IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 28025
Reģ: 27.11.2018
Ani23 @ 28.07.2026 01:06

Oh my… nu tur ne sevi var noturēt, ne grimasi. Bet labs story kopā uztaisīts- man liekas, ka Leldei melot ir vnk dabīgs stāvoklis, tāpat kā ar Artūra meitām bija tik fantastiskās attiecības un tik lieliski bērni kameru priekšā, kamēr dzirdējām, ko ar izslēgtām kamerām domā… tur izskatās, ka noriets galīgi nebūs spožs.
Lelde īsta double faced čūskiņa, draugi arī pelnīti, kas filmē un sūta Gobzim, jeb tas narcists atkal pacentās😁
28.07.2026 07:39 |

10 gadi
Reitings 6292
Reģ: 29.01.2009
Otiiilija @ 28.07.2026 07:39
Lelde īsta double faced čūskiņa, draugi arī pelnīti, kas filmē un sūta Gobzim, jeb tas narcists atkal pacentās😁

Kur ir tāds video ar streipuļojošu Leldi- Gobzim? Ja, jā tad es neredzēšu.
28.07.2026 08:58 |

Reitings 1932
Reģ: 03.03.2020
Par Gobzema storijiem runājot. Visu laiku kaut kādi video, kur kāds šņauc narkotikas. Manā draugu lokā neviens to nedara, tāpēc nezinu, ir kāds šņaukšanas kodekss, ka obligāti to procesu jāfilmē? Pie tam, bieži redzams, ka pats šņaucējs filmē sevi, nevis kāds no malas. Ko viņi ar tiem video dara pēc tam? Sūta draugiem, lai tie nodod Gobzim?
28.07.2026 09:51 |

Reitings 1169
Reģ: 31.03.2023
Neietekmele @ 27.07.2026 22:03
Kā Jums Dreimanes attiecības ar alko? 😂😂 esot uz Jūs 😬

Uz jūs, bet atverot ig un storijus, ceļojumā katrā otrā bildē glāze :D es nenosodu, es arī it īpaši ceļojumā baudu garšīgus dzērienus, bet es nekad nesaku, ak esmu uz jūs ar tiem :D
28.07.2026 10:12 |

Reitings 482
Reģ: 09.09.2024
Par to tragēdiju
1. Vienaldzība nogalina. Bars stāv apkārt un tik filmē
2. Policistam 22-24 gadi? Skolotājam 59 un izskatijas vecāks par saviem gadiem. Uzbrukt onkam kas vecāks par tevi bezmaz 3x nav normāli!
Tas raksturīgi diemžēl mūsdienu jauniešiem.
3
Ja esi vecāks cilvēks ar dzīves pieredzi-nestrīdies ar dzērušu nekad. Tam nav jēga.
28.07.2026 10:13 |

Reitings 482
Reģ: 09.09.2024
P.S. Patiesība te man visus žēl.Arī tuviniekus abām pusēm.
Ja esi policists,murjāņus beidzi,ar cīņas sportu nodarbojies( insta var redzēt ) kāpēc dzer? Kāpēc iekšā sēž tāda agresija?
Un vēl -potenciālie tādi paši bīstamie slepkavas ir tie kas fb ,insta ,treads ari ar saviem vārdiem un uzvārdiem aicina šo policistu pakārt,nošaut,nogalināt. Tādi ir bīstami sabiedrībai un ne ar ko nav labāki.
P.S. Policijā nav psihologu vai stresa menedžmenta? Daudz redzēts stresa nenoturīgu starp viņiem
28.07.2026 10:20 |

Reitings 306
Reģ: 25.04.2026
VistaVita @ 28.07.2026 10:20
P.S. Patiesība te man visus žēl.Arī tuviniekus abām pusēm.
Ja esi policists,murjāņus beidzi,ar cīņas sportu nodarbojies( insta var redzēt ) kāpēc dzer? Kāpēc iekšā sēž tāda agresija?
Un vēl -potenciālie tādi paši bīstamie slepkavas ir tie kas fb ,insta ,treads ari ar saviem vārdiem un uzvārdiem aicina šo policistu pakārt,nošaut,nogalināt. Tādi ir bīstami sabiedrībai un ne ar ko nav labāki.
P.S. Policijā nav psihologu vai stresa menedžmenta? Daudz redzēts stresa nenoturīgu starp viņiem

Es viņu neaizstāvu un viņam ir jāsaņem sods par to, ko ir izdarījis. Bet tiešām ar ko ir labāki tie komentētāji, kuri viņam vēl nāvi? Un tie, kuri slikti izsakās par policistiem sauc viņus par atkritumiem, gribās pateikt, ka cerams, viņiem dzīvē nepienāks situācija, kurā būs vajadzīga policija.
Man ir pazīstami policisti un tur ir jābūt ar baigi labo nervu sistēmu, ņemot vērā to, ko viņi ikdienā veicot darba pienākumus piedzīvo. Stājoties viņi nesaprot, ka tas ir smags emocionālais darbs. Pieņemu, ka tur ir psihologi, bet zinot tos mazos atalgojumus, tas tikai ir tā, ne pa nopietno.
28.07.2026 10:41 |

Patīk
Reitings 12176
Reģ: 18.09.2021
Astarte @ 28.07.2026 10:41

Es viņu neaizstāvu un viņam ir jāsaņem sods par to, ko ir izdarījis. Bet tiešām ar ko ir labāki tie komentētāji, kuri viņam vēl nāvi? Un tie, kuri slikti izsakās par policistiem sauc viņus par atkritumiem, gribās pateikt, ka cerams, viņiem dzīvē nepienāks situācija, kurā būs vajadzīga policija.
Man ir pazīstami policisti un tur ir jābūt ar baigi labo nervu sistēmu, ņemot vērā to, ko viņi ikdienā veicot darba pienākumus piedzīvo. Stājoties viņi nesaprot, ka tas ir smags emocionālais darbs. Pieņemu, ka tur ir psihologi, bet zinot tos mazos atalgojumus, tas tikai ir tā, ne pa nopietno.

Piekrītu. Var redzēt, ka prese un sabiedrība uzmetās nolinčot bez tiesas. Man izskatās, ka mediji atkal tiek kūrēti. Nez, gan jau atkal kkādi politiskie spēki šo cenšas izmantot. Jo ziņas var pasniegt dažādi, un te tiek pasniegts agresīvi uzreiz jau gatavs - kā mums par šo domāt.
Policisti ir tādi paši cilvēki kā mēs. Jā, ir viņiem pienākums, kam idejiski būtu vēlams sniegties pāri darba laika robežām, bet tie, kuriem liekas, ka policisti pa vakariem staigā supermenu apmetņos, dzīvo pasaku grāmatās.
P.S. Pa dzīvi esmu bijusi dažādos ar policiju saistītos gadījumos dažādās valstīs, un tie ir tik dažādi - gan mēģinājumi izspiest kukuli, gan palīdzība neveiksmē, gan vispār nestandarta situācijas. Dzīve nav melna vai balta
28.07.2026 11:19 |

Reitings 560
Reģ: 03.11.2023
gii_star @ 28.07.2026 08:58

Kur ir tāds video ar streipuļojošu Leldi- Gobzim? Ja, jā tad es neredzēšu.

Tas ir tajā pašā storijā, kur Lelde stāsta par attiecībām ar alko Pāļa bazarā, jāskatās līdz galam viss storijs
28.07.2026 12:07 |

Reitings 348
Reģ: 27.06.2026
Cik ķimene pelna,ja var atļauties viena ar bērniem tādus ceļojumus un dārgos restorānus,viesnīcas
28.07.2026 12:21 |

10 gadi
Reitings 6292
Boybye @ 28.07.2026 12:07

Tas ir tajā pašā storijā, kur Lelde stāsta par attiecībām ar alko Pāļa bazarā, jāskatās līdz galam viss storijs

Ar ko domāts 'tas pats storijs''? Kam,kur? Leldes profilā tādu nav.
28.07.2026 12:30 |

10 gadi
Reitings 2761
Reģ: 11.04.2010
BellaCiao @ 28.07.2026 09:51
Par Gobzema storijiem runājot. Visu laiku kaut kādi video, kur kāds šņauc narkotikas. Manā draugu lokā neviens to nedara, tāpēc nezinu, ir kāds šņaukšanas kodekss, ka obligāti to procesu jāfilmē? Pie tam, bieži redzams, ka pats šņaucējs filmē sevi, nevis kāds no malas. Ko viņi ar tiem video dara pēc tam? Sūta draugiem, lai tie nodod Gobzim?

Mani arī gobzema storiji jau cik gadu garumā ir šokējuši ar to, cik daudzi šņauc kokaīnu. Līdz tam man likās, ka tā ir dārga narkotika, ar ko izklaidējas kkādi biezie un rokstāri, bet nebūtu nojautusi, ka tas ir tik izplatīts it kā parastu cilvēku vidū. Pirmais jautājums, protams, kur viņi tam dabon naudu.
28.07.2026 12:31 |

Reitings 33
Reģ: 01.07.2023
Oho! Redzejat ka Santa Pīlēna gaida piekto bērnu? Viņa tomēr ir atpakaļ ar Mārtiņu? Viss kaut kā liecināja, ka arī tur viss cauri, bildes dzēstas utt
28.07.2026 12:45 |

Reitings 11
Reģ: 22.04.2026
Nu ko, Pīlēnai gaidāms 5 mazulis, respect! Pēdējā laikā tieši bij noklususi un hopiņā - fotosesijā atklājās.
28.07.2026 12:46 |

Reitings 1881
Reģ: 01.08.2021
Apple of my eye @ 28.07.2026 11:19

Piekrītu. Var redzēt, ka prese un sabiedrība uzmetās nolinčot bez tiesas. Man izskatās, ka mediji atkal tiek kūrēti. Nez, gan jau atkal kkādi politiskie spēki šo cenšas izmantot. Jo ziņas var pasniegt dažādi, un te tiek pasniegts agresīvi uzreiz jau gatavs - kā mums par šo domāt.
Policisti ir tādi paši cilvēki kā mēs. Jā, ir viņiem pienākums, kam idejiski būtu vēlams sniegties pāri darba laika robežām, bet tie, kuriem liekas, ka policisti pa vakariem staigā supermenu apmetņos, dzīvo pasaku grāmatās.
P.S. Pa dzīvi esmu bijusi dažādos ar policiju saistītos gadījumos dažādās valstīs, un tie ir tik dažādi - gan mēģinājumi izspiest kukuli, gan palīdzība neveiksmē, gan vispār nestandarta situācijas. Dzīve nav melna vai balta

Man liekas ka prese te tieši pretēji- maigo variantu ir izvēlējusies. Slepkavu sauc par aizdomās turamo utt. Nav jau arī ko te attaisnot,sausais fakts- piedzeries policists nosita skolotāju pilsētas svētkos. Kā vel “dažādāk” var pasniegt šo faktu? Neviens nesaka ka policistiem pec darba laika ir jābūt dūdieviņiem, skaidrs, ka visi esam cilvēki. Tomēr tādas profesijas kā pedagogs, mediķis, policists nu tur ir jāapzinās, ka šie cilvēki ir sabiedribas atbalsta funkcija, šie cilvēki katru dienu savā profesionālajā dzīvē saskaras ar lielu cilvēku apjomu, viņi strādā struktūrās un algas attiecīgi tiek maksātas no nodokļiem un attiecīgi arī vajadzētu tā kā uzvesties kaucik necik atbilstoši sabiedrībā pieņemtajām normām. No malas skatoties visi tie skandāli pēdējos gados - sākot ar slepkavu Rūsiņu beidzot ar Modra nošautajiem suņiem un tagad vel nogalināto skolotaju, nu tas ne par ko labu neliecina. Acimredzot problema ir sistēmā, tur vajadzīga ir reforma gan atalgojuma ziņā, gan ari darbinieku atlasē, apmācībās un gan jau vel šur tur.
28.07.2026 12:48 |

10 gadi
Reitings 6292
NuVaiZinies @ 28.07.2026 12:45
Oho! Redzejat ka Santa Pīlēna gaida piekto bērnu? Viņa tomēr ir atpakaļ ar Mārtiņu? Viss kaut kā liecināja, ka arī tur viss cauri, bildes dzēstas utt

Ooo, woow, es domāju,ka viņai jau pie 50 un menopauze(bez sarkasma). Forši, dod cerību citām nobriedušām wannabe mammām.
28.07.2026 12:50 |

10 gadi
Reitings 81
Reģ: 03.03.2010
Law9 @ 27.07.2026 20:23

Ādas dēļ pirmkārt ir ieteicams nesmēķēt un pārmērīgi nelietot alkoholu.

Tu laikam nesaprati kā tas domāts. Lasi to sarkastiski, nevis tieši. Izrāvusi no visa konteksta vienu slaidu un šokējas 😂 tā kā ziņu virsrakstu lasītāji
28.07.2026 13:02 |

10 gadi
Reitings 81
Reģ: 03.03.2010
Lavii @ 27.07.2026 19:41
Signes Sprogas posts par summer body! Kā sieviete, kurai ir 3 bērni var ieteikt citām nedzemdēt bērnus!!! 😵 ādas dēļ nekļūt par māti un neiznēsāt bērnus??! Nu pēc šī posta viņa ir norakstāma kā pilnīgi tukša būtne! Tik ļoti apsēsta ar ķermeņa kultu. Tā nokarenā pakaļa jau nu gan nav radusies bērnu iznēsāšanas dēļ 😁😁

Uz šo bija mana atbilde domāta
28.07.2026 13:03 |

Patīk
Reitings 12176
Reģ: 18.09.2021
Hubabuba @ 28.07.2026 12:48

Man liekas ka prese te tieši pretēji- maigo variantu ir izvēlējusies. Slepkavu sauc par aizdomās turamo utt. Nav jau arī ko te attaisnot,sausais fakts- piedzeries policists nosita skolotāju pilsētas svētkos. Kā vel “dažādāk” var pasniegt šo faktu? Neviens nesaka ka policistiem pec darba laika ir jābūt dūdieviņiem, skaidrs, ka visi esam cilvēki. Tomēr tādas profesijas kā pedagogs, mediķis, policists nu tur ir jāapzinās, ka šie cilvēki ir sabiedribas atbalsta funkcija, šie cilvēki katru dienu savā profesionālajā dzīvē saskaras ar lielu cilvēku apjomu, viņi strādā struktūrās un algas attiecīgi tiek maksātas no nodokļiem un attiecīgi arī vajadzētu tā kā uzvesties kaucik necik atbilstoši sabiedrībā pieņemtajām normām. No malas skatoties visi tie skandāli pēdējos gados - sākot ar slepkavu Rūsiņu beidzot ar Modra nošautajiem suņiem un tagad vel nogalināto skolotaju, nu tas ne par ko labu neliecina. Acimredzot problema ir sistēmā, tur vajadzīga ir reforma gan atalgojuma ziņā, gan ari darbinieku atlasē, apmācībās un gan jau vel šur tur.

Prese, lai gan uzmanās no iesūdzēšanas (par slepkavu šobrīd juridiski nevar saukt, tiek lietots vārds "nonāvēšana"), bet tāpat bliež cik var pa policistu.
Un tas ir tieši tas, ko iepriekš šeit komentēja,- par mazajām algām no policistiem un mediķiem Tu sagaidi vēl arī "sabiedrības atbalstu" 24/7
28.07.2026 13:08 |

Reitings 1257
Reģ: 31.12.2022
gii_star @ 28.07.2026 12:30

Ar ko domāts 'tas pats storijs''? Kam,kur? Leldes profilā tādu nav.

Tak Gobzemam. Tu tiešām domā, ka Lelde liktu storiju, kur pati pālī? 😀
28.07.2026 13:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits