Kāpēc latviesi ir tik slikti vīrieši?

Reitings 441
Reģ: 20.02.2009
Kāpēc latietēm tik ļoti nepatīk latviešu vīrieši? Kāpēc latvietes nevēlas būt kopā ar latviešiem. Kas ir par iemeslu tam, ka latvietes kotējas ļoti augstu pasaulē kā sievietes, kamēr tajā pašā laikā latviešu vīrieši vispār netieks uzskatīti nekādā viedā pievilcīgi (lai gan ģenētiski iedzimtais izkats un intelekts bieži nav slikts). Vai tam par iemeslu ir latviešu necieņas pilnā attieksme pret sievietēm, zemais ienākumu līmenis vai kādi jūsuprāt ir iemesli?
05.11.2019 22:46 |

Reitings 82
Reģ: 11.10.2019
Kiskismau @ 06.11.2019 13:50

Un man ir tieši pretējs piemērs. Krievu vecis savu mieteni vazāja aiz deguna un krāpa un viņa krievu draugi piebalsoja, ka pareizi dara.
Nevajag cilvēkus dalīt krievs, latvietis, bet ziemeļnieki pret dienvidniekiem. Vot tie kuri dzīvo dievnidos tiem tiešām krāpšana ir retums. Tas vai nu dēļ reliģijas un ciešajām ģimenes saitēm, vai nezinu.
Vai aŗī vispār nevaig dalīt ne pēc rases ne pēc dzīves vietas. Katrs vīrietis ir citādāks un tas ir atkarīgs no viņa vērtībām.

Itāļi, spāņi, gruzīņi reti krāpj? Man likās, ka pastāv tieši pretējs stereotips :D
06.11.2019 14:19 |

Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Atkarīgs, kādā vecumā ir sieviete, un vai meklē vienaudzi. Līdz 26 gadu vecumam ir vieglāk atrast partneri, ir daudz brīvu, foršu puišu, vēlāk jau sarežģītāk. Daudzi foršie puiši jau ir apprecējušies, vai ar nopietnu draudzeni pie sāniem. Protams, atrodas arī tādi, kas līdz 30 gadiem koncentrējas tikai uz izglītību un karjeru, bet ģimeni, tai skaitā nopietnas attiecības, plāno pēc 30. Bet tādu ir maz, un dzīve jau arī ievieš savas korekcijas un sagrauj plānus. Jeb uzrodas kāda žubīte, kas viņu mērķtiecīgi saņem ciet, vai arī mīlas amors negaidīti iedod pa pieri. Daudzi 30+ vīrieši, kas ir vieni, ir vai nu šķirteņi, vai arī nav spējuši atrast īsto un ir jau pieraduši pie vienatnes, savas kārtības, ar viņiem grūti sadzīvot. Tie, kas šķirteņi... kāpēc šķīrušies? Ne jau vienmēr šķiras dēļ raksturu nesaderības, vai tāpēc, ka sieva krāpa. Daudzreiz laulības izjūk, jo vīrs ir dzērājs, atkarīgs no azartspēlēm, staigā apkārt pie citām, ir vardarbīgs utt.
Godīgi sakot, pazīstu tikai vienu foršu, brīvu vīrieti 30 +. Sieva viņu pameta, jo iemīlējās citā. Pārējie man zināmie brīvie vīrieši ir kolēģu un paziņu lokā, un tie ir tādi, ar kuriem es noteikti negribētu būt kopā. Atceros, kad mana mamma gāja cauri randiņu periodiem ar 50 + vīriešiem no iepazīšanās portāla, tas bija vājprāts, kādi kandidāti viņai tur bija. Mamma simpātiska sieviete, bet uz randiņiem aicināja, neskaitot precētos, izbijuši cietumnieki, bezdarbnieki, alkoholiķi, jampampiņi un tādi, kas pēc rakstības spriežot, pabeiguši labi ja 6 klases. Jā, bija daudzi simpātiski, inteliģenti, pēc foto un vēstulēm spriežot, bet viņi visi jau bija precēti.
06.11.2019 14:59 |

Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Tāpēc uzskatu, ka ir grūti atrast brīvu, foršu latvieti, ja esi 25+.
Nebrīnos, ka daudzas meklē laimi ar ārzemniekiem. Man ir paveicies ar attiecībām, mīļoto vīrieti, kurš ir latvietis. Bet ja es pēkšņi kļūtu brīva (tuvojos 30 gadu slieksnim), es nedomātu, ka apkārt mētājas daudz brīvu, foršu, izskatīgu, veiksmīgu mana vecuma vīriešu. No sērijas ej kā pa sēņu pilnu mežu, un tīkamāko tik griez nost. Protams, nekristu arī depresijā, katram no mums tā laimīte ir paredzēta, tik jāatrod.
06.11.2019 15:04 |

Reitings 82
Reģ: 11.10.2019
Ketija123 @ 06.11.2019 15:04
Tāpēc uzskatu, ka ir grūti atrast brīvu, foršu latvieti, ja esi 25+.
Nebrīnos, ka daudzas meklē laimi ar ārzemniekiem. Man ir paveicies ar attiecībām, mīļoto vīrieti, kurš ir latvietis. Bet ja es pēkšņi kļūtu brīva (tuvojos 30 gadu slieksnim), es nedomātu, ka apkārt mētājas daudz brīvu, foršu, izskatīgu, veiksmīgu mana vecuma vīriešu. No sērijas ej kā pa sēņu pilnu mežu, un tīkamāko tik griez nost. Protams, nekristu arī depresijā, katram no mums tā laimīte ir paredzēta, tik jāatrod.

Ouč, esmu uz attiecību beigšanas robežas, bet šis nešķiet pārāk iedvesmojoši... :D
06.11.2019 21:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits