komentators @ 24.08.2026 09:21
pilniigi jebkursh kam ir bijis sakars ar influenceru maarkeringu, zin kaadas summas tur griezhas (vai nu pr vai aarpakalpojumu mārketinga uznjeemums, vai ja straadaa uznjeemumaa kursh pats bez aarpakalpojuma sadarbojies ar influenceriem, vai ja esi pazzistams personiigi ar influenceri (atpaziistamu nevis no name, kursh katru nedeelju atpako pr pacinjas)). te tik izmisiigi vienmeer meegjina noskaidrot ienaakumu avotu, kameer citiem viena sadarbiiba maksaa 1000 eiro un vairaak.
Tas vinju regjistreetais uznjeemums noteikti tachu nav vieniigais, sadarbiibas noteikti iet uz citu kontu, daudzi vispaar regjistree igaunijaa, citi neregjistree pat uz saviem vaardiem tieshi taadeelj, lai jebkursh indiviidi nevareetu izsekot liidzi ienaakumiem. Mees dziivojam 21.gs., kad jau vienreiz cilveeki sapratiis, ka pelniit internetaa ir 0 izdevumi un kaudze ienaakumi! Normaalas atpaziistamiibas influenceris kaa piem dzeniite, laasma novika utt pelna vismaz 10k meenesii. Jushka pelna ap 15k (ne tagad, bet pirms beerna). Nav kompaanijaam atljauts publiski mineet katras sadarbiibas izmaksas, jo taa ir konfidenciaala informaacija, bet ja esi kaut 1% saskaaries ar influenceriem, tad jau sen vajadzeeja to saprast
Fargerike @ 24.08.2026 09:21Par Diānu- bildēs neizskatās laimīga. Drīzāk samocīta. Tērps būtu labs, pati ideja laba un pārdomāta, bet vai nu tām biksēm piegriezuma neglaimo, fotogrāfs nemācējis noķert leņķi vai nobadinātais ķermenis pie vainas- bikšu daļa neizskatās labi, drīzāk kroplīga un tas sabojā visu koptēlu.
Džinga @ 24.08.2026 10:57Story about us Elīnai laikam jauns boyfriends?
Zaļā Dille @ 24.08.2026 13:20
Viņai jau kādu laiku ir. Pat salīdzinoši ātri parādījās pēc šķiršanās. Varbūt pati laida jau pa kreisi, kamēr vēl bija precējusies. kad šķīrās, tur augstos toņos ar vīru gāja.
Zaļā Dille @ 24.08.2026 13:20
Viņai jau kādu laiku ir. Pat salīdzinoši ātri parādījās pēc šķiršanās. Varbūt pati laida jau pa kreisi, kamēr vēl bija precējusies. kad šķīrās, tur augstos toņos ar vīru gāja.
Hermiine89 @ 23.08.2026 16:58Skatoties uz dakteres Puriņas grūtniecību 40+ gados, man ir divējādas izjūtas. It kā jau super- bērni, stipra kupla ģimene. Bet es nekad nespēšu pārvārīt viņas vīra centienus nodarboties ar virtuālo seksu. Biju diezgan šokēta. Tas tā kā normāli precētiem kungiem skaitās?
Hermiine89 @ 23.08.2026 16:58Skatoties uz dakteres Puriņas grūtniecību 40+ gados, man ir divējādas izjūtas. It kā jau super- bērni, stipra kupla ģimene. Bet es nekad nespēšu pārvārīt viņas vīra centienus nodarboties ar virtuālo seksu. Biju diezgan šokēta. Tas tā kā normāli precētiem kungiem skaitās?
sandrute @ 24.08.2026 16:26Pēc Sindijas jaunā video var saprast, ka viņa ir nokrāpta ar to tumšmataino meiteni, kas filmējas jaunajā videoklipā!? Ārprāts, pēkšņi iemīlējās viņā? Bet tik daudz ir ieguldījis Sindija, krūtis, zelts utt mega daudz lietas.
sandrute @ 24.08.2026 16:26Pēc Sindijas jaunā video var saprast, ka viņa ir nokrāpta ar to tumšmataino meiteni, kas filmējas jaunajā videoklipā!? Ārprāts, pēkšņi iemīlējās viņā? Bet tik daudz ir ieguldījis Sindija, krūtis, zelts utt mega daudz lietas.
cilvēki mīļie,nu atvērta acis taksandrute @ 24.08.2026 16:26Pēc Sindijas jaunā video var saprast, ka viņa ir nokrāpta ar to tumšmataino meiteni, kas filmējas jaunajā videoklipā!? Ārprāts, pēkšņi iemīlējās viņā? Bet tik daudz ir ieguldījis Sindija, krūtis, zelts utt mega daudz lietas.
influencere @ 23.08.2026 23:31Sendijas un Danutes “ļoti krājam” neticu :)
Dzīvo divstāvu dzīvoklī (pat ne dzīvoklī, tā ir mājas daļa ar savu ieeju), nebrauc ar sliktāko auto, IVF maksā tūkstošus, nopirka zemi un uzcelt tik ātri māju no nulles. Pat ja ietaupa uz dārgajiem ceļojumiem kuros šobrīd nebrauc, tā pat tāda nauda no zila gaisa nekrīt.
Nav Danute arī nekāda super krutā trenere, pie kuras rindās stāv cilvēki. Vispār neesmu dzirdējusi, ka kāda baigi viņu ieteiktu :D
Kaut ko gan jau caur firmu griež.
Blablablabla @ 24.08.2026 17:08cilvēki mīļie,nu atvērta acis tak
Neatceraties kas bij pēc saderināšanas? Tieši tāds pats haips
Un atkal reklamē slavenības bez filtra un dziesma tak iznāca
Divi cilvēki,kas ierec par Jums,jo notic un seko līdzi
Arigo viņiem bezmaksas PR
sandrute @ 24.08.2026 18:46Šoreiz ir ticami, ka Sindija ir nokrāpta un arī dārga numura zīme ir no Mercedes pārlikta uz vecu auto. Un tā tumšmataina meitene no video klipa ir ļoti skaista, riktiga konfekte un Nika gaumē, tur var viegli iemīlēties. Viņa ir tāda tipa sieviete, kas viegli māk pavedināt un vīrieti ievilkt savos tīklos.