SamSamantha @ 27.11.2019 11:08Paldies! ?
Kaut kā biju piemirsusi par skaistumkopšanas jomu, ko biju jau apsvērusi pirms pāris gadiem. :)
Vissaistošāk šķiet manikīra meistares darbs, vienīgais kas attur - kādu iespaidu tas atstāj uz redzi un otrs - kā ar vielu izgarojumiem? Jo tur jau ļoti filigrāni darbiņi, acis tiek ļoti "fokusētas". Esmu novērojusi, kad kaut ko ļoti smalku ķimerējos, pēc tam galva reibst. :D Un, protams, tās ķīmijas. Meistares lieto respiratoru vai kā? Atvainojos par nezināšanu.
LMT, BITE utml. Kādām priekšzināšanām tur ir jābūt? Kādus kursus/apmācības pirms tam ir jāiziet?
Nē, nav, elementāras komunikācijas prasmes. Pārējo jau kompānija apmācīs.SamSamantha @ 27.11.2019 11:08Paldies! ?
Kaut kā biju piemirsusi par skaistumkopšanas jomu, ko biju jau apsvērusi pirms pāris gadiem. :)
Vissaistošāk šķiet manikīra meistares darbs, vienīgais kas attur - kādu iespaidu tas atstāj uz redzi un otrs - kā ar vielu izgarojumiem? Jo tur jau ļoti filigrāni darbiņi, acis tiek ļoti "fokusētas". Esmu novērojusi, kad kaut ko ļoti smalku ķimerējos, pēc tam galva reibst. :D Un, protams, tās ķīmijas. Meistares lieto respiratoru vai kā? Atvainojos par nezināšanu.
LMT, BITE utml. Kādām priekšzināšanām tur ir jābūt? Kādus kursus/apmācības pirms tam ir jāiziet?
Lieto respiratoru, jā. Man pašai ne pārāk patiktu manikīres darbs tieši dēļ putekļiem, kas rodas no nagu ņemšanas nost. Pat ne visas tās vielas, bet tieši putekļi. Fuj, pat kā klientam riebjas tas process, bet nu ir meitenes, kam tas netraucē.Par šo gan biju piemirsusi, jā.. Tie putekļi jau tad uz visām pusēm - uz acīm arī kaut ko vajag. :D
Kā ar vaksāciju? Ienesīgi, jo reāli to vajag reizi mēnesī. Par pusstundas darbiņu (bikini, kājas utt.) apmēram 20€ kabatā. Turklāt nav ilgi jāmācas, materiāli salīdzinoši lēti.Tādā ziņā būtu labāks, ka nav nekādu putekļu, izgarojumu un tā, bet cik saprotu, tad tomēr tur fiziskais spēks vairāk vajadzīgs, stāvot kājās + straujas kustības. Būtu labāk sēdošs darbs.
Blanche @ 27.11.2019 11:41Apģērbu veikalā jāloka drēbes, visu laiku uz kājām būsi. Protams, ja tas ir liels apgerbu veikals.
Ziedu salonā ir mierīgāk.
Ieteiktu Tev paskatīties kādus mazos veikaliņus, piemēram, kāds rotaļlietu veikals. Tādu kur ikdienā nav daudz cilvēku un reāli visu dienu nosēdi lasot žurnālus. Un tas ir maiņu darbs. Bet nu alga tik minimālā ir.
blacke @ 27.11.2019 11:51
Visos veikalos pa lielam lielākā dienas daļa sanāk uz kājām. Ja gribas sēdēt tad jāmeklē Vecrīgā kaut kādā mini suvenīru veikalā darbu, tad varēs sēdēt.
Funny @ 26.11.2019 16:50TET, Online kazino, SEB, Swed utt supports
Blanche @ 27.11.2019 12:00
Kā tad ??
Jāmeklē mazie veikaliņi, kuri ir tirdzniecības centros, bet ne lielajos. Tur arī sanāk sēdēšana, pati esmu strādājusi, tā ka zinu. Tur nav ko darīt visu dienu uz kājām. Ok, kad pieved preci, bet tas ir reizi nedēļā. Dienā pakārto kādu h plauktus un viss un vienkārši atsēdi visu dienu. Protams, garlaicīgi, bet nu tāds darbs.
blacke @ 27.11.2019 12:07
Es ari esmu strādajusi vairakos veikalos savā laikā, arī mazos un pat tur kur varēja pasēdēt tāpat paralēli kaut ko cith sanāca darīt un neteiktu arī, ka ir baigi ērti sēdēt uz krēsla visu dienu, tā var no vienām problēmām iedzīvoties citās. Man jau liekas, ka mums lielveikalos vairs nav daudz tādu mazo veikalu, kur tiešām sanāk atsēdet.