gii_star @ 18.06.2026 16:14Es brīnos kā botoxu, šmotoksu, filleru un operāciju karaliene Ušakova/Lieņuks/Jesica nav padusēs salaidusi botoxu, pēdējā SBF sērijā iesvīdusi tajā poliestera kruzuļu kostīmiņā, pat rokas baidījās pacelt, tādi slapjie riņķi. Varēja jau nespiesties kā cīsiņš zeķubiksē un uzvilkt kko brīvāku no kokvilnas, lina.
Krokoundils @ 18.06.2026 21:41Viņš tā tiešām pateica? Džeks sacerējies bija ka draudzene pieņems viņa bērnus? Tiem bērniem taču māte ir! Lai pats tiek ar savu piekabi galā. Ko tādu Lelde varētu bērniem izdarīt? Tie taču viņai sveši cilvēki un pret svešiniekiem esam pieklājīgi. Ne viņai tur tuva mīlestība no bērniem jāmeklē, ne jāaudzina viņi. Ko ne tā paskatījās, ne tā pateica - uzreiz necieņa. Bet ja vecāks to pašu pasaka - tā skaitās robežu nospraušana
influencere @ 18.06.2026 22:57
Nu, nu! Ja situācija būtu savādāka un Lelde būtu ar 2 bērniem, tad gan te visas ķērktu, ka Artūram jāciena viņas meitas.
Jau raidījumā Lelde caur puķītēm īdēja, ka viņiem maz laika divatā, jo meitas tur par daudz esot un es teikšu, ka cepuri nost Artūram-neatkarīgi no cik sievietēm ir bērni, ņem meitas pie sevis un darbojās ar viņām. Un jā-Leldei ir jāciena viņa “piekabe”, jo tā “piekabe” bija tur pirms visādām Leldēm, kura pati uzmetās par extra mammu :D
Man liekas, ka vīrietim ir vieglāk ienākt ģimenē. Ja vien vīrietis ir daudz maz sakarīgs bez atkarībām. Un ja viņam nav bērnu - tad viņš tiek uzskatīts par superīgu čali - kurš redz audzina svešus bērnus. Pret bezbērnu sievieti tas ir skarbāk - viņai nav savu bērnu, viņa jau neko nesajēdz, nav mātišķo jūtu, ir egoiste un karjeriste. Bet jaunā sieviete nesaprot - viņai jāpielāgojas, nedrīkst pat iepīkstēties un jāsamierinās ka viss laiks un līdzekļi tiks novirzīti bērniem, kas nav un nebūs viņas. Un tad vīrietis pasaka - viņa neciena manus bērnusinfluencere @ 18.06.2026 22:57
Nu, nu! Ja situācija būtu savādāka un Lelde būtu ar 2 bērniem, tad gan te visas ķērktu, ka Artūram jāciena viņas meitas.
Jau raidījumā Lelde caur puķītēm īdēja, ka viņiem maz laika divatā, jo meitas tur par daudz esot un es teikšu, ka cepuri nost Artūram-neatkarīgi no cik sievietēm ir bērni, ņem meitas pie sevis un darbojās ar viņām. Un jā-Leldei ir jāciena viņa “piekabe”, jo tā “piekabe” bija tur pirms visādām Leldēm, kura pati uzmetās par extra mammu :D
piekrītu, skats ir baiss! 😬Skābene @ 18.06.2026 22:13
Ārprāts es nebiju skatījusies šo sezonu un šodien ieslēdzu to sēriju. Viņa izskatās baisi, tie kantainie vaigi un zods kā tai lellei no Saw šausmenes jau paliek. Cik viņai daudz kompleksu lai sevi tā izķēmotu un vēl turpinātu to darīt.
Krokoundils @ 18.06.2026 23:24Man liekas, ka vīrietim ir vieglāk ienākt ģimenē. Ja vien vīrietis ir daudz maz sakarīgs bez atkarībām. Un ja viņam nav bērnu - tad viņš tiek uzskatīts par superīgu čali - kurš redz audzina svešus bērnus. Pret bezbērnu sievieti tas ir skarbāk - viņai nav savu bērnu, viņa jau neko nesajēdz, nav mātišķo jūtu, ir egoiste un karjeriste. Bet jaunā sieviete nesaprot - viņai jāpielāgojas, nedrīkst pat iepīkstēties un jāsamierinās ka viss laiks un līdzekļi tiks novirzīti bērniem, kas nav un nebūs viņas. Un tad vīrietis pasaka - viņa neciena manus bērnus
Krokoundils @ 18.06.2026 23:24Man liekas, ka vīrietim ir vieglāk ienākt ģimenē. Ja vien vīrietis ir daudz maz sakarīgs bez atkarībām. Un ja viņam nav bērnu - tad viņš tiek uzskatīts par superīgu čali - kurš redz audzina svešus bērnus. Pret bezbērnu sievieti tas ir skarbāk - viņai nav savu bērnu, viņa jau neko nesajēdz, nav mātišķo jūtu, ir egoiste un karjeriste. Bet jaunā sieviete nesaprot - viņai jāpielāgojas, nedrīkst pat iepīkstēties un jāsamierinās ka viss laiks un līdzekļi tiks novirzīti bērniem, kas nav un nebūs viņas. Un tad vīrietis pasaka - viņa neciena manus bērnus
Viņai pat parastu ceļojumu vairs nav (Dubaja un Zariņas nometne neskaitās). Kāda lux atpūta. 🤣Schokolaade @ 18.06.2026 21:34Jeļka, ja jau lasi forumu, gaidu atbildi, kad būs tie helikopteri un lux atpūta? Nevar sagaidīt, vai tiešām koķiks pa lēto ar lakstiem tikai grib tikt cauri? 😂
influencere @ 19.06.2026 06:46
Bet Leldes atkarības? Es nerunāju tikai par to ko Gobzems saka, viņai sejā redzams ka mīl dzert un pūst. Vienā no sērijām vazājās apkārt ar Cēsu pinti!
Mēs nezinam kas tur notika un kāpēc tika piesaukta cieņas neesamība. Nedomaju, ka Artūrs aiz labas sirds atbildētu Leldes bijušajam un pieminētu, ka Gobmzemam ir taisnība :D
influencere @ 19.06.2026 06:46
Bet Leldes atkarības? Es nerunāju tikai par to ko Gobzems saka, viņai sejā redzams ka mīl dzert un pūst. Vienā no sērijām vazājās apkārt ar Cēsu pinti!
Mēs nezinam kas tur notika un kāpēc tika piesaukta cieņas neesamība. Nedomaju, ka Artūrs aiz labas sirds atbildētu Leldes bijušajam un pieminētu, ka Gobmzemam ir taisnība :D
Dragoste @ 19.06.2026 11:44
Un viņam ir cieņa pret Leldi? Tik ļoti viņu pazemot visas Latvijas priekšā?
Lelde pareizi pateica viss sākas ar love bombing un tālāk konkrēta pazemošana un noniecināšana, lai spodrinātu savu spalvu. Tā ir milzīga necieņa, varēja par daudzām lietām vienkārši paklusēt. Svetlana arī pareizi nokomentēja, ka tā nav pieuguša cilvēka rīcība.
Un cik ilgi varat uz riņķi par tām vielām malt. Tā it kā viņa vienīgā šajā pasaulē kaut ko lietotu. Es uzskatu, ka kamēr nav precējusies vai nav bērniem māte, lai cilvēks pats izvēlas, ko dara un atbild par to. Es personīgi zinu vairākas sievietes, kas nav dzīvojušas to svētāko dzīvi un pēc tam kad ir īstais cilvēks blakus, izveido ģimeni, tad nekādas vielas vairs nav aktuālas.
Un vispār tās, kas te bez mitas kladzina par Leldi un vielām, lūdzu, beidzat būt tādas divkoses. Arī Līva Goba šovā pazinoja, ka ir lietojusi visu ko agrāk. Arī Svetlana agrāk nebija tik svēta nelietotāja. Cilvēki var mainīties savos ieradumos un neviens nav ar to tagad jānorok un jātaisa pasaules gals, jo redz Gobzems to ir noafišējis.
Es ļoti nebrīnītos, ka tas Ēriks ir gatavs Gobzemam maksāt, lai tik publicē tās preteklības.
pārmest otram - tā ir narcisma pazīme.
Lelde pareizi pateica viss sākas ar love bombing un tālāk konkrēta pazemošana un noniecināšana, lai spodrinātu savu spalvu. Tā ir milzīga necieņa, varēja par daudzām lietām vienkārši paklusēt. Svetlana arī pareizi nokomentēja, ka tā nav pieuguša cilvēka rīcība.
Un cik ilgi varat uz riņķi par tām vielām malt. Tā it kā viņa vienīgā šajā pasaulē kaut ko lietotu. Es uzskatu, ka kamēr nav precējusies vai nav bērniem māte, lai cilvēks pats izvēlas, ko dara un atbild par to. Es personīgi zinu vairākas sievietes, kas nav dzīvojušas to svētāko dzīvi un pēc tam kad ir īstais cilvēks blakus, izveido ģimeni, tad nekādas vielas vairs nav aktuālas.
Un vispār tās, kas te bez mitas kladzina par Leldi un vielām, lūdzu, beidzat būt tādas divkoses. Arī Līva Goba šovā pazinoja, ka ir lietojusi visu ko agrāk. Arī Svetlana agrāk nebija tik svēta nelietotāja. Cilvēki var mainīties savos ieradumos un neviens nav ar to tagad jānorok un jātaisa pasaules gals, jo redz Gobzems to ir noafišējis.
Es ļoti nebrīnītos, ka tas Ēriks ir gatavs Gobzemam maksāt, lai tik publicē tās preteklības.
akul12 @ 19.06.2026 13:34
Visi tad esam naricisi 😁
Nezinu nevienu cilvēku, kurš nav pārmetis un dzīvo, kā "Ainas šovā" ar frāzi "Tev viss kārtībā" 😁
Labi vainīgajai pusei, bet šādi rijot pāri darīto gadiem ne ar ko labu nebeigsies...
Nu ...ir mazliet atšķirība vai esi ikdienas zāles pīpētāja vai heroīna lietotāja . Abas vielas ir narkotikas ,bet Būsim reāli ,zāle tomēr ir maigāka ,ja tā var teikt . Viņa daudz pīpēja zāli . Par citām narkotikām nekas nav minēts ,to tomēr vieglāk atmest . Es arī jaunībā un tusiņu laikos traki dzēru . Skolas laikā ,vasaras brīvlaiks tika pavadīts vienkārši dzerot katru dienu . Balta un pūkaina neesmu ,bet tagad alko lietoju ļoti reti.Dita.D @ 19.06.2026 14:23
To Līvas “atkarību” es arī nedaudz kā pekstiņus saklausu. Stāsta tā itkā bijusi tāda narkomāne. Neticu.
No narkomānes nekļūst par baltu trauslu ziediņu
Krokoundils @ 19.06.2026 15:30Lelde un Artūrs atkal seko viens otram Instagram. Tad jau raidījumam būs otrā sezona 😁