Interesanti, kas notika. Evelīna Ketiju ļoti slavēja un viņa bija labā roka it visur.Skaarletaa @ 23.08.2026 17:53Ķinene ielikusi par Ketiju, ka pie viņas vairs nestrādā un nestrādās.
mon_moiselle @ 24.08.2026 17:03
Padibenes haipo.
Smieklīgākais, ka aicina piesekot Gobzemam, kas savā laikā izlika viņas nude pics un pēc tam par resnu sauca, kas esot viņas vecmāmiņu līdz slimnīcai novedis.
Slimi cilvēki
Skandalalert @ 24.08.2026 18:13
Es arii neticu. Caur kadu firmu? Nu bet tocna maju uzbūvēt tak vajag taaaadu piki
Skandalalert @ 24.08.2026 16:52
Kkur vai tad ir officiali apstiprināts ka vina preggo?
Sveiciens @ 24.08.2026 22:05
Simonas šodienas storijā (tālumā) ir viena grūtniece ar jau palielu vēderu…vai tad tā nav Puriņa?
Jaaa,es tieši to pašu nodomāju, ko viņš salietojies. Un piekrītu- viņš ir pretīgs un galīgi nesimpātisks.KatyB @ 24.08.2026 19:56
Endziņš izkatas normāli nonarkojies, knapi var normāli parunāt, lai gan vienmēr pēc pāķu wannabe miljonāra izklausās. Bokane gan sev visu reputāciju sabojājusi pinoties ar tādu lohu. Nesaprotu kas tam sievietēm tik ļoti velk uz to vīrieša parodiju, man vins reāli pretīgs liekas.
sandrute @ 24.08.2026 18:46Šoreiz ir ticami, ka Sindija ir nokrāpta un arī dārga numura zīme ir no Mercedes pārlikta uz vecu auto. Un tā tumšmataina meitene no video klipa ir ļoti skaista, riktiga konfekte un Nika gaumē, tur var viegli iemīlēties. Viņa ir tāda tipa sieviete, kas viegli māk pavedināt un vīrieti ievilkt savos tīklos.
un kur bija minēts, ka Simona šķīrusies? Pie galda indietis nebijaSveiciens @ 24.08.2026 22:05
Simonas šodienas storijā (tālumā) ir viena grūtniece ar jau palielu vēderu…vai tad tā nav Puriņa?
sazagās?CallMeAnnika @ 24.08.2026 19:30Interesanti, kas notika. Evelīna Ketiju ļoti slavēja un viņa bija labā roka it visur.
Tomatokatoko @ 25.08.2026 00:08un kur bija minēts, ka Simona šķīrusies? Pie galda indietis nebija
Kellogsene @ 24.08.2026 23:14Jaaa,es tieši to pašu nodomāju, ko viņš salietojies. Un piekrītu- viņš ir pretīgs un galīgi nesimpātisks.
Un es tagad nesaprotu,kas tad viņiem tur noticis. Pēc Bokānes storija sapratu,ka varbūt ar Miglāni salaidis?! Vai mošk ar to veceni,kas klipā filmējās?! Kā jums liekas? Ar ko tie sānsoļi Endžiņam? Vai arī es kko fantazēju?😄😄
Kellogsene @ 24.08.2026 23:14Jaaa,es tieši to pašu nodomāju, ko viņš salietojies. Un piekrītu- viņš ir pretīgs un galīgi nesimpātisks.
Un es tagad nesaprotu,kas tad viņiem tur noticis. Pēc Bokānes storija sapratu,ka varbūt ar Miglāni salaidis?! Vai mošk ar to veceni,kas klipā filmējās?! Kā jums liekas? Ar ko tie sānsoļi Endžiņam? Vai arī es kko fantazēju?😄😄
Tikko paskatijos tos storijus, man for real liekas vinam ir kkadi garigi traucējumi
Dizzy @ 24.08.2026 18:05Tumšmatainā piepelnās tik tokos un meklē sponsoru, Iveta Stankēviča. Kā izšķīrās ar 2. vīru, kā no ķēdes norāvusies, salika pupus un vispār izskatās kā eskortniece.
. Apskatījos to sievieti, atvainojos lēta dišofka, pirmais iekrita acīs- nenormāli pardedzināta āda. Kautkads 2000 gadu vaibs. Var izskatīties kopti, bet nu lētums sitas cauri tāpat.Dizzy @ 24.08.2026 18:05Tumšmatainā piepelnās tik tokos un meklē sponsoru, Iveta Stankēviča. Kā izšķīrās ar 2. vīru, kā no ķēdes norāvusies, salika pupus un vispār izskatās kā eskortniece.
Yes min @ 25.08.2026 09:53Tiešām kauns par Gobzemu, ka tic Bokānes un Endziņa kārtējam haipam. Uzreiz bija skaidrs, ka abi taisa reklāmu un ieņirdz par sekotājiem un pašu Gobzemu.
Ketijai Jamantei vairs nav neviena story un posta pēc aiziešanas no L'occitane, jau gandrīz gadu, ja pareizi saprotu. Kas man liek domāt, ka noticis ir kkas nopietns vai apkaunojošs, bet to mēs nekad neuzzināsim :D Ja vien kāda nepazīst Ketiju personīgi.
man šķiet, ka viņi viens otru “reklamē”, jo Gobzemam tagad vajag atpakaļ sekotājus.Maltā gaļa @ 25.08.2026 10:01
Es šodien jau domāju, ka Gobzems nav tomēr tik tups kā blietēta zeme. Ganjau pārītis viņam ir samaksājis par reklāmu. To ļoti labi parāda Sindijas storijs “ak, man jau 12 000 storiju skatījumu”. Viņi visdrīzāk samaksāja Gobzemam, lai tas viņiem kačā statistiku.
Enikő @ 25.08.2026 10:33Vavilovas Mango apskats - saģērbts putnubiedēklis dīvainās pozās. 😬