IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 3597
Reģ: 09.06.2024
Mrs.True @ 22.03.2026 10:26

Olga ir vienkārši bomba tajos Gobzema nošārētajos video. Vai tiešām Fiļs pēc daudziem aplauzieniem būs atgriezies pie senām, pārbaudītām vērtībām? 😁 Atkal dzeltenajai presei būs ko cept vienu rakstu pēc otra. Fiļs ir nepiesātināms mediju apspriešanas objekts.
Paskaties vēl Olgas IG (olga22_olga22) tur ne tādus vien atradīsi. Tad sapratīsi kādēļ Kristinka sporta zālē svīda vairāk gan spirta zālē, bet ar viņas alko patēriņu tur viss pa tukšo. Olga pie tam vismaz 10 gadi vecāka! Fiļam gan Olga, gan Santa bija ar odziņu un rozīnīti. Kristīne ne tikai glupa, bet pēc būtības pelēka pele tikai tas, ka kopta un ta pagaidām. Viņā nav vispār nekā dzīvā ētēra harizma 0! Fiļam toreiz baigā sāpe bija tādēļ arī tika pie viņa. Sāpe pārgāja un plāksteri nevajag
22.03.2026 11:06 |

Reitings 63
Reģ: 15.12.2023
Nè, nu nopietni? Táda sajúsma par Olgas video, bet nu piedodiet, tas ir vulgári un neestètiski, nevis apbrīnas vérts. Vot šádi nebútu jáuzvedás muiźas dàmai
22.03.2026 11:08 |

Reitings 1120
Reģ: 29.05.2023
Es vakar šokā biju no tiem storijiem no Lambas salona, gan atslēgas ieliktas, storiji viens pēc otra un pēc tam storijs no blakus sēdētāja vietas, omg, nu cmooon, tas tik skumji. Pat neiedeva izbraukt 😹 Kā var zīmēties ar to, ko vīrietis pērk pats sev.
22.03.2026 11:08 |

Reitings 3597
bebebe @ 22.03.2026 11:08
Nè, nu nopietni? Táda sajúsma par Olgas video, bet nu piedodiet, tas ir vulgári un neestètiski, nevis apbrīnas vérts. Vot šádi nebútu jáuzvedás muiźas dàmai
Tak viņa dzīvo un bauda kā grib, bez izlikšanās! Ne viņai kādam atļauja jāprasa, ne darbs jāmeklē! Sit Tu mani nost neko vulgāru neredzu😳 Vulgārākas un bez fantāzijas ir tieši kristinkas bildes, nu jo ma jo kā vizlai liela daļa plikbildes pie poda vai izlietnes. Galvenais es nesaprotu kur Tu redzi ko neestētisku? Tas ka viņa ar ragavām pa kalnu šļūc peldkostīmā? Tak viņa peldēt ziemā arī iet peldkostīmā ne ar kažoku. Neestētiski sporta zālē trenējās? Kādu smuku plikbildi ieliek ziemā peldkostīmā vai vasarā? Tev pašan nav tādas? Man ir čupām tas, ka es IG vai citur nelieku ir banāli jo vīrs no greizsirdības nomirs. Viņa tak brīva sieviete, pēc papīriem.
22.03.2026 11:32 |

Reitings 1918
Reģ: 23.01.2024
Dovana @ 22.03.2026 11:06
Paskaties vēl Olgas IG (olga22_olga22) tur ne tādus vien atradīsi. Tad sapratīsi kādēļ Kristinka sporta zālē svīda vairāk gan spirta zālē, bet ar viņas alko patēriņu tur viss pa tukšo. Olga pie tam vismaz 10 gadi vecāka! Fiļam gan Olga, gan Santa bija ar odziņu un rozīnīti. Kristīne ne tikai glupa, bet pēc būtības pelēka pele tikai tas, ka kopta un ta pagaidām. Viņā nav vispār nekā dzīvā ētēra harizma 0! Fiļam toreiz baigā sāpe bija tādēļ arī tika pie viņa. Sāpe pārgāja un plāksteri nevajag

Iepriekš skatījos to IG kontu, kad te forumā bija iepriekš publicēts, ir viņa traka.
Pirms daudziem gadiem, kad Olga vēl bija Fiļa sieva, bija ar viņu darba darīšanas, kontaktējām telefoniski. Atstāja adekvātas, enerģiskas sievietes iespaidu. Šķiet, ka izrādīšanās IG ir ar savu daļu pašironijas. Viņa no Maskavas, tur zīmēšanās ir norma.
22.03.2026 11:33 |

Reitings 7921
Reģ: 10.01.2023
Dovana @ 22.03.2026 11:06
nu jau, nu jau. Tā Olga riktīgi vulgāra izskatās. Riktīga krievu duņka.😁😁 no viena grāvja otrajā.
Nu Zāmuele bija skaista un eleganta
22.03.2026 11:34 |

Reitings 7921
Reģ: 10.01.2023
Dovana @ 22.03.2026 08:58
Ne tikai sievietes! Paskaties uz fitnesa kanāla Mičuli! Zeme atveries viņš jau savos 28-29 izskatījās uz 55-60 gadiem! Viņš tiešām rijot tos savus sūdus ir palicis 30 gadus vecāks. Man bija briesmīgs šoks kad dažus gadus atpakaļ uzzināju, ka viņam nebija pat 30. Es toreiz domāju cik jādzer lētais alko un kā jānarkojās lai tā izskatītos🙈 tad kad tà dāma parādījās tad sapratu, ka iespējams pietiek ar pulverīšiem. Viņa tak arī izskatās nu tāda ļoti lietota. Man viņa piemēram pēc sejas izskatās kā dzērāja un pīpmane. Viņiem abiem nekad nepateiks, ka sporto! Nu bet rij viņi arī sūdus enerģijas drinkus litriem dzer un burgerus rij.
viņš tiešām briesmīgi izskatās!!
22.03.2026 11:36 |

Reitings 3597
Merilda @ 22.03.2026 11:08
Es vakar šokā biju no tiem storijiem no Lambas salona, gan atslēgas ieliktas, storiji viens pēc otra un pēc tam storijs no blakus sēdētāja vietas, omg, nu cmooon, tas tik skumji. Pat neiedeva izbraukt 😹 Kā var zīmēties ar to, ko vīrietis pērk pats sev.
Piedevām pat nav ne vīrs, ne dzīvesbiedrs. Es pieļauju domu, ka tas varēja būt kāds testa brauciens🤔 var jau būt, ka nopirka ar, bet vai viņš tiešām taisās te dzīvot? Labi Dubaijā iet tagad švaki, bet cik ilgi? Man ir viens un galvenais noteicošais neticības faktors, kripto tagad iet patiesi ļoti slikti! Neviens tagad netreido un jau ļoti ilgu laiku. Visi tikai nogaida. Es vienkārši pati darbojos kripto, tagad tirgus ir bīstami slidens un viss tikai krīt pamazām uz leju BTC un ETH īpaši jau vakar aizvakar.
22.03.2026 11:45 |

Reitings 3597
Vārdotāja @ 22.03.2026 11:36
viņš tiešām briesmīgi izskatās!!
Iedomājies tās vēl ir ar botoksu, to viņš tagad arī bezjēgā šļircē. Viņu ieraugot man gribās teikt Tu esi lohs, labāk iedzer un met tās šaibas nost, bet tas nestrādās jo tur saglābt neko nevar. Dzīvē viņš vēl gaužāk izskatās reti nesimpātisks un šausmīgi iedomīgs tips.
22.03.2026 11:49 |

Reitings 3597
Mrs.True @ 22.03.2026 11:33

Iepriekš skatījos to IG kontu, kad te forumā bija iepriekš publicēts, ir viņa traka.
Pirms daudziem gadiem, kad Olga vēl bija Fiļa sieva, bija ar viņu darba darīšanas, kontaktējām telefoniski. Atstāja adekvātas, enerģiskas sievietes iespaidu. Šķiet, ka izrādīšanās IG ir ar savu daļu pašironijas. Viņa no Maskavas, tur zīmēšanās ir norma.
Es viņu tāpat pazīstu nedaudz, ļoti adekvāta un patīkama sieviete, Kristinka daudz iedomīgāka, ļoti augstās domās par sevi un bez pamata. Olga jau tos video ar humoru liek, lai pati pasmietos un citus uzjautrinātu. Ne velti Fiļs viņai laulības laikā padsmit Hermes somas bija sadāvinājis. Pagājušā vasarā mēs satikāmies un iegājām aptiekā, tur rinda aptieķeriene visai irndai pasaka, ka drīz slēgsies un būtu pateicīga ja visi nestāvētu, lai nav ilgāk viņai jāstrādā. Tur varēja arī palikt, bet Olga vienkārši man saka iesim tad uz citu aptieku, bet aptieka mums bija tanī dienā ļoti nepieciešama. Esmu pārliecināta, ka Kristinka vēl neapmierināta un aizvainota rindā stāvētu.
22.03.2026 12:00 |

Reitings 3597
Vārdotāja @ 22.03.2026 11:34
nu jau, nu jau. Tā Olga riktīgi vulgāra izskatās. Riktīga krievu duņka.😁😁 no viena grāvja otrajā.
Nu Zāmuele bija skaista un eleganta
Viņu tak Fiļs no Krievijas arī atveda, loģiski, ka viņa nevar būt savādāka. Viņai piemīt šarms, arī Santi ir šarms un rozīnīte. Skaista Santa nu galīgi nav, bet viņai ir šarms kas ir tas ir. Abām ar Olgu ir, kas Kristīnei nav vispār, cik abas iepriekšējās šarmantas tik Kristīne pelēka, tikai simpātiska, bez pīles lūpām bija pat smuka. Piekam Zāmuele nekad dzīvē nav bijusi eleganta Kristinka gan tēlo eleganto. Zāmuele patiesībā ir pagalma totālākais pašpuika! Zāmuele sāka palikt eleganta tikai ar Fiļa naudu, drēbēm un rotām! Zāmuele meitene rokenrols noplēstas maikas un džinsas viņas stils un būtība. Patiesībā Santai pat grūti citreiz bija iznest dārgās kleitas
22.03.2026 12:24 |

Reitings 749
Reģ: 13.02.2024
Merilda @ 22.03.2026 11:08

Nu ar aprocēm, ko Kokjiks sev sapirka, arī zīmējās, Cartier maisiņi storijos bija, beigās Kokjikam pašam jaunu aproču kaudze.
22.03.2026 13:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits