Likvidācijas process gan sākts jau pagājušā gada janvārī, gadu pēc reģistrācijas. Tukša čaulaElemelekaramele @ 08.04.2026 10:55SIA ESU TRAVEL iesniedzis likvidācijas pieteikumu, valde atbrīvota, Kristīne Dzenīte iecelta par uzņēmuma likvidatoru. Šo principā var veikt tad, ja uzņēmumam ir pietiekami finanšu līdzekļi nodokļu parāda samaksai. Ja tomēr izrādīsies, ka nav, tad jāuzsāk maksātnespēja. Īsti nesaprotu, kā šķiršanās (ne formāla, ne formāla) šeit kaut ko palīdz.
Jā, tas ir čaulas uzņēmums. Viņiem ir vēl viens SIA "ESU"VissIrSlikti @ 08.04.2026 09:42Vienīgā valdes locekle ir Kristīne
Maltā gaļa @ 08.04.2026 08:27Pēc Lursoft tur ir viens valdes loceklis, fiziska persona. Pieņemu, ka Agris. Nodokļu parāds uz 1.aprīli gandrīz 9000 eur. Skaidrs, ka izspelēt šķiršanos un depresiju te ir variants :D
Kāpēc tad nav nomaksājuši?Džinga @ 08.04.2026 11:51
Nu 9 tūkst dēļ diez vai :D To viņi noteikti var sapelnīt un nomaksāt bez lielām problēmām.
Dizzy @ 08.04.2026 12:46Kāpēc tad nav nomaksājuši?
krixis3 @ 08.04.2026 14:38Ziniet ko ,nevajag attaisnot šo ESU nodokļu parādu . 9tk nav daudz ,bet nav arī maz. Tu uztaisi biznesu ,savāc peļņu , bet nodokļus maksāt neviens negrib. Toties pēc tam ,sūdzēties IG ,ka valsts nav pretimnākoša gan māk .Es saprotu ,ka mazais bizness nav viegls ,daudz birokrātijas un visādi slogi ,bet tad nevajag čakarēt šo visu vēl vairāk . Maksā nodokļus nevis pārziemo Bali .
Piemēram ,WildSpirit arī ir mazais ražotājs ,arī apģērbs ,bet paši vienmēr stāsta ,ka vispirms nodokļu nomaksā un tikai tad viss pārējais .
Šeit tomēr ož pēc negribēšanas maksāt . Īrē milzīgu māju ,reklāmas sadarbības visu laiku,brauc ar glaunu mašīnu ,ceļo ,bet regulāri samaksāt nodokļus nevar .
krixis3 @ 08.04.2026 14:38Ziniet ko ,nevajag attaisnot šo ESU nodokļu parādu . 9tk nav daudz ,bet nav arī maz. Tu uztaisi biznesu ,savāc peļņu , bet nodokļus maksāt neviens negrib. Toties pēc tam ,sūdzēties IG ,ka valsts nav pretimnākoša gan māk .Es saprotu ,ka mazais bizness nav viegls ,daudz birokrātijas un visādi slogi ,bet tad nevajag čakarēt šo visu vēl vairāk . Maksā nodokļus nevis pārziemo Bali .
Piemēram ,WildSpirit arī ir mazais ražotājs ,arī apģērbs ,bet paši vienmēr stāsta ,ka vispirms nodokļu nomaksā un tikai tad viss pārējais .
Šeit tomēr ož pēc negribēšanas maksāt . Īrē milzīgu māju ,reklāmas sadarbības visu laiku,brauc ar glaunu mašīnu ,ceļo ,bet regulāri samaksāt nodokļus nevar .
Merilda @ 08.04.2026 15:12Kurai vēl liekas slimi, ka Martelly dosies uz otro krūšu operāciju? Viena jau bija, man liekas, ka pat gads nav pagājis. Un viņai nav pat 25 gadi. Pasaulē ir tik daudz skaistu lietu kā sevi attīstīt, pilnveidot, lasīt, mācīties, izglītoties, bet kāds vnk liek sev krūtis lielākas un lielākas. Kpc nevar sev smadzenes palielināt 🥲
Es prognozēju, ka viņa samazinās.Merilda @ 08.04.2026 15:12Kurai vēl liekas slimi, ka Martelly dosies uz otro krūšu operāciju? Viena jau bija, man liekas, ka pat gads nav pagājis. Un viņai nav pat 25 gadi. Pasaulē ir tik daudz skaistu lietu kā sevi attīstīt, pilnveidot, lasīt, mācīties, izglītoties, bet kāds vnk liek sev krūtis lielākas un lielākas. Kpc nevar sev smadzenes palielināt 🥲
Merilda @ 08.04.2026 15:12Kurai vēl liekas slimi, ka Martelly dosies uz otro krūšu operāciju? Viena jau bija, man liekas, ka pat gads nav pagājis. Un viņai nav pat 25 gadi. Pasaulē ir tik daudz skaistu lietu kā sevi attīstīt, pilnveidot, lasīt, mācīties, izglītoties, bet kāds vnk liek sev krūtis lielākas un lielākas. Kpc nevar sev smadzenes palielināt 🥲
Marta79 @ 08.04.2026 15:33
Liekas stulbi...tā jau lielas uztaisītas😃 viņai tikai kāds 21🙈
Bet nu buferu autoskolas tituls jānes tālāk🙈
Kas būs tālāk...
Bet nu piķis Rončikam nav problēma var močīt pupos, žēl, ka ne smadzenēs iegulda.
Villanelle @ 08.04.2026 15:32Es prognozēju, ka viņa samazinās.
GlorijaGrevcova @ 08.04.2026 17:39Jeļa reklamē kaut kādas šķiedrvielas storijā, esot viņu glābušas no gadiem ilgām gastrīta mokām. Nu ja dirst, tad ar mēru. Tjipa gadiem gastrīts un paralēli met pa lampu, pa pāris pudelēm dienā? Nopietni? Nu iemācies melot, Jeļa, kaut kādu ticamības momentu gribētos kaut reizi tajā pļūtīšanā, sākot no Fiļa un beidzot ar sadarbībām.
galigi tukšs pauritis. Jasaka gobzema vardiem- gudra ka blieteta zemeMerilda @ 08.04.2026 15:12Kurai vēl liekas slimi, ka Martelly dosies uz otro krūšu operāciju? Viena jau bija, man liekas, ka pat gads nav pagājis. Un viņai nav pat 25 gadi. Pasaulē ir tik daudz skaistu lietu kā sevi attīstīt, pilnveidot, lasīt, mācīties, izglītoties, bet kāds vnk liek sev krūtis lielākas un lielākas. Kpc nevar sev smadzenes palielināt 🥲