadīt dzīvi, ne dienu nestrādājot. Kā neapnīk visu laiku tikai pa mājām kasīties? Vai tiešām negribas apgūt jaunas lietas, nodarbināt smadzenes ar jauniem uzdevumiem?
Mana vecmāmiņa bija labs piemērs - kamēr viņa strādāja, viss bija kārtībā, bija normāls, sakarīgs cilvēks, neskatoties uz cienījamo vecumu. Tikko iesēdās mājās, drīz vien demece bija klāt.
Un vai tās nestrādajošās dāmas arī vecumdienās būs laimīgas, kad pensijas nebūs, jo nebūs valstij maksājušas nodokļus?
elii666 @ 29.01.2020 13:54Man ir grūti aptvert, kā pieaudzis, veselīgs cilvēks var aizvadīt dzīvi, ne dienu nestrādājot. Kā neapnīk visu laiku tikai pa mājām kasīties? Vai tiešām negribas apgūt jaunas lietas, nodarbināt smadzenes ar jauniem uzdevumiem?
Mana vecmāmiņa bija labs piemērs - kamēr viņa strādāja, viss bija kārtībā, bija normāls, sakarīgs cilvēks, neskatoties uz cienījamo vecumu. Tikko iesēdās mājās, drīz vien demece bija klāt.
Un vai tās nestrādajošās dāmas arī vecumdienās būs laimīgas, kad pensijas nebūs, jo nebūs valstij maksājušas nodokļus?
Ja studē kaut ko, vai iet kursos, tad ir savādāk. Man liekas tāds baigais tukšums un neinteresanti. Protams, atpūsties un baudīt dzīvi ir ok, bet ar ko?! Vīrs taču strādā, bērni ir skolā vai dārziņā. Šoppings un ēšana ārpus mājas? Ceļojumi? Ja tie ir katru mēnesi uz eksotiskām valstīm un vīram ir tāds darbs, kas nes piķi, nevis reālu strādāšanu, tad to es tiešām varu saukt par dzīves baudīšanu. Savādāk liekas kaut kā pat mazliet vientuļi.
Man nav pretenzijas par šādu izvēli būt par full time mājsaimnieci, bet ir riskani ja vīrs pametīs.turbopeka @ 29.01.2020 14:29Es nestrādāju un darbu nemeklēju. Vīrietis uztur 100% gan mani gan bērnus. Kāda vaina ? Nejūtu sliktu attieksmi, nauda vienmēr ir, nekā netrūkst. Nekad nav nekas jālūdzas vīram, un vińam labāk patīk , ka esmu mājās nevis 30 h nedēłā strādāju.
Redpill @ 29.01.2020 14:44Man nav pretenzijas par šādu izvēli būt par full time mājsaimnieci, bet ir riskani ja vīrs pametīs.
Vēl no otras puses... nevari daudz argumentēt/iebilsts vīram, jādara vis ko viņš liek, jāizpatīk, jo tev pašai nav opciju.
Es nestrādāju un darbu nemeklēju. Vīrietis uztur 100% gan mani gan bērnus. Kāda vaina ? Nejūtu sliktu attieksmi, nauda vienmēr ir, nekā netrūkst. Nekad nav nekas jālūdzas vīram, un vińam labāk patīk , ka esmu mājās nevis 30 h nedēłā strādāju.