Man viss notiek pa periodiem, kad izmainās, kaut kas no apkārtējās vides. Piemēram, slimo bērns, tātad uzreiz izkrītu no darba aprites, ir jāsēž mājās, kas mani uzreiz slikti sāk ietekmēt. Lai cik arī tas dīvaini neizklausītos, bet sēžot mājās es jūtos nelaimīga, jo mans prāts netiek nodarbināts un es sāku domāt visādas stulbas domas, tālāk “aizraujos” ar ēšanu un gulēšanu horizontālā pozā no kā nāk liekie kilogrami un, Tad ir vēl viens iemesls justies vēl sūdīgāk.
Bērns beidz slimot un es uzreiz nākamajā dienā skrienu uz sporta zāli, ēšana un seriālu skatīšanās vairs nav galvenā nodarbe.
Vārdu sakot viss ir tieši atkarīgs no katra cilvēka. Citi sevi uzlabo katru dienu, bet citi atliek uz nākamo pirmdienu, mēnesi vai apņemas pēc Jaunā gada un beigās savu apņemšanos neizpilda, jo viņam ir tāda daba un nav patiesa gribēšana mainīties, tikai dažreiz ietekmējoties no citiem. Lūk tur kaimiņu Anna sāka skriet no rītiem, es tad arī skriešu, bet beigās Tev tā skriešana nemaz nepatīk un Tu atmet ar roku.
Ir jāsaprot kāds Tu esi un, kas tieši Tev ir vajadzīgs, lai justos laimīgs. Ja pēc kārtējā tusiņa ar alkoholu jūties nelaimīga, tad nedari to. Dari to, kas Tev patīk un, kas pie reizes uzlabos Tavu veselību.
Es personīgi neieciklējos uz veselības uzlabošanām, vienkārši mani ikdienas paradumi to ietver.