Helaga5656 @ 03.08.2026 23:32Cilvēce…!
Es laikam nekad nesapratīšu Santas Stugles fenomenu.
Paskatos saturu un man rodas viens jautājums – kas tieši cilvēkus tik ļoti aizrauj šajā lauku latgaliešu influencerē? Man tas viss izskatās pēc bezgalīgas “dārgu” pirkumu demonstrēšanas, procedūrām, BMW, ikdienas tēriņiem un stāstiem par to, cik viss ir ekskluzīvs.😂
Tāda lēta Latgaliešu influencere😂
Un tas runas temps… Kamēr tiek pabeigts viens teikums, es jau esmu aizmirsusi, ar ko tas sākās, tik lēna. Varbūt kādam tas šķiet hipnotizējoši, bet man – vienkārši nogurdinoši.
Acīmredzot es neesmu šī satura auditorija, bet man tiešām interesē – ko jūs tajā redzat?😬😬
Un Santa ir kaut kāda mislavija?! 🙄🥴
Tak par viņu tikai miseņu kontesktā runāja, kur viņa negodīgi savāca pirmo vietu, visas citas dalībnieces protestēja, bet viņai pie kājas, neviens par bezgaumības čupu neinteresēja, viss ir iestrēdzis 2000. gados un “wanna be luxury”, naudas nav tā ka pilnīgi nav, bet gaumes gan. Pat veikala čekus izliek publiski, lai parādītu, ko nopirkusi un cik tērē Pieaugusi sieviete, kur viss saturs ir tikai par to, cik naudas iztērēts pirkumi, BMW pontošanās😂, mantas un nemitīga lielīšanās. Rodas iespaids, galvenais ir parādīt: “Skatieties, cik mēs esam kruti savā čuhņā😂” bezgaumības kalngals, pat Jeļa uz viņas fona šķiet gaumīga un ne tik traki stulba 😂Helaga5656 @ 03.08.2026 23:32Cilvēce…!
Es laikam nekad nesapratīšu Santas Stugles fenomenu.
Paskatos saturu un man rodas viens jautājums – kas tieši cilvēkus tik ļoti aizrauj šajā lauku latgaliešu influencerē? Man tas viss izskatās pēc bezgalīgas “dārgu” pirkumu demonstrēšanas, procedūrām, BMW, ikdienas tēriņiem un stāstiem par to, cik viss ir ekskluzīvs.😂
Tāda lēta Latgaliešu influencere😂
Un tas runas temps… Kamēr tiek pabeigts viens teikums, es jau esmu aizmirsusi, ar ko tas sākās, tik lēna. Varbūt kādam tas šķiet hipnotizējoši, bet man – vienkārši nogurdinoši.
Acīmredzot es neesmu šī satura auditorija, bet man tiešām interesē – ko jūs tajā redzat?😬😬
Un Santa ir kaut kāda mislavija?! 🙄🥴
Tutta @ 04.08.2026 11:17Es brīnos, kur jūs tās visas divainās "influenceres" raujat. Pirmo x dzirdu tādu, tāpat kā daudzas citas te pieminetās.
Tutta @ 04.08.2026 11:17Es brīnos, kur jūs tās visas divainās "influenceres" raujat. Pirmo x dzirdu tādu, tāpat kā daudzas citas te pieminetās.
Džinga @ 04.08.2026 14:51
Vai ne, es arī nesaprotu. :D Liekas, ka dažas vnk seko kaimiņu čiksām no blakus mājas. :D
Amandaria @ 04.08.2026 15:43Nu tad kurš ir Elīnai Ā bērna tēvs? 😁
Amandaria @ 04.08.2026 15:43Nu tad kurš ir Elīnai Ā bērna tēvs? 😁
Rora @ 03.08.2026 23:50
Piekrītu... Ārprātīgi garlaicīgs cilvēks. Tukšs. Tā laikam pareizāk teikt.
Odidi @ 03.08.2026 16:18Evelīna Ķimele arī svinēja savu jubileju šajā WE, bet viesiem bija noteikts nefilmēt :) laikam negrib rādīt IG Pupsiku. Varbūt, kāda zin, kas ir šis noslēpumainas Pupsiks? :) varbūt kāda var atklāt, kas bija ballītē? 😀
mon_moiselle @ 04.08.2026 21:45
Vai nebija uzņēmējs Reno Grīnbergs?
pavasarazieds @ 04.08.2026 17:37
Vai nav gadījumā no kāda nejauši iekritusi? Pirms tam taču bija tajā realitātes šovā (rudenī filmēts) + kad pavasarī palaida to šovu pa tv, tad bija likusi ka viņa brīva un nemaz to Viktoru vai kā to džeku šovā sauca nevajadzēja😀
Izskatās, ka Vlads viņu vienkārši patur, kamēr Deniss lien no ādas ārā, lai kaut ko visiem pierādītu. Jo vairāk cenšas demonstrēt to lielo laimi, jo samākslotāk tas viss izskatās. 😄Skandalalert @ 04.08.2026 22:18Denisam Jerjominam tie storiji ar jauno draugu brīžiem velk uz pieauguso filmu pusi
Skandalalert @ 04.08.2026 22:18Denisam Jerjominam tie storiji ar jauno draugu brīžiem velk uz pieauguso filmu pusi
Inelle @ 04.08.2026 23:12Kas Anetei atkak formā par mārketinga triku??? Iesāka un nepabeidza?
Sapratu, ka grib it kā noziņot ...., redzēs ko izdomājusi