Upene36 @ 23.03.2026 12:15
Tātad body shaming attiecas tikai uz resnajām un to ir jātolerē, bet tiklīdz ir pretējs "skaistuma standarts", tad nav ētiski, ko spiežam like? Tu domā kāda resnule ir ļoti veselīga? Norīties drīkst, bet badināties nē?
Un te es nesaku, ka labāk būt anoreksiķei, bet gan izgaismoju dubultmorāli un liekulību!
Vai nu tolerēt abas galējības un atļaut, vai aizliegt abām galējībām! Attieksmei jābūt vienlīdzīgai!
Citruss @ 23.03.2026 11:58
Tikai nevajag pļūtīt, ka pašas butu sajūsmā, ja draudzene nostucītu kaut ko jusu draugiem/vīriem 😃 tā draudzenes nedara. Neattaisnoju krāpšanu, bet ja draudzenes stučī, tas ir low, es ari apvainotos 😃
Inelle @ 22.03.2026 17:34
Brrrr, kauli un āda, bail skatīties.
Citruss @ 23.03.2026 11:58
Tikai nevajag pļūtīt, ka pašas butu sajūsmā, ja draudzene nostucītu kaut ko jusu draugiem/vīriem 😃 tā draudzenes nedara. Neattaisnoju krāpšanu, bet ja draudzenes stučī, tas ir low, es ari apvainotos 😃
kur tas redzams? 😀skylie @ 23.03.2026 14:11Jelinska q&a ieskatoties redzams, ka šai 06:44 no rīta rakstījis Porzinģis. Interesanti, ko tad gribēja 😁😁😁
vina ielika video kā tik telefonā bildes no internetveikala un tur redzami arī citi ekransaviniMaddy03 @ 23.03.2026 14:18kur tas redzams? 😀
Vēl diezgan nožēlojams ir teksts Oļegam, ka viņa ir pārliecināta ka neatstās viņu bez darba un mājvietas, jo esot pielīdzināma sievai pēc 7 gadu kopdzīves 😀 Kā atbilde tam, kur viņš saka, ka kamēr šī staigājusi apkārt ar citiem viņš sēdējis ar viņas bērniem. “… vairāku gadu garumā ar vairākiem vīriešiem”skylie @ 23.03.2026 14:11Jelinska q&a ieskatoties redzams, ka šai 06:44 no rīta rakstījis Porzinģis. Interesanti, ko tad gribēja 😁😁😁