akul12 @ 16.07.2026 09:56
Vai tā autoskola vispār pieder viņam jeb viņa senčiem, tāpat, kā lēnupītes slavenība tikai zīmējās soc tīklos un tērē senču naudu... Bet biznesus vada senči.
Dovana @ 16.07.2026 00:45Tak Katrīnu Valteri sitot un jebkurā diennakts laikā dzenot no mājas ārā. Esot griezusies centrā pēc palīdzības, centrs atdeva vīram rokās. Gobzis rakstīja
MTY @ 16.07.2026 10:10
Nu nez vai vecāki ir tik stulbi, ka atdos labu biznesu tam naudas tralinātājam, vienīgais ko pēc šķiršanās dalīs būs Kengaraga dzīvoklis un nevar jau zināt vai to pats pircis :D
Chikitita @ 16.07.2026 16:03Es pat teiktu ka varbūt pa maz viņš viņai dod, jo nēsā viņa Guess somiņas, Vavilovai diez vai ir bizness ar pus miljonu apgrozījumu, bet viņai ir Dior somas aksesuāri utt. lux.
Džinga @ 16.07.2026 16:09
Nu Vavilovai, ja es pareizi saprotu, džeks nāk no ļoti turīgas ģimenes, viņa pati tāpat. + viņam laikam arī savs bizness. Tur pavisam cita nauda apgrozās, nevar salīdzināt ar autoskolas īpašnieku.
Bet vispār jā, tie rādītāji, ko nosauci, galīgi nav slikti.
Chikitita @ 16.07.2026 15:41Man ir tieši tādas pašas domas par Baloža sievu , es viņu speciāli neskatos, bet izlec bieži vien, un tur nepārtraukti ir kaut kas nopirkts, visi video ar dažādiem pirkumiem vai ēdiens. Man šķiet, ka viņa stipri par daudz naudu tērē pilnīgi nevajadzīgos krāmos, lietās, tikai pirkšanas atkarības dēļ, citādi to nevaru nosaukt.
Es neesmu redzējusi, ka viņa ar vīru, bērniem kaut kur brauktu - pārgājiens, aktīva kustība, riteņbraukšana, kaut kur pie dabas, ceļojums utt., tikai pērkās un pērkās.
kāda vaina guess somiņām?????Chikitita @ 16.07.2026 16:03Es pat teiktu ka varbūt pa maz viņš viņai dod, jo nēsā viņa Guess somiņas, Vavilovai diez vai ir bizness ar pus miljonu apgrozījumu, bet viņai ir Dior somas aksesuāri utt. lux.
Elīna Bomba @ 16.07.2026 18:01kāda vaina guess somiņām?????
Chikitita @ 16.07.2026 15:41Man ir tieši tādas pašas domas par Baloža sievu , es viņu speciāli neskatos, bet izlec bieži vien, un tur nepārtraukti ir kaut kas nopirkts, visi video ar dažādiem pirkumiem vai ēdiens. Man šķiet, ka viņa stipri par daudz naudu tērē pilnīgi nevajadzīgos krāmos, lietās, tikai pirkšanas atkarības dēļ, citādi to nevaru nosaukt.
Es neesmu redzējusi, ka viņa ar vīru, bērniem kaut kur brauktu - pārgājiens, aktīva kustība, riteņbraukšana, kaut kur pie dabas, ceļojums utt., tikai pērkās un pērkās.
Man šķiet Guess tiek jaukts ar Gucci. Guess somas ir pārsvarā eco āda un lētā gala. Nekāda zīmēšanās ar tādām nevar sanākt.Mashka Kakashka @ 16.07.2026 18:27
A kas labs GUESS somiņās? Bezgaumīga naudas izšķiešana.
GUESS pērk tie, kas grib izskatīties dārgāk, nekā viņu bankas konts jūtas.
Chikitita @ 16.07.2026 19:18Guess pērk jaunas meitenes apm 20 gadīgas, tas ir jauniešu stils. Sen vairs nav tie laiki, kad Guess būtu kas tāds kas izskatās lux.
Atsevišķas Guess somas ir gaumīgas, bet arī tās tad maksā 200+ eiro