Intriša jautra interesanta meitene, lai jau tās kāzas maksā cik maksā jaunā pāra darīšana, bet ja uz kāzām 11 viesi es neesmu viņā kļūdījusies😀 man pašai jau tas būtu vismaz 2x par daudz😅 uz ballīti es vēl varu aiziet uz stundām pāris tur var vismaz aizbraukt jebkurā momentā projām. Man piemēram mājās tas vispār nogalina. Man dzīvesbiedrs par mājas ballītēm ir sajūsmā, es diametrāli pretēji sakostiem zobiem pieciešu to vājprātu 4-6x gadā pa svētkiem kad sabrauc 6-14 cilvēki man raudāt vēl nedēļu gribās līdz izmisumam. Sabrauc draugi no pilsētas kā mēs tikai kuriem nav lauku īpašuma visiem gribās zaļomos pie ūdens uz pirti. Tukšām rokām jau nebrauc, bet man tās rūpes riebjās lai kā es viņus mīlu un cienu, bet jàmazgā gultas veļa, jātēlo saimniece, ar katru jārunā tāpat jādomā par traukiem kas uz galda jāliek, viesiem gultas vietas jāsaklaj🙈. Tie nav svētki, tas ir darbs un izmisums! Tāpat uz Jūrmalu brīvdienās vasarā labprāt visi atbrauktu nu nevaru es to izturēt, man nav nekāda prieka.