SixPack @ 02.08.2026 16:40
Arī ienācu palasīt un nekā 😑
Visām lielajām KJ nodirsējām žokļi gan jau atkārušies un joprojām nespēj noticēt, ka tomer būs laimīgā loze. Sveicieni Kristīnei dzimšanas dienā🥳
lauku bāba @ 02.08.2026 16:51
Man bija jāgooglē, kas tā tāda ;) laikam tikai urlām aktuāli :D
lauku bāba @ 02.08.2026 16:51
Man bija jāgooglē, kas tā tāda ;) laikam tikai urlām aktuāli :D
Un... Lets be real... Šajās attiecībās viena neizsakāmi mīl naudu, otrs vizuālo izskatu.Ariete @ 02.08.2026 17:00Domā tas ka uzrīko dārgus svētkus parāda ka laimīgā loze? 😆 Visiem jau no sākuma tā ir, rozā brilles. Galvenais lai sirdī laimīgi un ilgi. Lai jau izdodas, abiem patīk zīmēties, ļoti saderīgs pāris. Cerams ka nauda tiešām ir, nevis kārtējais "veiksmes stāsts" ar nelaimīgām beigām.
Starp citu, ierakstot Jevgenijs un uzvārdu FB, pirms 15 gadiem visās ārzemju grupās salicis ka zaudējis darbu LV un grib pamest valsti un meklē darba piedāvājumus. Tomēr atradis darbu. 😆
Merilda @ 02.08.2026 16:36Kad mēs apspriedīsim KJ ballīti ar Veru Brežņevu? Mans verdikts - visu cienu Kotjikam 😄
Viss pasākums krievu stila izrādīšānas. Viss jeļas IG tāds ir. Ļoti garlaicīgi un nekā jauna, interesanta. Bet ka tik viņiem patīk. 😆Tasnaviespejams @ 02.08.2026 17:54
Nu un kas tad tā Vera Brežņeva tagad ir? Nekas. Nevajag glorificēt. Kamēr bija Meladzes (vecākā) sieva, tikmēr peldēja piķī un tika pie dziesmām. Pēc skaļas šķiršanās bija spiesa vandīties pa Eiropu bez naudas un sakariem, jo Meladze par to parūpējās un tagad atkūlusies līdz LV. Nekā personīga; plnīgi neskauž un nesaista neviens no tiem cilvēkiem. Tikai viedoklis no 'alas' :)
Vienu gadu Daugavpils pilsētas svētkos bija šī dziedātāja. Es vispār aizgāju prom, nelikās nekas īpašs. 🤣 Laikam nesaprotu kas ir kruti.Tasnaviespejams @ 02.08.2026 17:54
Nu un kas tad tā Vera Brežņeva tagad ir? Nekas. Nevajag glorificēt. Kamēr bija Meladzes (vecākā) sieva, tikmēr peldēja piķī un tika pie dziesmām. Pēc skaļas šķiršanās bija spiesa vandīties pa Eiropu bez naudas un sakariem, jo Meladze par to parūpējās un tagad atkūlusies līdz LV. Nekā personīga; plnīgi neskauž un nesaista neviens no tiem cilvēkiem. Tikai viedoklis no 'alas' :)
Ar ko Žoržs sliktāks par ukraiņu eskortniecēm, a? 😆 Galvenais lai sirdī svētki 🤪😆Mathilde @ 02.08.2026 18:12Kotiki nav mani simpātijas, bet Kristīnes dz.d. ir bijusi forša. Kotiks reāli pārsteidza! Lai nu tā notiek katru gadu!
p.s. un neliekuļosim, ka jūsu ballītes ir vēl foršākas, jo dziediet tautasdziesmas un uzaicinājāt Ž.Siksnu.
Ariete @ 02.08.2026 18:13Ar ko Žoržs sliktāks par ukraiņu eskortniecēm, a? 😆 Galvenais lai sirdī svētki 🤪😆
Vai Leonards vispār zināja, ka viņa 1.dzimšanas dienai sarīkots festivāls?
Tev vajag arī atrast tādu koķiku kas Tev tādu ballīti uzrīkos pilnai laimei🥰Mathilde @ 02.08.2026 18:16
Nav sliktāks, bet ballīte ar vērienu un izskatās ļoti glamūrīgi un jautri.
Nenoliegšu, ka pati tāda apmēra balli gribētu, bet … žēl ģimenes naudas. 🙈
Katram jau savs, citam teltis un ugunskurs, citam kivičuandris, citam kas smalkāks, galvenais, kā jūties.
Storijos gan neizskatās īpaši laimīga. Tas neveiklais video, kur pati filmē savu salūtu, kaut gan 10 fotogrāfi 😂latvjubarbija @ 02.08.2026 16:51Prazņiks izskatās pāri 100k eiro