Un pašais taisītu, ja rastos šāda finansiāla iespēja?
un no kurienes viņi ņem tos klientus sev
koshummSusanne @ 08.01.2020 18:00Kuri fotogrāfi LV prasa 1000-1500 par fotosesiju?
bulta @ 08.01.2020 18:40Tāpēc, ka šīs ir sesijas sabiedrības elitei. Dāmai ir sava cena, sava auditorija un sava pieeja lietām. Tur iet nevis "10%", bet tur iet "0.1%". Tipiska dāvana augsas klases uzņēmēja sievai apaļā jubilejā vai grūtniecības laikā.
labāk 10 labas, nekā 100 un katrā nepilnības.hany_sany @ 08.01.2020 18:57
dārgo sieviešu nīdēj .. paldies, ka atradi laiku uzrakstīt kaut ko riebību arī manā postā, bet rakstīts bija nevis vispārināt un izraut no gaisa .. bet var pats/pati ietu bildēties...
.. tātad bulta... vai tu pats samaksātu tūkstoti, lai tev būtu 10 labas bildes?
Susanne @ 08.01.2020 18:58Nu viņa jau ir fotogrāfe ārzemēs ne tikai Latvijā. Un ārzemēs ir citas algas..
hany_sany @ 08.01.2020 19:03
kam? Kuriem ir citas algas es tos cilvēkus kas par citām algām stda pazīstu .. un atļāujas sevi lutināt ar ko labāku daudz .. daudz mazāk kā LV un skopuļi vēļ lielāki kā LV situētie. tāpat citas algas jau ir, bet ienāku nevienlīdzība ir daudz mazāka .. tur ja tu 3 reizes vairāk par minimālo pelnīsi vietējie sevi jau pie upper middle class piesakiata ... tāpat pamanīju ka tieši āzemju kompānijām ir daudz zemākas cenas fotosesijai un ja taizīšu tad acīmredzot ne LV cenu starpības dēļ
.. un es runāju vispārīgi .. kāpēc LV par fotosesijām tādas cenas prasa?
Susanne @ 08.01.2020 19:14
Nu viņa ir vēl bildē žurnāliem utt. netikai privātās sesijas.
Tāpēc, ka tā nav parasta fotosesija, bet tur klāt dažādi bonusi, varētu teikt, ka fotosesija modelēm, slavenībām utt. Un šī skaitās
Un tas ir tikai viens piemērs, kur tāda cena.
Lielākā daļa fotosesiju ir par pieņemamām cenām, kuras var atļauties un nav viņas sliktākas par to, kura ir par 1000.
Jāskatās tādas, kuras vari atļauties. Ja nepatīk nekas, tad jāpaliek bez. :)
un par 1000 ir 10 bildes .. vizāšists tev nav vajadzīgs to pus dienu lai stāv klāt un neko nedara( nodarbojas ar blakus lietām) .. un kādi 3 cilvēki 2 no kuriem 1 strādā .. un 1 ir pilna darba diena vēlāk tās bildes apastrādājot ... bet lieta jau ir cita tas viss nav vajadzīgs pietiktu ar 1-2 h foto sesiju ....un tos visus izdrukātos produktus par pārdesmit eiro pats vari pasūtīt reāli tev jau vajag tikai bildes nevis maksāt lai kāds cits izdrukā tev viņas par zelta cenu .... tāpat arī tie visi + ir salikti tikai, lai tā sesija izskatītos pēc kaut kāda lux .... kas nemaz nav nekāds lux bet vienkārša kvalitatīva fotosesija un ne plika graša vairāk tāpat arī austā cena un ilgais laiks ( nelielais fotosesoju skaits) .. ir tikai tapēc ka 3 reiz vairāk gribētēju šajā cenu kategorijā nobildēties nemaz nebūtu ... ... un ja būtu... mierīgi visu procesu varētu veikt uz pusi īsākā laikā..... tā ka lūdzu nepārspīlē šīs kompānijas mārketinga menedžerisugаr @ 08.01.2020 21:53Speciāli iegāju tajā mājaslapā. Par 1600€ tu iegūsi 4-5 stundas garu fotosesiju, 50 bildes (nevis 10), grimu un matu sakārtojumu (plus visu laiku vizāžists būs klāt un pielabos kaut ko, ja vajadzēs), 4-5 tēlus (kas nozīmē drēbju komplektus, kurus piemeklēs speciāli tev), 3 lielformāta bildes (kuras varēsi likt pie sienas) + visas sataisītas bildes diskā. Tā nav tikai plika fotosesija, tas ir vismaz 3 cilvēku pilna darba diena + bilžu apstrāde + studijas izmaksas. Nenoniecini cilvēku darbu. Tāda ir šī pakalpojuma cena. Smukas bildes var dabūt arī lētāk.
top 10% ienākumi ir labi ja 1500 mēnesī ... pazīstu daudz top 10% cilvekus kas pat dārgas drēbes sev nepēr kur nu vēl par sūda nobildēšanos būtu gatavi vai vismaz spējīgi izdot savu mēnešalgu. Un austāku ienākumu līmenī vīriešu ir 2- 3 reizes vairāk nekā sieviešuSrumun @ 08.01.2020 19:59Bulta pārspīlē, noteikti aiziet/samaksā par šo arī top 1%, 5% un arī pa kādam top 10%.
Acīmredzami klientu viņai netrūkst, tad kāpēc gan neprasīt tādu cenu kā ir? Ja liktos tā vērts, es arī samaksātu, bet tā kā foto man ir diezgan vienaldzīgi...
Ja reiz autorei ir tik augsti standarti, ka tas ir vienīgais pieņemamais variants un tik tiešām alternatīvu nav, tad jāizmanto tas, kas ir. Vai jāieplāno ceļojums uz ārzemēm un jāuztaisa lētāka sesija tur, ja reiz tas ir tik lētāk.
50/50 bet tas kā pakalpojumi LV ir uzskrtūvēti, radot dīkstāvi lielākoties un nereālistiskas cenas, kad Eiropā ir pretēji mani nebeidz pārsteigt. Mani tiešām interesē, kas ir klientūra šiem lux uzcenotajiem pakapojumiem.Jupiter @ 08.01.2020 21:34Tu atkal esi atvērusi tēmu lai ceptos par to, cik nereālas ir algas un cenas valstī? Acīmredzot ši cena tam kantorim darbojas un atbilst pieprasījuma/piedāvājuma attiecībai. Fotosesija ir luksusprece.
mani draugi taisīja fotosesiju, kad mamma bija gaidībās. Viss bija. Vizāžists, apģērbs, gaismas, vieta utt.hany_sany @ 08.01.2020 22:0750/50 bet tas kā pakalpojumi LV ir uzskrtūvēti, radot dīkstāvi lielākoties un nereālistiskas cenas, kad Eiropā ir pretēji mani nebeidz pārsteigt. Mani tiešām interesē, kas ir klientūra šiem lux uzcenotajiem pakapojumiem.