IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 380
Reģ: 15.08.2012
Paksijs @ 26.07.2026 11:31
protams, protams.
Vispār trakums, viņas tak visas, nu influenceres, taisa tās plastiskās OP tā, it kā vnk aizietu uz veikalu un nopirktu maizi. Katra otrā krūtis bliež augšā, tad vēderus griež nost, utt, utt. Protams, katrs dara kā grib un var...bet tas tā tiek popularizēts, kā ļoti pašsaprotama un ikdienišķa lieta. Nemaz nerunājot, cik parastajam latvietim jāstrādā, lai kaut vai tikai krūšu OP uztaisītu.
par velti tā op netaisa, esot 50% atlaide.
26.07.2026 16:53 |

Reitings 380
Reģ: 20.03.2024
Veiksme @ 26.07.2026 16:53
par velti tā op netaisa, esot 50% atlaide.
nu viņiem jau jā, ne jau parastajiem cilvēkiem 😂😂😂
26.07.2026 18:10 |

Reitings 2265
Reģ: 04.11.2022
Paksijs @ 26.07.2026 12:55
Starpcitu, Beitikas vīrs ielicis bildi ar Tutu, pirmajā brīdī, protams, tikai Tutu pazinu,un domāju, hmmm, Tutai gan tāda mīlīga un ģimeniska bilde 🤭domāju varbūt izšķīrusies ar Luiznieku un cits vīrietis 🤭hopā, Beitikas Arturs 😂
Nopriecājos, cik skaists un saskanīgs pāris 😂
26.07.2026 18:54 |

Reitings 31
Reģ: 03.05.2023
Paksijs @ 26.07.2026 11:31
protams, protams.
Vispār trakums, viņas tak visas, nu influenceres, taisa tās plastiskās OP tā, it kā vnk aizietu uz veikalu un nopirktu maizi. Katra otrā krūtis bliež augšā, tad vēderus griež nost, utt, utt. Protams, katrs dara kā grib un var...bet tas tā tiek popularizēts, kā ļoti pašsaprotama un ikdienišķa lieta. Nemaz nerunājot, cik parastajam latvietim jāstrādā, lai kaut vai tikai krūšu OP uztaisītu.

Nu, nav tās operācijas nekas ekskluzīvs vairs, ka to var atļauties tikai miljonāri. Man ļoti daudzas draudzenes/paziņas veikušas krūšu operācijas (par plakstiņiem pat nerunājot),un neviena no viņām nav ne miljonāre, ne miljonāra mīļākā 😄
26.07.2026 19:43 |

Patīk
Reitings 3282
Reģ: 08.09.2025
Poda Birste @ 26.07.2026 19:43

Nu, nav tās operācijas nekas ekskluzīvs vairs, ka to var atļauties tikai miljonāri. Man ļoti daudzas draudzenes/paziņas veikušas krūšu operācijas (par plakstiņiem pat nerunājot),un neviena no viņām nav ne miljonāre, ne miljonāra mīļākā 😄

Šim piekrītu. Nevaru teikt, ka man tās būtu daudzas draudzenes/paziņas, kas veikušas krūšu operācijas, taču man zināmās ir pavisam parastas latvietes. Tie 5000 operāciju veicējām mēdz būt, piemēram, kādas 3 mēnešalgas. Zinu pat vientuļās mātes, kuras tādas veic. Ja prātīgi rīkojas ar finansēm citās lietās, 3 mēnešu ienākumi par kaut ko, ko ļoti gribas, nav nekas astronomisks.
Turklāt medicīniskā ziņā tās operācijas nav ne īpaši sarežģītas, ne īpaši riskantas.
26.07.2026 20:36 |

10 gadi
Reitings 16674
Reģ: 15.03.2012
Tā tievētāju skolotāja Everita drīz varēs nerīkot savus maratonus, tievēs, paskatoties viņas ēšanas storijus, jo ēst pēc redzētā vairs negribēsies 😄 nu kur var tā rīt pankūkas, kā nedēļu nebūtu ēdusi, mute ar jogurtu, tā trakā čāpstināšana un runāšana ar pilnu muti, apžēliņ 😄
26.07.2026 20:47 |

10 gadi
Reitings 6514
Reģ: 17.03.2010
Krizdole @ 26.07.2026 20:47
Tā tievētāju skolotāja Everita drīz varēs nerīkot savus maratonus, tievēs, paskatoties viņas ēšanas storijus, jo ēst pēc redzētā vairs negribēsies 😄 nu kur var tā rīt pankūkas, kā nedēļu nebūtu ēdusi, mute ar jogurtu, tā trakā čāpstināšana un runāšana ar pilnu muti, apžēliņ 😄
jā, diezgan pretīgs paskats 🙄
26.07.2026 21:17 |

Patīk
Reitings 12176
Reģ: 18.09.2021
Krizdole @ 26.07.2026 20:47

Ļoti nesmuki rij un pēc tam tur tālāk rakņājas pa otra šķīvi. Vispār tik nevīžīgs skats. Es viņas vietā nebāztu seju tik ļoti kamerā
26.07.2026 23:02 |

10 gadi
Reitings 7933
Reģ: 09.07.2011
Law9 @ 26.07.2026 20:36

Šim piekrītu. Nevaru teikt, ka man tās būtu daudzas draudzenes/paziņas, kas veikušas krūšu operācijas, taču man zināmās ir pavisam parastas latvietes. Tie 5000 operāciju veicējām mēdz būt, piemēram, kādas 3 mēnešalgas. Zinu pat vientuļās mātes, kuras tādas veic. Ja prātīgi rīkojas ar finansēm citās lietās, 3 mēnešu ienākumi par kaut ko, ko ļoti gribas, nav nekas astronomisks.
Turklāt medicīniskā ziņā tās operācijas nav ne īpaši sarežģītas, ne īpaši riskantas.

Piekrītu, ka mūsdienās šādas operācijas vairs nav nekas īpašs un, ja labi grib, tām var arī no mazākas algas atlikt, bet jebkurā gadījumā man tas neliekas īsti normāli, ka šāds saturs tik pārspīlēti daudz tiek reklamēts soctīklos gluži kā kāds Drogu šampūns, ko visiem obligāti vajag.
26.07.2026 23:23 |

Reitings 5
Reģ: 01.07.2022
Es vispār to Everitas Pastuhovas ēšanu kamerā nevaru izturēt - tiešām tik skaļi , čāpstinoši un pretīgi ēst vēl ir jāmāk . Ir jau kas garšīgi ēd , un tad reāli sagribas arī kaut ko tādu apēst , vai siekalas mutē saskrien , bet viņas storijiem gribas uzreiz skaņu izslēgt , lai tik nebūtu jādzird tās pretīgās skaņas 😀 nu kāāāpēc ir jāēd un jārunā reizē , kāpēc vēl tik skaļi - mēs neesam kurli , hallo !!!
27.07.2026 00:18 |

Reitings 107
Reģ: 19.11.2022
Kellija Lasmanim sobriid staasta, ka forums melo un vina jaunaja teikaa ir redzeta jo tur dzivo vinas draugi😀 😀hmm draugi ar ko miicas pa mashinu??😀😀 un virietis ko seit piemineja esot tikai kurjers😀 vot taa meitenes vajag macet dzivot😀 starpcitu vina juurmalaa ari redzeta iekerusies padusee virietim kad pastaigajusies pagajuso nedelu
27.07.2026 10:22 |

Reitings 2349
Reģ: 18.04.2025
Andersonei atkal vakar glāzes un šorīt sports jāizlaiž, jo smags rīts. Bet, nē, alko neesot problēma. Sadzerties burbuļus tā, lai nākamajā rītā būtu sūdīgi, bet tev ir 5 mēnešus vecs zīdainis… Vāks.
27.07.2026 11:07 |

10 gadi
Reitings 6292
Reģ: 29.01.2009
Man patīk arī kā Eva Blanče atpūšas Montekarlo - ar meitu, viss jauki un tad katrs otrais storijs ar šampanieti, kokteiļiem, cīgām, miglainas, izplūdušas bildes un acis arī aizlietas :D Super ''ģimenisks'' brauciens ar meitu ☺👍
Iepriekš likās samērā eleganta, tagad šķiet vulgāra.
27.07.2026 11:12 |

Reitings 472
Reģ: 01.05.2022
Kellija Lasmanim sobriid staasta, ka forums melo un vina jaunaja teikaa ir redzeta jo tur dzivo vinas draugi😀 😀hmm draugi ar ko miicas pa mashinu??😀😀 un virietis ko seit piemineja esot tikai kurjers😀 vot taa meitenes vajag macet dzivot😀 starpcitu vina juurmalaa ari redzeta iekerusies padusee virietim kad pastaigajusies pagajuso nedelu

Kāda strapība, ko Kellija Lasmanim stāsta, Lasmanis noteikti ir tāds pats krāpējs.
27.07.2026 12:27 |

10 gadi
Reitings 8218
Reģ: 29.09.2009
Buvina @ 27.07.2026 00:18
Es vispār to Everitas Pastuhovas ēšanu kamerā nevaru izturēt - tiešām tik skaļi , čāpstinoši un pretīgi ēst vēl ir jāmāk . Ir jau kas garšīgi ēd , un tad reāli sagribas arī kaut ko tādu apēst , vai siekalas mutē saskrien , bet viņas storijiem gribas uzreiz skaņu izslēgt , lai tik nebūtu jādzird tās pretīgās skaņas 😀 nu kāāāpēc ir jāēd un jārunā reizē , kāpēc vēl tik skaļi - mēs neesam kurli , hallo !!!

Pat ne tā ēšana,bet neveselīgais izskats mani nepārliecinātu pievienoties viņas tievēšanas maratonam. Jo es atvainojos,bet kārtējais liela galva uz kauliem variants. Es vairs neko veselīgu tur neredzu. Plus vēl attieksme.
27.07.2026 12:33 |

Patīk
Reitings 12176
Reģ: 18.09.2021
la femmina @ 27.07.2026 12:33

Pat ne tā ēšana,bet neveselīgais izskats mani nepārliecinātu pievienoties viņas tievēšanas maratonam. Jo es atvainojos,bet kārtējais liela galva uz kauliem variants. Es vairs neko veselīgu tur neredzu. Plus vēl attieksme.

Neveselīga āda, redzamas plastiskās procedūras, jocīgs grims, kaulains ķermenis, rīšana (nevis ēšana), dir*anās storijos un komentāros - tas viss rada neirotiskas un problemātiskas personas iespaidu, no kuras es neko nepirktu, vismazāk jau nu ēšanas padomus
27.07.2026 12:38 |

Reitings 1
Reģ: 27.07.2026
Gribu nedaudz pakomentet,jo zinu dzeku ar kuru tiekaas. Cik zinams, tad viniem tur ir tiesi tadas pasas attiecibas kadas vinai ar Lasmani. Tad viss labi, tad viss slikti. Vins ir bralens vai kads cits radinieks tadai Ievai Pinetei un vins nesen bija ielicis dzeku chataa random bildi kur fona vareja redzet lielu, krasainu gleznu un par cik latvija maza, tad bilde no viena uz otru chatu un kads uzkera, ka ta ir uznemta Lasmana dzivokli. Kellija bija sperusi zibenus un viniem tur viss uz kadu laiku pajuka, tapec ari drosvien seit kada rakstija, ka ik pa laikam tiek redzeta kopa. Kamer pauze tad pa to laiku ieslideja DM Tralmakam 😀😀 un atkal jau, pasaule maza 😀 tagad Kellija lidos pie Lasmana uz ķīnu, lai izrunatos un meginatu velreiz. Ieteiktu jebkuram dzekam mukt pa galablu, totala labuma mekletaja, liels fake ar savu strong indepemndent women.
Varbut kada zina Lasmanis vinu tik loti mīl un ir akls? Vai kapec vins visu so zinot tapat pie vinas turas?
27.07.2026 13:29 |

Reitings 2
Reģ: 12.07.2022
Vai kāda zina, kas noticis Evijai Fogelei Vaļeniecei? Atceros, ka februārī lika tik toku, ka kk noticis, ka nezina vai atgriezīsies soc. tīklos. Tagad arī kaut kādas problēmas.
27.07.2026 14:26 |

Reitings 1011
Reģ: 31.01.2023
Darjja @ 27.07.2026 13:29
Gribu nedaudz pakomentet,jo zinu dzeku ar kuru tiekaas. Cik zinams, tad viniem tur ir tiesi tadas pasas attiecibas kadas vinai ar Lasmani. Tad viss labi, tad viss slikti. Vins ir bralens vai kads cits radinieks tadai Ievai Pinetei un vins nesen bija ielicis dzeku chataa random bildi kur fona vareja redzet lielu, krasainu gleznu un par cik latvija maza, tad bilde no viena uz otru chatu un kads uzkera, ka ta ir uznemta Lasmana dzivokli. Kellija bija sperusi zibenus un viniem tur viss uz kadu laiku pajuka, tapec ari drosvien seit kada rakstija, ka ik pa laikam tiek redzeta kopa. Kamer pauze tad pa to laiku ieslideja DM Tralmakam 😀😀 un atkal jau, pasaule maza 😀 tagad Kellija lidos pie Lasmana uz ķīnu, lai izrunatos un meginatu velreiz. Ieteiktu jebkuram dzekam mukt pa galablu, totala labuma mekletaja, liels fake ar savu strong indepemndent women.
Varbut kada zina Lasmanis vinu tik loti mīl un ir akls? Vai kapec vins visu so zinot tapat pie vinas turas?

par tralmaku varbut taa ir taisniiba, jo redzeju kadam no pazinjaam storiju no taa hokeja 3x3 afteriisha un tiesi likaas ka fonaa redzeju kelliju. Laikam jau nemaz nebrinitos jo vina jau tikai ar sportistiem ir deitojusi
27.07.2026 15:36 |

10 gadi
Reitings 2761
Reģ: 11.04.2010
Krizdole @ 26.07.2026 10:55
Ilgi nebija jāgaida, kad Beitika jau aiztesusies pie plastikas ķirurga. Nogriezīs lieko, atsūks lieko un varēs vairs nestenēt sporta klubā.

Tā dr.Liepiņa gan kā tāda vārna uzreiz klāt, kā ierauga iespēju pagraizīt kādu influenceri. Šķiet, ka visu Latvijas instagramu saoperējusi. Laikam citādi švaki ar klientiem.
Beitikai tajā video sejas izteiksme gan mijas ar riebumu un šaubām, neizskatās, ka palēkusies metās operēties, bet instagrams prasa savu tiesu.
27.07.2026 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits