Vins tak neko jaunu tur nepastāsta .Queenyy199 @ 19.11.2025 11:30Gombzems apriež Jūsu jelinsku, jo gaida , kad oligarhs kādu drupaču atmetīs par info neizpaušanu???
cory @ 19.11.2025 09:38Dāmas, ne par ietekmelēm, bet gribēju painformēt, ka projekts Enģeļa pasts startē arī šogad un mums ir iespēja sagādāt svētku prieku kādam no senioriem. Novirzīsim savu enerģiju labiem darbiem! ?✨♥️
https://engelapasts.lv/projekti/ziemassvetki
Jaunu naudas maku jāmeklē ar steigu. 😁Hermiine89 @ 19.11.2025 22:40Kāds pārsteigums - Jeļa atkal Dubaijā.
seja uzblīst, ja pieņemas svarā, man šķiet vina isa laika posmā pieņēmusies ļoti daudzkrixis3 @ 19.11.2025 22:02Es neesmu pret visādām manipulācijām ar lāzeriem, injekcijām, skalpeli. Bet Miglāne izskatās vienkārši briesmīga. Nu tā seja ir vnk uzblīdusi nenormāli.
Pilnīgi meli.Veci foto ,video. Kāda Dubaja? Suņi ,skola bērniem ,jāpierod pie jauniem apstākļiem visiem.Kalpones nav,visu tagad pašai .Darbs jāmeklē!Hermiine89 @ 19.11.2025 22:40Kāds pārsteigums - Jeļa atkal Dubaijā.
VistaVita @ 20.11.2025 08:00Pilnīgi meli.Veci foto ,video. Kāda Dubaja? Suņi ,skola bērniem ,jāpierod pie jauniem apstākļiem visiem.Kalpones nav,visu tagad pašai .Darbs jāmeklē!
Lēta teātra aktrise vienk.
Tiešām!? A es uzķēros. Nesaprotu, priekš kam vajadzīgs tāds iestudējums?!VistaVita @ 20.11.2025 08:00Pilnīgi meli.Veci foto ,video. Kāda Dubaja? Suņi ,skola bērniem ,jāpierod pie jauniem apstākļiem visiem.Kalpones nav,visu tagad pašai .Darbs jāmeklē!
Hermiine89 @ 20.11.2025 08:11Tiešām!? A es uzķēros. Nesaprotu, priekš kam vajadzīgs tāds iestudējums?!
Tieši tā!Zilais Valis @ 20.11.2025 09:03
Lai parādītu, ka tu vari atļauties bieži lidot uz Dubaju; lai citiem būtu vairāk spekulāciju, ko viņa tur dara, ar ko viņa tur ir, utt; vai vienkārši cilvēkiem skaustu; lai spekulētu, no kurienes nauda tik bieži lidot; lai apskaustu par to, ka neko nedara, bet dzīvojas tik pa Dubai.
Elementāri. Vienreiz aizlido, sataisi kontentu visam gadam, un ik pa laikam kaut ko ieposto, atrodoties tepat Latvijā.
Izskatās ka tiešām arī alkohols pie vainas, jo nu nedabīgs uzblīdums.Queenyy199 @ 20.11.2025 07:27seja uzblīst, ja pieņemas svarā, man šķiet vina isa laika posmā pieņēmusies ļoti daudz
VistaVita @ 20.11.2025 08:00Pilnīgi meli.Veci foto ,video. Kāda Dubaja? Suņi ,skola bērniem ,jāpierod pie jauniem apstākļiem visiem.Kalpones nav,visu tagad pašai .Darbs jāmeklē!