kas to lai zina. Man tomēr vienalga pati tādu dzīvi gribēja. Pamata viņai zem kājām tāpat nav, sūdīgi. Tur it kā kaimiņi stāstīja, ka regulāri. Iespējams galva arī beigta no alko. Gan jau arī citas vielasklaciite @ 16.07.2026 11:35
Nezini nianses, nevajag dirst kaa zarinjgovij.. tur viss ir otradi- Valtere ir mentally ill, kurai raadaas lietas, kuras neeksistee.. Gjirgena vienigais minuss, ka loti mil vinu un visados veidos megina ar vinu sadzivot. ne reizi nav vinai iesitis. vieniigaa, kas taisa huinju, ir pati KV, peec kuras jau Sen Tvaikjene raud
baigi lec acīs tas, cik daudz ne to veselīgāko ēdienu pērk Baloža sieva. Reklāma jāatstrādā, bet ja tev ir tomēr tik liekais svars, varbūt nevajag kramēt pilnu saldētavu ar saldējumiem. Pat ja bērniem. Jo īpaši bērniem.Melleņkūka @ 16.07.2026 19:25
Kādi pārgājieni 😅 Tur galvenais hobijs ir lielo porciju ēšana un Pepco shoppings.
Es pievienojos, man tas over-consumptions besī. Kā jau te teica - sūdus pērk, bet remontam kredīts.
McSara @ 16.07.2026 16:18
Par Vavilovu nebija arī Gobzema storijos? Ka principā visa tā ir izrādīšanās, jo pēc tam nes uz veikalu atgriezt!
Tutuvojies @ 16.07.2026 20:31baigi lec acīs tas, cik daudz ne to veselīgāko ēdienu pērk Baloža sieva. Reklāma jāatstrādā, bet ja tev ir tomēr tik liekais svars, varbūt nevajag kramēt pilnu saldētavu ar saldējumiem. Pat ja bērniem. Jo īpaši bērniem.
par šo galīgi nepiekrītu . Man sīkais var diena 5 saldējumus apēst ,bet viņš ir tik aktīvs ,ka tas viss tiek patērēts enerģijā .Tutuvojies @ 16.07.2026 20:31baigi lec acīs tas, cik daudz ne to veselīgāko ēdienu pērk Baloža sieva. Reklāma jāatstrādā, bet ja tev ir tomēr tik liekais svars, varbūt nevajag kramēt pilnu saldētavu ar saldējumiem. Pat ja bērniem. Jo īpaši bērniem.
tas ir par ieradumiem, man liekas, cukurs saldējumā, pelmeņi, makaroni. Bērniem nav liekais svars, kamēr ir. Bet pa lielam vienalga, tak lai ēd pati, viņas bērni, jūsu bērni. Var jau būt, ka no tā satura man vienk ir kaut kāda baigā pretreakcija - tik pērkas, pārtiku, mantas, pārtiku, mantas. Atsekoju jau sen, tagad pēc komentiem šeit apskatīju un kaut kas notrigeroja, redzot, kā stūķē pilnu saldētavu ae cukuru, jo jāatstrādā rimi reklāmaSusurins1536 @ 16.07.2026 21:22
Nav jau arī tik traki. Turklāt, liekais svars ir viņai, ne bērniem. Kāpēc bērni nevarētu ik pa laikam apēst saldējumu? Ne jau uzreiz notiesā visu saldētavas saturu.
jā , komentētāja pilnībā visu pareizi pateica . ŠOBRĪD tiešām perfekti :)Burberry @ 14.07.2026 14:17
Piekrītu, izskatās tiešām labi, bet kā jau viņa minēja story, kur “nejauki iesmējās” par vienu komentāru, kur kāda sieviete norādīja, ka efekts pilnībā būs redzams tikai pēc gada.. šis tiešām tā ir - tūska visu šo padara skaistāku, redzēsim īsto rezultātu pēc gada, ne ātrāk.
Bet ir jau neliela iespēja, ka gandrīz arī šāds būs galarezultāts! Skaisti! Malacis viņa ir!👍
Tāpēc, ka viņa seko un atdarina ASV influenceres. No viņām ietekmējas un ražo tāda veida saturu. ASV visi pērk visu kvantumos un influencerēm bieži ir kaut kādi ledusskapja restock video. Viņa mēģina to pasniegt uz Latvijas auditoriju. Kaut vai tie paši saldējumi - piepērk pilnu saldētavu ar saldējumiem. Domāju, ka Latvijā reti kurš tā piepilda savu saldētavu. Tas pats ar gadžetiem - saskatās no ASV māmiņinfluencerēm un tad viņai arī vajag, ja nemaldos vienreiz izleca viņas video, kur stāstīja, ka filmējot ar brillēm 😁 Ja apakšā ir finansiālas problēmas un par tām vēl pati stāsta, tad gan bēdīgi.krixis3 @ 16.07.2026 22:44par šo galīgi nepiekrītu . Man sīkais var diena 5 saldējumus apēst ,bet viņš ir tik aktīvs ,ka tas viss tiek patērēts enerģijā .
Man itka patīk viņas kontents ,bet arī nepatīk .Tā pirkšana or kaut kāda psiholoģiskas traumas ārstēšana .manuprāt . Atceros ,viņa teica,ka sapirkusi nez kādu tehniku un gadžetus priekš video un nekas nav atmaksājies. Un es uzreiz padomāju,kam tev tāda tehnika Latvijas auditorijai . Normāla telefona kamera un filmē . Nav jau tā ,ka tev 100tk sekotāju . Didrihsone visu ar telefonu filmē un neko .Mauc tā tikai .
lieniite2015 @ 16.07.2026 23:17Hah. Beitikai kārtējais nākošais reel, un nemaz nevajadzēja man lasīt līdz beigām, ka tā ir kārtēja reklāma. Pēdējie 10 reel ir tikai reklāmas. Tā viņa ar bērniem dzīvo..
Pata @ 17.07.2026 10:48
Un, norāvās ar emocionālo ēšanu. Nupat storijā.
Rodas sajūta, ka visa šī ņemšanās viņai rada stresu.
Plus, tās vienas vienīgās garlaicīgās sadarbības 🤷🏻♀️🙈
Maltā gaļa @ 17.07.2026 10:59
Tur jau pēc tā tievēšanas rezultātu ieraksta ir skaidrs, ka tas nav viņas jaunais dzīvesveids, bet ka viņa visu laiku “turās”. Cik ilgi? Lūk, šodien atkal “norāvās”. Es vispār nešaubos, ka drīz viņa būs atpakaļ starta pozīcijās.
Sigita11 @ 17.07.2026 12:09
Njā , kaut kā patoksiskas attiecības ar ēdienu izskatā.... Apēst kebaba bļodu nav nekas slikts, ja to nedara katru dienu un katrā ēdienreizē. Tāda sajūta, ka viņai tā domāšana, runāšana, gruzīšanās un satura radīšana par un ap svaru ir kā pilnas slodzes darbs. 😁
jā, sava dēla dzimšanas dienā 😁Mc.Queen @ 17.07.2026 16:50Re, Kikī jau laiž ar private jet. Saņemiet skauģes!
Helita @ 17.07.2026 17:25Es šokā, cik pieaugusi izskatās Vasiļevskas jaunākā meita Kortnija, viņai pat, škiet, vēl nav 15.
Kur tā jāsteidzas ar pieaugšanu?
https://failiem.lv/u/zsd9bmf8p5
Helita @ 17.07.2026 17:25Es šokā, cik pieaugusi izskatās Vasiļevskas jaunākā meita Kortnija, viņai pat, škiet, vēl nav 15.