Evropizmaihome @ 12.06.2026 15:54
Pastāstīsi savas zināšanas par retinolu? Nesapratu, ko domāji ar savu komentāru, jo man liekas normāli, ka cilvēki lieto retinolu un arī vasarā to var lietot - galvenais neaizmirst SPF.
EmilijaArm @ 12.06.2026 20:32
Retinolu jālieto tikai gada tumšajā laikā, tas neiet kopā ar sauli, pat ja vēl uzsmērē spf.
EmilijaArm @ 12.06.2026 20:32
Retinolu jālieto tikai gada tumšajā laikā, tas neiet kopā ar sauli, pat ja vēl uzsmērē spf.
Dzintriņa @ 12.06.2026 20:00
Tev ir bijis liekais svars? Tu esi ar to cīnījusies? Kāpēc nosodījums? Tā ir vispasaulīga sērga - ozeptic.
Ja ir iespēja nodzīvot šo dzīvi kaut nedaudz skaistāk un laimīgāk.. cik reizes cilvēki ar lieko svaru padodas un sevi par to ienīst.. Tu zini? Kāpēc nosodi cerību un darbību, kas strādā un liek justies kaut nedaudz labāk??
Tevi ietekmē tas, kā viņas veselība tiek sačakarēta? Ar lieko svaru, stress, nemitīgu cīņu vai ar ozempic potēm? Nu nahujam?
vai tad viņai maz vispār ir transportlīdzekļa vadītāja apliecība?Elizabeteeee @ 12.06.2026 23:19Kāda zina, Vavilova pati brauc pie stūres?
Maltā gaļa @ 09.06.2026 17:46Kāda ir pirkusi no Salcevičas to traipu līdzekli? Ir tiešām labs vai kārtējā reklāma līdzeklim, kas nestrādā?
Krizdole @ 12.06.2026 22:39Uresina pārvācās uz visu iespēju zemi Ameriku, bet tagad brauks uz Latviju uzrīkot pasākumiņu, lai nopelnītu ar LV aitām 🤡
Krizdole @ 12.06.2026 22:39Uresina pārvācās uz visu iespēju zemi Ameriku, bet tagad brauks uz Latviju uzrīkot pasākumiņu, lai nopelnītu ar LV aitām 🤡
Piekrītu. Retinols ir nopietns līdzeklis un ideālā gadījumā vajadzētu lietot tikai tad, kad to ir rekomendējis ārsts - dermatologs. Jo citādāk var sataisīt pamatīgas ziepes, piemēram, apdegumus, periorālo dermatītu utt.Julies @ 13.06.2026 14:13Es gan nesaprotu to apsēstību ar retinolu. Palietoju pāris mēnešus un ķēpas ir vairāk, nekā nelietojot, turklāt nekādu rezultātu arī neredzu. Citām arī neredzu, ka baigi jau nu izskatītos jaunākas.
Tā kā lietoju tonējošo krēmu ādas toņa izlīdzināšanai, man tas neiet kopā ar vēl ikdienas SPF krēma lietošanu. Nu kur? Slāņiem visu krāt? Kurā secībā tad ko jāliek? Tas arī aizņem stipri ilgāku laiku, ja padomā, ka vēl jāpaiet laikam, lai 1 krēms iesūcas un tikai tad var nākamo... Ikdienā tas liekas šausmīgi nepraktiski. Efekts drīzāk pārvēršas par defektu. Varbūt tām, kurām paveicās ar tīru un vienmērīgu ādas toni lietot vēl tā var, bet nu ne jau tad, kad ir jau savi basic favorīti, kurus lieto ikdienā.
yay @ 12.06.2026 23:19
mani ietekmē tas, ka es svīstu sporta zālē un domāju ko riju, bet ozempik beibe domā, ka esam vienā līmenī. 😀
Tas tikai humoram, nav jāuztver nopietni
Hubabuba @ 13.06.2026 14:48
Ozempik beibes vel pamanās uzrīkot kursikus, kā pareizi nomest svaru, visām tievētgribētājām un vel nopelna uz to. Tas gan ir zemiski. Par vienu konkrētu piemēru jau te tika rakstīts.
Jānolaiko tie ir reeli, kuros ir sadarbība/reklama. Vai sadarbības partneriem šis liekas ok, ka diedelē sirdis uz šiem reeliem? Iesaiste ir ar like, bet cik ir tādu, kas reāli noskatās to?Maltā gaļa @ 11.06.2026 20:26Dzenīte ir tik lielā izmisumā par sirsniņām un komentiem, ka jau gatava dot naudu (100€) par laikiem un komentāriem 😂 Laikam būs jānoreportē instagramam, ja pareizi atceros, uzpirkt sekotājus skaitījās nopietns IG kopienas noteikumu pārkāpums. Lai pasēž kādu laiku banā.
Pelnrukšķīte @ 13.06.2026 10:43
Līdzeklis strādā, bet es tev palīdzēšu ietaupīt. Apskaties Purenn piedāvājumu 🙂