Jā, arī te viņa vairs nav interesanta 😆👌🏻VissIrSlikti @ 17.03.2026 16:24un ari forumā citas aktualitātes, ko pārspriest 😂
Visa dzīve gluži nav sabeigta. Ies laiki, aizmirsīsies šie sūdi. Bet kā var kaut ko piebērt promilēm?sandrute @ 17.03.2026 17:22Ja nu Rutulim kāds kaut ko piebēra, lai būtu promiles? Jo viņš tajā vakarā esot uzstājies restorānā. Visi kolēgi ir šokā, jo Normunds nekad nav dzēris. Kolēģi pat nespēj noticēt tam, jo Rutulis nebija bohēmas cilveks. Baigi skumji, ka viss tā sanācis. Tā jau cilvēks var nonākt līdz pašnāvībai, visa dzīve sabeigta.
sandrute @ 17.03.2026 17:22Ja nu Rutulim kāds kaut ko piebēra, lai būtu promiles? Jo viņš tajā vakarā esot uzstājies restorānā. Visi kolēgi ir šokā, jo Normunds nekad nav dzēris. Kolēģi pat nespēj noticēt tam, jo Rutulis nebija bohēmas cilveks. Baigi skumji, ka viss tā sanācis. Tā jau cilvēks var nonākt līdz pašnāvībai, visa dzīve sabeigta.
Ariete @ 17.03.2026 17:28Visa dzīve gluži nav sabeigta. Ies laiki, aizmirsīsies šie sūdi. Bet kā var kaut ko piebērt promilēm?
sandrute @ 17.03.2026 17:22Ja nu Rutulim kāds kaut ko piebēra, lai būtu promiles? Jo viņš tajā vakarā esot uzstājies restorānā. Visi kolēgi ir šokā, jo Normunds nekad nav dzēris. Kolēģi pat nespēj noticēt tam, jo Rutulis nebija bohēmas cilveks. Baigi skumji, ka viss tā sanācis. Tā jau cilvēks var nonākt līdz pašnāvībai, visa dzīve sabeigta.
Valdet @ 17.03.2026 17:01Wild Spirit Danai jaunās krūtis skaistas… bet tik garlaicīgi. Man tiešām dabiskās izskatījās seksīgākas… tagad kaut kā neinteresanti, copy - paste pārējām dāmām viņa izskatās. Pirms tam sava odziņa bija, skaistas, dabīgas krūtis un veļa uz tās izskatījās ļoti labi.. bet tagad nekas īpašs.. 😃 man tikai tā ?
Valdet @ 17.03.2026 17:01Wild Spirit Danai jaunās krūtis skaistas… bet tik garlaicīgi. Man tiešām dabiskās izskatījās seksīgākas… tagad kaut kā neinteresanti, copy - paste pārējām dāmām viņa izskatās. Pirms tam sava odziņa bija, skaistas, dabīgas krūtis un veļa uz tās izskatījās ļoti labi.. bet tagad nekas īpašs.. 😃 man tikai tā ?
Ariete @ 17.03.2026 16:21Jeļas noriets ir sācies. Vairs bez O.nevienam nav interesanta un retrīta lapai tikai 1.5 K sekotāji. 🤣