IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1098
Reģ: 31.12.2022
Korbiitiis @ 30.03.2026 15:48

Bet mes tacu nezinam ka ir patiesiba! Mos Dana vinu izmanto ka genetisko materialu jo gribeja bernu un pati ari vares bernu ( ja kas) uzturet

Man liekas, ka, lai kāds Ceriņš būtu kā vīrietis attiecībās, kā tēvs viņš nav slikts- uzņemas atbildību un rūpes. Arī Lelde pec šķiršanās vienmēr labi par viņu kā tēvu izsakās.
30.03.2026 17:50 |

10 gadi
Reitings 15467
Reģ: 15.03.2012
Ariete @ 30.03.2026 17:40
Jelinska apsēsta ar injekcijām, es nesaprotu- tas ir normāli? Man būtu bail sevī laist to visu ķīmiju iekšā.

Bet tās lūūūpas!!! Cik ml tur ir salaisti?? 🤯
30.03.2026 17:56 |

10 gadi
Reitings 13791
Reģ: 29.01.2009
Law9 @ 30.03.2026 15:18

To es neesmu teikusi, taču daudzos gadījumos tā patiešām ir. Tas ir, viņas nav vainīgas pie tā, ka viņas vīrs ir krāpnieka tips, taču pie tā, ka viņas izvēlējušās veidot attiecības ar tāda tipa vīrieti, viņas var vainot tikai sevi. Starp citu, praksē tas lielā mērā ir atkarīgs no cilvēka vērtību sistēmas. Piemēram, cik lielā mērā tiek tolerēti meli un t.m.l. lietas citos cilvēkos.

Kā to zināt iepriekš? Cik gadus kopā jānodzīvo, lai saprastu?
Jo, protams, ka sākumā taču viss ir rožaini. Vīrietis taču neteiks, ka neizslēdzu variantu būtu neuzticīgam. Un varbūt pat sākumā pats svēti tic, ka nekad to nedarīs. Bet, vai tā būs, rāda laiks.
30.03.2026 18:19 |

Reitings 118
Reģ: 30.01.2026
Ani23 @ 30.03.2026 17:50

Man liekas, ka, lai kāds Ceriņš būtu kā vīrietis attiecībās, kā tēvs viņš nav slikts- uzņemas atbildību un rūpes. Arī Lelde pec šķiršanās vienmēr labi par viņu kā tēvu izsakās.

Jā, nenormālīgi “rūpīgs” tēvs - krāpa savu bērnu māti un tāpēc bērniem jāaug šķirtā ģimenē. Atceries, ka Lelde arī sākumā par viņu noliedza visas tās nesmukās lietas.
30.03.2026 18:28 |

Patīk
Reitings 2044
Reģ: 08.09.2025
Annie @ 30.03.2026 18:19

Kā to zināt iepriekš? Cik gadus kopā jānodzīvo, lai saprastu?
Jo, protams, ka sākumā taču viss ir rožaini. Vīrietis taču neteiks, ka neizslēdzu variantu būtu neuzticīgam. Un varbūt pat sākumā pats svēti tic, ka nekad to nedarīs. Bet, vai tā būs, rāda laiks.

Man zināmajos piemēros, kur "sanāca" kā Ceriņiem, citas sievietes, piekrāpto sieviešu radinieces vai draudzenes, vēl pirms ģimenes izveides, bija pamanījušas, ka tie vīrieši ir melīgi pavisam citos jautājumos, cenšas kaut ko noblēdīties, ja viņiem tas ir izdevīgi un t.m.l. Savukārt vēlāk piekrāptajām sievietēm tādas viņu vīriešu īpašības nebija šķērslis...
30.03.2026 18:34 |

10 gadi
Reitings 5713
Reģ: 17.03.2010
Krizdole @ 30.03.2026 17:56

Bet tās lūūūpas!!! Cik ml tur ir salaisti?? 🤯
jā, diezgan traki😆
30.03.2026 18:43 |

Patīk
Reitings 3439
Reģ: 03.11.2023
Ani23 @ 30.03.2026 17:50

Un kāpēc tev tā liekas, ir kaut kāds pamatojums? :D
Loģiski, ka Lelde publiski labi izsakās, viņu bērni var ieraudzīt to, ko viņi viens par otru runā presē. Jebkura publiskā personā, kas nav lohs, par savu bijušo laulāto izteiksies labi, ja iesaistīti arī bērni. Tas, ko patiesībā domā paliek aizkadrā.
30.03.2026 19:24 |

Reitings 779
Reģ: 13.02.2024
Jeļa to dzīvokli skatās kopdzīvei ar Kokjiku? Nu šis nopirks uz sava vārda, pēc 2-3 gadiem Jeļu izlidinās ārā, un tad šī ķērks, ka viņai atņēma mājas. Kokjikam nav Fiļa pacietības, max rozā briļļu periodu izvilks.
30.03.2026 19:30 |

Reitings 1098
Džinga @ 30.03.2026 19:24

Un kāpēc tev tā liekas, ir kaut kāds pamatojums? :D
Loģiski, ka Lelde publiski labi izsakās, viņu bērni var ieraudzīt to, ko viņi viens par otru runā presē. Jebkura publiskā personā, kas nav lohs, par savu bijušo laulāto izteiksies labi, ja iesaistīti arī bērni. Tas, ko patiesībā domā paliek aizkadrā.

Un kāpēc Tev liekas, ka tas tā nav? Ir kāds pamatojums? 😀
30.03.2026 19:37 |

Reitings 1098
GlorijaGrevcova @ 30.03.2026 19:30
Jeļa to dzīvokli skatās kopdzīvei ar Kokjiku? Nu šis nopirks uz sava vārda, pēc 2-3 gadiem Jeļu izlidinās ārā, un tad šī ķērks, ka viņai atņēma mājas. Kokjikam nav Fiļa pacietības, max rozā briļļu periodu izvilks.

Viņa manifestē, saka, ka sapņu dzīvoklis 🙂
Nez, man 155m2 ar tikai 2 guļamistabām liekas sūdīgs plānojums. Ja vairāk kā viens bērns, tad vienā mazā guļamistabā jādzīvo.
30.03.2026 19:41 |

Patīk
Reitings 3439
Reģ: 03.11.2023
Ani23 @ 30.03.2026 19:37

Un kāpēc Tev liekas, ka tas tā nav? Ir kāds pamatojums? 😀

Vispār jā, viņš svingeru ballītēs krāpa savu bērnu māti.
30.03.2026 19:59 |

Reitings 1621
Reģ: 31.12.2013
Aldo @ 30.03.2026 08:44

Šajā stadijā nav vairs būtiski Danai aizrādīt, tiesāt vai uzdirst. Viņa ir jau drīz dzemdētājos un ceru, ka viss bèbim un viņai būs labi, tai skaitā ar uzticīgu partneri.
Leldei gan ieteiktu beigt romatizēt katras attiecības, kas atnāk, jo var redzēt, ka tas viss ir uzpūsts - ar Ceirņu, ar kuru bija sliktas attiecības, uzbūra tādu mīlas stāstu un entās fotosesijas. Bet te - Ceriņam izrādās ir diez gan ok ātri dzīvē virzīties uz priekšu arī bez viņas. Acīmredzami tas pielákoties bija vienpusēji. Ar to Pillar čali arī - tā intervijās stāstīja, cik lielisks un kāda mīlestība, bet nepagāja ne gads, kā jau viss pajuka. Nu kaut kādas tur psiholoğiskas alkas pēc filmu romantikas un lielas mīlestības, kuru arī gribas afišēt visiem, bez saķeres ar realitāti.
Ceriņa gadījumā pat krāpšana nav trakākā, bet fakts, ka viņš grupņikos ņēmās un filmējās kaut kādā lauku mājā. To visu sen atpakaļ jau publicēja Gobzems
30.03.2026 20:01 |

Reitings 118
Reģ: 30.01.2026
Džinga @ 30.03.2026 19:59

Jā + tikmēr to “rūpīgo un atbildīgo” tēvu mājās gaidīja mazi bērni. Mazākajam vēl nav pat 5 gadi un tas jau bija pirms kāda laiciņa. Ļoti “atbildīgi”.
30.03.2026 20:35 |

Reitings 1
Reģ: 30.03.2026
Ceriņš krāpis visas savas draudzenes jau no laika gala, līdz ar to maz ticams, ka tāds var mainīties. Likās, ka varbūt Leldē atradis lielo mīlu un nekrāps, bet redz, ka tomēr nē. Līdz ar to piekrītu, ka tādi diemžēl nemainās. Un katra nākamā var vien naivi cerēt. Kā cilvēks gan vienmēr jau no skolas laikiem bijis harizmātisks un atvērts, labestīgs, tāpēc varbūt arī meitenes rindā stāv..
Leldi nepazīstu, nevaru spriest, bet katrā ziņā nevienai nenovēlu to, kam viņa izgāja cauri.
30.03.2026 21:14 |

Reitings 1098
Džinga @ 30.03.2026 19:59

Jeez… mans pieņēmums bija tikai par viņu kā tēvu, pamatojoties gan uz Leldes teikto, gan ka regulāri ņem bērnus pie sevis un piedalās audzināšanā. Pats kā vīrietis man viņš vispār nešķiet saistošs un tā svingošana un filmēšana vēl jo vairāk. Ņemot vērā visus bērnu pametējus un tos, kas aizejot no ģimenes, aiziet arī no bērniem un to audzināšanas, alimentiem utt., viņš, šķiet, nav tas variants. Tas, ka viņam putni galvā uz krāpšanu un svingošanu, automātiski nenozīmē, ka nerūp savi bērni. Uzticība sievai- nerūp, jā.
30.03.2026 21:22 |

Patīk
Reitings 11395
Reģ: 18.09.2021
Ani23 @ 30.03.2026 19:41

Viņa manifestē, saka, ka sapņu dzīvoklis 🙂
Nez, man 155m2 ar tikai 2 guļamistabām liekas sūdīgs plānojums. Ja vairāk kā viens bērns, tad vienā mazā guļamistabā jādzīvo.

Tas laikam kaut kāds tusiņu dzīvoklis. Es iedomāties nevaru, priekš kam būtu vajadzīga tiiiiiiiiik liela terase
30.03.2026 22:04 |

Patīk
Reitings 2044
Reģ: 08.09.2025
Ani23 @ 30.03.2026 21:22

Jeez… mans pieņēmums bija tikai par viņu kā tēvu, pamatojoties gan uz Leldes teikto, gan ka regulāri ņem bērnus pie sevis un piedalās audzināšanā. Pats kā vīrietis man viņš vispār nešķiet saistošs un tā svingošana un filmēšana vēl jo vairāk. Ņemot vērā visus bērnu pametējus un tos, kas aizejot no ģimenes, aiziet arī no bērniem un to audzināšanas, alimentiem utt., viņš, šķiet, nav tas variants. Tas, ka viņam putni galvā uz krāpšanu un svingošanu, automātiski nenozīmē, ka nerūp savi bērni. Uzticība sievai- nerūp, jā.

Ir nācies dažādos jautājumos pastrādāt ar uzturlīdzekļu nemaksātājiem. Jāsaprot, ka tā pamatā ir cita sociālā grupa. Absolūti lielākā daļa no viņiem pieder 10-20% sociāli zemāko slāņu. Pārsvarā visādi dzērāji un narkomāni, no kuriem daļa nestrādā, daļa reizēm strādā primitīvu darbu par aploksni. Tie nav vidusmēra latvieši. Uzskatīt vīrieti par kaut ko labu, ja vien viņš nepieder tādiem, ir komiski.
No darba prakses arī zinu, ka tieši starp vidusslāņa krāpniekiem netrūkst tādu, kuri uzturlīdzekļus maksā tuvu minimumam, tā, it kā būtu nabagi, lai pašiem vairāk paliktu skaistākai dzīvei ar nākamajām draudzenēm. Ar bērniem tiekas, komunicē un sabiedrības acīs ir lieliski tēvi. Ja bērnam kas svarīgs papildus materiàlā ziņā vajadzīgs, bèrna màti pasūta, sakot, ka jāpietiek ar to (minimumu), ko viņš maksā. Bērnu mātes tikmēr kuļas pa dzīvi, ieguldās bērnos uz pilnu klapi, un bērniem vai publiski to nestāsta, lai nediskreditētu savu bērnu tēvu.
Tāda ir krāpnieku daba- izlikties krietni labākiem nekā patiesībā. Realitāte - ja cilvēks ir sūdabrālis vienā jautājumā, viņš parasti ir sūdabrālis arī citos (ne obligāti visos) jautājumos.
P.S. Šo lūdzu nesaistīt ar te apspriestajām personām. Nezinu, kas un kā viņiem. Es tikai atstāstu kādas tendences ir praksē.
30.03.2026 22:13 |

Reitings 245
Reģ: 24.09.2023
GlorijaGrevcova @ 30.03.2026 19:30

Nu tak ķeriet drusku lauku. Tā ir reklāma, Ķimenes mājā tirgo dzīvokli/ļus. Drusku jau aiziet sviestā, puķes izīrētas, Oļegs idializēts, Koķiks jau ir pametis Jeļu utt.
30.03.2026 22:31 |

10 gadi
Reitings 13395
Reģ: 30.12.2015
Kirbis32 @ 30.03.2026 13:09
Neiesaku piedalīties Trishas izaicinājumos,totāla šmaukšana,Trisha ir mele un nekorekta. Nemaksājat naudu par tām sūda programmām.
Nav Brīnums ,ka Sintija atkoda to vosu un tagad ar bijušo draidzeni neruna.
pastāsti sīkāk, savādāk izklausās, ka tu pati piedalījies un tagad ir škrobe, ka neesi uzvarējusi un nedabūji naudu krūtīm 😄 jā, var padiskutēt par viņas komunikācijas stilu un pasniegšanas veidu, bet man gan vispār liekas, ka tā operācija ir tikai sekundāra balva, ja tu kārtīgi esi sportojis un savedis savu ķermeni kārtībā, tad tā jau pati par sevi ir gana laba balva, es nezinu, kāpēc visas kā trakas uz to operāciju ir 😄
30.03.2026 22:56 |

Reitings 1098
Law9 @ 30.03.2026 22:13

Ir nācies dažādos jautājumos pastrādāt ar uzturlīdzekļu nemaksātājiem. Jāsaprot, ka tā pamatā ir cita sociālā grupa. Absolūti lielākā daļa no viņiem pieder 10-20% sociāli zemāko slāņu. Pārsvarā visādi dzērāji un narkomāni, no kuriem daļa nestrādā, daļa reizēm strādā primitīvu darbu par aploksni. Tie nav vidusmēra latvieši. Uzskatīt vīrieti par kaut ko labu, ja vien viņš nepieder tādiem, ir komiski.
No darba prakses arī zinu, ka tieši starp vidusslāņa krāpniekiem netrūkst tādu, kuri uzturlīdzekļus maksā tuvu minimumam, tā, it kā būtu nabagi, lai pašiem vairāk paliktu skaistākai dzīvei ar nākamajām draudzenēm. Ar bērniem tiekas, komunicē un sabiedrības acīs ir lieliski tēvi. Ja bērnam kas svarīgs papildus materiàlā ziņā vajadzīgs, bèrna màti pasūta, sakot, ka jāpietiek ar to (minimumu), ko viņš maksā. Bērnu mātes tikmēr kuļas pa dzīvi, ieguldās bērnos uz pilnu klapi, un bērniem vai publiski to nestāsta, lai nediskreditētu savu bērnu tēvu.
Tāda ir krāpnieku daba- izlikties krietni labākiem nekā patiesībā. Realitāte - ja cilvēks ir sūdabrālis vienā jautājumā, viņš parasti ir sūdabrālis arī citos (ne obligāti visos) jautājumos.
P.S. Šo lūdzu nesaistīt ar te apspriestajām personām. Nezinu, kas un kā viņiem. Es tikai atstāstu kādas tendences ir praksē.

Bet es jau principà iekomentēju par to pašu, ka besī visi tie, kas nemaksā uzturlīdzekļus, nepiedalās bērnu dzīvē, lielākos pirkumos utt. Man personīgi tādi vīrieši ir zemāki par zemi (un tas galīgi nenozīmē, ka atbalstu krāpšanu- galīgi nē). Bet man nācies arī sastapt vīriešus, kas piesakās darbā normālā amatā ar normālu algu un nekaunās paprasīt vai nevar lielāko daļu aploksnē saņemt, lai oficiāli minimālā, jo savādāk bijusī piedzīs uzturlīdzekļus. Blin, nu vemt gribas. Tur arī vīrietis kolēģis, kas bija blakus, palika uz pauzes un teica- bet tie taču ir Tavi bērni!
Un es tikai izteicu, ka MAN LIEKAS, ka viņš tāds nav, bez apgalvojuma, jo personīgi nepazīstu.
Par tiem pieminētajiem zemākā slāņa pārstāvjiem- tur parasti vēl nāk līdzi teksts, ka bijusī ir golddigere un grib uz viņa naudas “uzvārīties”. Yeah, jo tie minimālie uzturlīdzekļi ir tieši tāda summa, par kuru var dzīvot, cepuri kuldama!
30.03.2026 23:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits