Briesmīgi. Veselību pārbaudījusi, viss norma, vairogdziedzeri izārstējusi, bet, ta ka “prāts izspēlē visādus prikolus” lietos mounjaro. Un vēl ņemot vērā, ka 10kg nometusi bez kadiem mounjaro! Tur galvas dakteri vajag ne mounjaro! un kur vinai ir tie liekie kg, ko samazinat ar mounjaro???He730 @ 07.09.2026 22:21Prātiņ nāc mājās… Anete Spīķe lietos Moujarno… nu kāpēc 60 kg zaķim jālieto kas šāds… nākamā Vavilova? Un vēl taisnojas, ka tas lai nenoietu no sliedēm ar ēšanu.. jo vairāk kustas un vairāk ēst gribas…
Kur tad tie droni te lido? Kaut kā nemana. Nekāds plāns tas nebija. Vienkārši salasījās Gobzema storijus un kā latviski saka - nomīza. Izrāva bērnus no ierastās vides un domā, ka Spānijā plūst ķīseļa upes. Pēc pāris mēnešiem būs atpakaļ, tieši tāpat kā pēc "padzīvošanas Itālijā". Nu tak lai padzīvo cilvēki, gūst pieredzi, izvērtē, kas ir un kas nav svarīgi. Tās 4 sadarbības pusgadā arī pazudīs, jo ko tieši lai Avenīte reklamētu, dzīvojot Spānijā? Aboutyou?Mix @ 08.09.2026 09:36
Man jau liekas, ka redzams, ka tas nav nekas super izplānots. Ko tur pārmest? Ka ir kāds “ja nu kas” plāns? Vnk cilvēki izdomāja, ja sāksies karš, tad brauks uz Spāniju. Kaut ko nedaudz papētīja, bet cerēja, ka viss nomierināsies. Sāka lidot droni katru dienu un aizbrauca.
Krizdole @ 06.09.2026 12:00Kopš kura laika tad Uresina kļuvusi par miljonāri? Vakar bija storijs, kurš sākās ar tekstu "I'm an immigrant millionaire..." jeb tas no sērijas Forbes miljonāri?
Hermiine89 @ 08.09.2026 03:07Tai dāmai nav pilns rublis. Brīnos, kā tas bizness vispār kopā turās?! Man viņa šķiet diezgan toksiska. Kaut kas tur nav riktīgi ar viņas attiecībām ar citām sievietēm. Nu nevar tā būt, ka atkal un atkal viņai darbinieces dur dunčus mugurā. Un ja tā ir, tad priekš kam meklēt darbinieces svarīgās pozīcijās Instagramā? Un tās prasības izklausās tā- davaj tu visu darīsi manā vietā, kamēr es ar Kūkotavas fantomasu ceļošu apkārt.
Rumblerx @ 08.09.2026 10:56Briesmīgi. Veselību pārbaudījusi, viss norma, vairogdziedzeri izārstējusi, bet, ta ka “prāts izspēlē visādus prikolus” lietos mounjaro. Un vēl ņemot vērā, ka 10kg nometusi bez kadiem mounjaro! Tur galvas dakteri vajag ne mounjaro! un kur vinai ir tie liekie kg, ko samazinat ar mounjaro???
Nerunajot par to, ka nav 2.tipa cukura diabeta, te pat nav ne aptaukošanās, ne izteikta liekā svara!
Tora @ 08.09.2026 13:36Karadžana savos storijos spridzina. Aizcirta mājas durvis ar atslēgām iekšā, visu dienu ar Stefāniju nevarēja tikt mājās un nakti pavadīja lidostā gaidot Karadžanas vecakus, kas naktī atlidoja no ceļojuma un, kuriem dzīvoklī rezerves atslēgas no viņas dzīvokļa. Par 24h atslēgu servisu neko nav dzirdējusi. Vāks 😨 gada māte.
Nav_vispar @ 08.09.2026 14:09
Aj nu beidziet, es ar iespējams neaizdomātos tajā stresā...
BellaCiao @ 08.09.2026 14:22
A viesnīcas numuriņu bagātais turks nevarēja uzsaukt? Bomžojas ar bērnu visu dienu pa pilsētu un pus nakti pavada lidostā. Kruti gan!
Nav_vispar @ 08.09.2026 14:09
Aj nu beidziet, es ar iespējams neaizdomātos tajā stresā...
nav viņai drauguMcSara @ 08.09.2026 14:41
Nezinu, ir jau arī draugi, kad viss ir sagājis grīstē uzzvani draudzenei, ja pašai stress vismaz no malas cilvēks var iedot padomu! Es arī noteikti apsvērtu viesnīcu! Būtu izgulējusies, agrāk pieceltos - paņemtu atslēgas, aizvestu bērnu uz dārziņu, pati uz darbu!
BellaCiao @ 08.09.2026 14:22
A viesnīcas numuriņu bagātais turks nevarēja uzsaukt? Bomžojas ar bērnu visu dienu pa pilsētu un pus nakti pavada lidostā. Kruti gan!
Elemelekaramele @ 08.09.2026 11:43Kur tad tie droni te lido? Kaut kā nemana. Nekāds plāns tas nebija. Vienkārši salasījās Gobzema storijus un kā latviski saka - nomīza. Izrāva bērnus no ierastās vides un domā, ka Spānijā plūst ķīseļa upes. Pēc pāris mēnešiem būs atpakaļ, tieši tāpat kā pēc "padzīvošanas Itālijā". Nu tak lai padzīvo cilvēki, gūst pieredzi, izvērtē, kas ir un kas nav svarīgi. Tās 4 sadarbības pusgadā arī pazudīs, jo ko tieši lai Avenīte reklamētu, dzīvojot Spānijā? Aboutyou?
be.beta @ 07.09.2026 18:23Par Aveniti - tā esot domājuši pārcelties uz Spāniju, jau kopš p.g. oktobra, skoliņa bijusi jau noskatīta utt. bet ne viņa ne vīrs NECIK nav iemācījušies valodu :D
cory @ 08.09.2026 17:30
Kas pie vella ir tā Avenīte, par ko te jau n-tās lapas aizrunātas? 😄
LabaDabaDa @ 08.09.2026 17:45
Cik saprotu, lieneavenite @ Insta. 11,3 K sekotāju, dzīvo Spānijā, 3 bērni.
Varbūt pati par sevi te sākusi rakstīt :D