reezeeju dziivee bez meikapa, nav slikti.Ance86 @ 09.01.2026 21:18Arī pamanīju Ušakov-Zundovskas manāmo starpību starp soc.vidi un realitāti. Ko es nodomāju - vai nu super fotogēniska, vai nu ar labām spējam rediģēt attēlus. Ja nu Liene lasa - Tev īsie mati piestāvēja krietni labāk! Veselīgāk un daudz sakoptāk. Princeses ne vienmēr ir ar bizēm līdz dibenam.
Nu nezinu gan, tuvplāns nav Lienei labs. Kā es saku draudzenēm- pirms izmēģiniet kādu procedūru, apskatieties kāds Ušakovai rezultāts. Kopumā jau labi, ka ir kāda, kas visu izmēģina uz vella paraušanu un atrāda pēc tam.Jaunaisgads @ 10.01.2026 00:15reezeeju dziivee bez meikapa, nav slikti.
Kad ieraudziiju Kubasovu, tad gan uz pauzes- taa galvinja tik liela uz to mazo garo tievo kjermeniiti un sejai viss visur savilkts nu taa, ka baigi.
ellliiina @ 10.01.2026 08:51IG dzollie liek storijus un postus par zaudēto bērniņu. Tas ir neizsakāmi sāpīgi, bet…kurš viņu uzsēdināja uz moča pie dzērāja bez ķiveres?
Njā...zeķēs un apakšveļā tagad laikam jauns trends.Cranberry20 @ 10.01.2026 10:55Danenbergsones outfits dzimšanas dienas bildēs.. nav ko piebilst.
Nesaprotu, vai tiešām tādas bildes ir jāpublicē?
Dizzy @ 10.01.2026 11:41Njā...zeķēs un apakšveļā tagad laikam jauns trends.
Nedaudz nošokējos, kā te mājas saimniece ar družku sagaida Jauno gadu, pusaudžu dēlu kompānijā. Laikam esmu veca un neko nesaprotu no dzīves.
Viss kas uzreiz prātā iešāvās - LĒTICranberry20 @ 10.01.2026 10:55Danenbergsones outfits dzimšanas dienas bildēs.. nav ko piebilst.
Nesaprotu, vai tiešām tādas bildes ir jāpublicē?
ellliiina @ 10.01.2026 08:51IG dzollie liek storijus un postus par zaudēto bērniņu. Tas ir neizsakāmi sāpīgi, bet…kurš viņu uzsēdināja uz moča pie dzērāja bez ķiveres?
Dizzy @ 10.01.2026 11:41Njā...zeķēs un apakšveļā tagad laikam jauns trends.
Nedaudz nošokējos, kā te mājas saimniece ar družku sagaida Jauno gadu, pusaudžu dēlu kompānijā. Laikam esmu veca un neko nesaprotu no dzīves.
Tulpe @ 10.01.2026 13:28
Domāju, ka tajās mājās traki iet.
Cik sapratu vīrs ar nervu sabrukumu Jelgavā.
Žēl, ka uztaisīts par alkoholiķi jo tajā ģimenē praktiski alkohols netiek lietots. Pat ne, kà mēs kādreiz piektdienās pasēžam ar kādu vinčuku.
Visu laiku domāju par to ģimeni- vienà brīdī zaudē dēlu un vīru. Ne jau ļaunu nodomu vadīts gribēja izvizināt bērnu.
tāpat gribētu redzēt kàda finanšu situācija ir tieši restorānam, vai tas tiešām nes pelņu. Tomēr tā vieta ir tālu no Rīgas, nez vai ir to apmeklētāju tik daudz..Aurora22 @ 10.01.2026 18:18Mani izbrīna Kristīnes 'entitlement' sajūta vienā no pēdējiem storijiem par muižu.
Tajā, kur viņa sūrojas par to, ka "atdevusi šim projektam daudzus gadus, spēku, veselību, mīlestību, bet var izrādīties (kaut kad) būt lieka vai nevajadzīga". Bet - tas ir tas kā darba attiecības strādā. Ir daudzi cilvēki, kuri savai profesijai atdevuši gadus, bet tad pienāk mirklis doties tālāk.
Un pēc tam viņa raksta "Ja man kāds aizliegs dejot MANĀ virtuvē ..." (ar to domājot muižas virtuvi, kā noprotams). Bet - tā nav 'viņas' virtuve. Nekad nav bijusi 'viņas' virtuve, pat tad, kad viņi ar Oļegu vēl bija kopā, bet nu tad vēl varētu saprast. Bet tagad jau nu nemaz vairāk nav.
Viņa iznesas tā it kā tā muiža bez viņas nepastāvētu. Bet viņa tur bija un ir tikai darbinieks, kaut vai vadītāja.
Bet viņa taču operē! KĀ?Sandra2025 @ 10.01.2026 17:03Mācījās tik ilgi, tāpēc, ka bija duma, nevarēja nolikt eksāmenus ntos gadus pēc kārtas un uz gala eksāmenu visas kājas bija aprakstītas ar špikeriem. Jau tad studiju biedri sprieda, nabaga viņas pacienti.