jā, piekrītu, bet? Viņa sevi pasniedz kā būtu visu sakārtojusi un nopirkusi visu.Hubabuba @ 20.02.2026 17:52
Tā īres māja varētu būt diezgan padārga un vel Mārupē..
Dovana @ 21.02.2026 00:46Meitai jau toreiz kājas izskatījās deformētas no liekā svara tur neko nav iespējams izdarīt. Pat ja taukus atsūks. Viņu pašu ģimei arī vajag riktīgas pārrunas ar sociālajiem darbiniekiem!
bebebe @ 21.02.2026 08:31Pag, es pareizi saprotu, ka te pieaugušas sievietes pasaka, ka to meiteni izsmiet ir ok, jo viņai ir liekais svars, tātad pati vainîga ( jeb vecāki)? P.S. Konfliktā neesmu iedziļinājusies un šovu neesmu redzējusi, tāpēc tie komentāri tik stulbi liekas
bebebe @ 21.02.2026 08:31Pag, es pareizi saprotu, ka te pieaugušas sievietes pasaka, ka to meiteni izsmiet ir ok, jo viņai ir liekais svars, tātad pati vainîga ( jeb vecāki)? P.S. Konfliktā neesmu iedziļinājusies un šovu neesmu redzējusi, tāpēc tie komentāri tik stulbi liekas
SodaPOP @ 21.02.2026 06:34jā, piekrītu, bet? Viņa sevi pasniedz kā būtu visu sakārtojusi un nopirkusi visu.
Pīķene @ 21.02.2026 09:52Tīna un Miglāne varētu būt labas druškas. Abas par attiecību tēmu ir 15 gadīga cilvēka līmenī. Un tik šēro kaut kādus attiecību reelus Instagramā, aiz lielā aizvainojuma. Miglāne vienmēr bijusi naiva, par Tīnu gan brīnos. It kā pieaugusi sieviete.
sandrute @ 21.02.2026 11:01
Bet Tīna mācās tik daudz garīgās mācības, ceļojusi pa Indijas svētajam vietām, satikusi daudz garīgos Skolotājus utt., bet vienalga nespēj izveidot attiecības. Kāpēc tā??
smūtijs @ 21.02.2026 07:57
Piekrītu. Bērnus mazā vecumā novest pie liekā svara ir vardarbība pret bērnu un to attiecīgajām iestādēm vajadzētu izvērtēt. Šie vecāki apzināti pakļauj riskam, ka bērnam ar gadiem būs visādas veselības problēmas un ja nekas netiek darīts, tad arī priekšlaicīgas dzīves beigas.
Ariete @ 21.02.2026 12:49Jeļa velk no maisiem Oļega pirkto apģērbu tāpat kā Kivičiene ???
sandrute @ 21.02.2026 11:01
Bet Tīna mācās tik daudz garīgās mācības, ceļojusi pa Indijas svētajam vietām, satikusi daudz garīgos Skolotājus utt., bet vienalga nespēj izveidot attiecības. Kāpēc tā??
loija @ 21.02.2026 11:57
Ir grūti saprast tos pieaugušos, kuri nobaro savus miesīgos bērnus. Redz taču kā izskatās.
Lai viņu aizstāvētu vismaz šovs jānoskatās un jāiedziļinās! Janiševa par šo gadiem bļaustās, bet kad palasa skolas biedru domas par šo un ko saka skolotāji par viņas zelta gabaliņu tad mati ceļās stāvus! Tā meitene esot neaudzināts briesmonis! Tur Janiševi drīzāk aizstāvās jo paši sataisījuši sūdus! Patiesībā kāds mobings viņa ir patiesi resna. Pie tā vainīgi vecāki! Sociālajiem dienestiem jau sen vajadzēja par viņiem interesēties! Viņi nogalina savus bērnus priekšlaicīgibebebe @ 21.02.2026 08:31Pag, es pareizi saprotu, ka te pieaugušas sievietes pasaka, ka to meiteni izsmiet ir ok, jo viņai ir liekais svars, tātad pati vainîga ( jeb vecāki)? P.S. Konfliktā neesmu iedziļinājusies un šovu neesmu redzējusi, tāpēc tie komentāri tik stulbi liekas
Kirbitis @ 21.02.2026 15:49
Parasti vinji saka- bet bernam tacu est gribas, ka es liegsu
Kirbitis @ 21.02.2026 15:49
Parasti vinji saka- bet bernam tacu est gribas, ka es liegsu
Dovana @ 21.02.2026 16:18Lai viņu aizstāvētu vismaz šovs jānoskatās un jāiedziļinās! Janiševa par šo gadiem bļaustās, bet kad palasa skolas biedru domas par šo un ko saka skolotāji par viņas zelta gabaliņu tad mati ceļās stāvus! Tā meitene esot neaudzināts briesmonis! Tur Janiševi drīzāk aizstāvās jo paši sataisījuši sūdus! Patiesībā kāds mobings viņa ir patiesi resna. Pie tā vainīgi vecāki! Sociālajiem dienestiem jau sen vajadzēja par viņiem interesēties! Viņi nogalina savus bērnus priekšlaicīgi
loija @ 21.02.2026 11:57
Ir grūti saprast tos pieaugušos, kuri nobaro savus miesīgos bērnus. Redz taču kā izskatās.